Hofstad Gitaarles

Hofstad Gitaarles Reviews

Excellent rating
5.0
35 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (35)
Hooshaan Media group
Hooshaan Media group
2023.11.06
Marike Hasperhoven
Marike Hasperhoven
2023.11.01
Fijne plek voor kinderen om gitaarles te krijgen. Goede, rustige en ervaren docent met passie voor zijn vak.
Keith Lai
Keith Lai
2023.10.07
Leuke en leerzame lessen van James.
Ingrid Heijmans
Ingrid Heijmans
2023.10.05
Fijne gitaarles. Ik heb al jaren les van John: prettige en ontspannen sfeer, positieve benadering, hij past lessen aan op je niveau en tempo. Afwisselend lesmateriaal, verschillende stijlen. Je kunt ook zelf aangeven wat je zou willen spelen, dan staat dat een week later uitgewerkt op papier. Aanrader dus!
Marcel&Milka
Marcel&Milka
2023.10.05
De beste docent gitaar (John) heeft mij (volwassen vrouw) en mij zoon (kind) veel geleerd. Hij is altijd lief, professioneel en geduldig. Echt een aanrader! :)
B K
B K
2023.10.05
Gitaarles op maat en heel prettig!
Victor De Jager
Victor De Jager
2023.10.04
Goede docent met veel geduld als je het niet zo goed kan.
Cindy De Bruin
Cindy De Bruin
2023.09.29
Hier leer ik wat, Mam! aldus mijn zoon van 17 jaar! Zelf zeer goede ervaringen met de afspraken die er gemaakt zijn. Wij zijn zeer en zeer tevreden!
Rafaela Wever
Rafaela Wever
2023.09.28
Geweldige gitaarles! De leraar (John) is uitstekend en attent. Mijn zoon geniet echt van de lessen.
Rob van den Bijtel
Rob van den Bijtel
2023.09.28
John is een enthousiaste en goede leraar die me altijd stimuleert om nieuwe voor mij nog onbekende muziekstijlen te onderzoeken en ook nieuwe technieken uit te proberen
Boris Bosch
Boris Bosch
2023.09.27
Super fijn les en heel fijne docent. Pak het gitaar leren zo op.
Hanna
Netherlands | 2023.09.27
Leuk! Leuke lessen!! En je leert veel
Aurelio van der Veen
Aurelio van der Veen
2023.09.27
Beste gitaarles, zit hier al jaren en nog steeds genieten!!! Als je op gitaar wilt hiernaartoe1
Carola Muller-van Rijn
Carola Muller-van Rijn
2023.09.27
Irina
Irina
2023.09.27
Fijne les voor onze beide jongens. Ze gaan met veel plezier elke week. Daarnaast kunnen we wel horen dat ze veel van John leren.
AS M
AS M
2023.09.26
Patricia Scholtes
Patricia Scholtes
2023.09.26
Mijn dochter (7) gaat met veel plezier naar de lessen van James
Veronica da Veiga
Veronica da Veiga
2023.09.26
Professioneel, vriendelijk, goed met kids en zeer muzikaal is James! Mijn zoontje van 7 kijkt er iedere week weer naar uit om met James gitaar te spelen. Blijf zo doorgaan Hofstad!
Evelien S
Evelien S
2023.09.26
John is voor onze puberzoon de motivatie om gitaar te spelen. John ademt de liefde voor muziek en onze zoon komt altijd blij en ontspannen van les.
Andreea Dragomir
Andreea Dragomir
2023.09.25
John teaches you new skills on the guitar in an easy and kind way.