HLC hair loss clinics

hlc.com.tr

HLC hair loss clinics Reviews

Excellent rating
4.5
73 reviews Verified
HLC hair loss clinics
%title%

%offer%

Reviews ( 73 ) 4.5

H. B
H. B
2024.04.11
Advertisement
Savaş DÜNDAR
Savaş DÜNDAR
2024.04.08
Tavsiye etmem. Örnek ekimleri gösteremeyen. Göndereceğini söyleyip göndermeyen bir firma...Ciddiyetsiz...
Yağmur Öztürk
Yağmur Öztürk
2024.03.29
Geçen ay Sedat Avşar'a burnumu yaptırdım, İstanbul'da yaklaşık 10-20 doktor burnumun çok kalın derili olduğunu yapamayacaklarını ya da küçülmeyeceğini söyledi. Sedat bey aşırı güven verdi ve tam olarak istediğim burnu yaptı. Burnumun fazlasıyla değişmesine rağmen çok doğal olduğundan estetik olduğu bile anlaşılmadı hiç. Ayrıca hastane personelleri, hemşireler herkes aşırı tatlıydı ve tüm süreçte her an yanımda oldular. Çok teşekkür ededim her şey için 🫶
Marty Judge
Marty Judge
2024.03.28
I had the most amazing time in ankara, but this place was the best, i decided to get some skin treatments and was lucky enough to pick this place. My skin graft was with Sevgi, Merih did my golden micro needle with rf and Alena was my contact who translated and also made great recommendations. They were all so sweet and funny and priced things so well for me. No overselling things i didn’t need. I would go back anytime i am in ankara! Fantastic ! Marty NYC
Artunc Darıcalı
Artunc Darıcalı
2024.03.08
Advertisement
cennet demirkıran
cennet demirkıran
2024.02.20
Dr Gözde hanıma burnumu yaptırdım çok memnunum, hastane çalışanlarıda ayrıca çok ilgililer, herkese tavsiye ediyorum 🥰
Reply from HLC hair loss clinics 2024.02.20
Kurumumuza gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.
Nazire Akbas
Nazire Akbas
2024.02.20
HLC kliniği nezih, temiz, profesyonel ve çok güler yüzlü bir ekibe sahip. Gözde Hocama dudak dolgusu yaptırdım. Hem doğal hem de tam istedim gibi oldu çok teşekkür ederim
Reply from HLC hair loss clinics 2024.02.20
Kurumumuza gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.
Elif Naz Yılmaz
Elif Naz Yılmaz
2024.01.18
Lazere gitmiştim yıllar evvel çok memnun kalmıştım
Reply from HLC hair loss clinics 2024.02.20
Kurumumuza gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.
Kübra İleri
Kübra İleri
2023.12.31
HLC kliniği nezih, temiz, profesyonel ve çok güler yüzlü bir ekibe sahip. Girer girmez o sıcaklığı zaten hissediyorsunuz. Sedat hocaya revizyon burun ameliyatı oldum. Sedat hoca işinin ehli , kaliteli, güler yüzlü ve çok ilgili bir hekim. Sorunlarınızı tek tek dinliyor , yüzünüze en yakışan burnu en doğal şekilde yapıyor. Sedat hocaya her şey için teşekkür ederim🙂
Reply from HLC hair loss clinics 2024.02.20
Kurumumuza gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.
Advertisement
Abdul Kadir
Abdul Kadir
2023.12.26
Sedat hocaya ve ekibine ilgi ve alakaları için çok teşekkür ederim..
Reply from HLC hair loss clinics 2024.02.20
Kurumumuza gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.
Gözde Hafize Yıldırım
Gözde Hafize Yıldırım
2023.12.22
Sayın Sedat Bey dünya çapında çok başarılı bir hekim. Bu konuda en iyi, her şey için teşekkür ederim ve herkese de tavsiye ediyorum.
Reply from HLC hair loss clinics 2024.02.20
Kurumumuza gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.
Fatih Hilmi Gedik
Fatih Hilmi Gedik
2023.12.13
Ankara'nın en iyi dövme silme merkezi pico lazerle arkadaşım dövmesini sildirdi 0 leke 0 iz yarasız yanıksız muhteşem bir silme oldu merkeze çok teşekkür ediyoruz iyi ki sizi tanımışız
Reply from HLC hair loss clinics 2024.02.20
Kurumumuza gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.
HWyg damla yıldırım
HWyg damla yıldırım
2023.11.02
Ortodonti tedavisi görüyorum çok mennunum gamze hanımda bizimle çok ilgileniyor teşekkürler👍🏻❤️
Reply from HLC hair loss clinics 2024.02.20
Kurumumuza gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.
Advertisement
52Songül06
52Songül06
2023.09.29
Güler yüzlü personeli,deneyimli doktorları ile hizmet veren sağlık güzellik kuruluşu.
Reply from HLC hair loss clinics 2024.02.20
Kurumumuza gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.
Alexandra Barcan
Alexandra Barcan
2023.09.01
Dr. Sedat Avsar is a very good surgeon, don’t hesitate to book with him. I had my rhinoplasty 6 months ago and my nose looks amazing. Besides that, I can breathe like never before. I want to thank the whole team, you guys are the best. Thanks dr. Sedat, thanks Alena- you helped me to get through those hard times. I hope to see you soon🤍
Havva Yurtoğlu
Havva Yurtoğlu
2023.07.24
Alihan Dumlupınar
Alihan Dumlupınar
2023.05.30
Burun ameliyatımın üzerinden iki ay geçti. Hiçbir sorun yaşamadım. Herkes çok ilgiliydi. Gözde ablaya teşekkür ederim. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Advertisement
erkan baykan
erkan baykan
2023.04.20
Sedat avşar beye burun düzeltme ameliyatı olu eşim. Geyet doğal ve güzel yaptı. ÇAlışanlar çok ilgiliydi gerçekten .Aysel hanıma teşekkürlerimi iletiyorum. her şey için teşekkürler Vandan selamlar HLC ailesine
Demet Meclis
Demet Meclis
2023.02.10
Tavsiye etmem kesinlikle. Botoks yaptirdim sözde ancak hiçbir etkisi olmadı iki kez de kontrole gidip durumu anlatmama bir değişiklik olmadığını belirtmeme rağmen ücret iadesi yapalim da demediler.yanaklarim yüzümü yukari itiyormus o yüzden kazayagi görünümü oluyormuş 😳 açıklamaya olan saskinligimla başka bir yerde 2 ay sonra botoksumu yaptirdim 2. Günümde yüzüm ciddi anlamda iyi durumda.diger işlemleri bilmiyorum ama botoks için gidilmez
solmaz Daricali
solmaz Daricali
2023.01.28