HJ-online

hjonline.nl

HJ-online Reviews

Excellent rating
5.0
16 reviews Verified
HJ-online
%title%

%offer%

Reviews ( 16 ) 5.0

Tanja Bongers
Tanja Bongers
2024.05.11
Snel en makkelijk schakelen met HJ Online waardoor we in snel tempo een nieuwe website voor het creëren van meer ontmoeting in ons dorp.
Advertisement
Bas
Bas
2024.05.07
HJ Online heeft de nieuwe website van Jobtimum ontworpen en ontwikkeld. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en de snelheid waarmee ze hebben gehandeld. Ze hebben slechts één woord nodig om een prachtige website te creëren en denken goed mee met de wensen van de klant.
Paul Oortman
Paul Oortman
2024.04.30
HJ Online heeft ons snel en vakkundig geholpen aan een mooie en overzichtelijke website, welke de senioren in ons dorp op een simpele wijze kunnen raadplegen.
JATJ Ceelen
JATJ Ceelen
2024.03.08
Fijn bedrijf! Veel voor ons betekend voor herstel van vindbaarheid!
Geert van der Wielen
Geert van der Wielen
2023.07.10
Blij met hetgeen we samen met Jens hebben kunnen realiseren voor wat betreft onze hernieuwde website vanhooffhenos Met een goed luisterend oor en vakkundig advies van HJ-online hebben wij de samenwerking als bijzonder prettig ervaren. We zullen dit jong bedrijf dan ook aan eenieder, die een mooie website wil laten maken, aanraden. 6 sterren!
Advertisement
mike ulijn
mike ulijn
2023.05.25
HJ-Online, bedankt voor het maken van onze website. Goede service en staan altijd voor je klaar
Rick Van Hout
Rick Van Hout
2023.04.24
Ze staan altijd voor je klaar om te helpen en dingen meteen op te lossen. Super geregeld!
Harry Hofmans
Harry Hofmans
2020.09.30
Top werk geleverd, bedankt!
Ties van Heulekom
Ties van Heulekom
2020.07.09
Goed werk geleverd jongens! Bedankt
Advertisement
REVITALICE
REVITALICE
2020.06.20
Positive
Professionalism
Quality
HJ-Online heeft de website voor mijn bedrijf gemaakt. Twee jonge proffessionals die goed luisteren en 24/7 voor je klaar staan met vragen! Een echte aanrader voor je website! REVITALICE personal coaching
Michael Ulijn
Michael Ulijn
2020.05.13
Bedankt voor de ideeën en de goede service
Claudia van der Heiden
Claudia van der Heiden
2019.10.25
Onlangs onze site geheel vernieuwd. Erg blij met deze jonge talenten!!
geertjan baijens
geertjan baijens
2019.04.16
Advertisement
Max van der Heijden
Max van der Heijden
2019.04.04
john reit
john reit
2019.01.03
Johnny Bayens
Johnny Bayens
2018.11.28
Beste HJ-Online, bedankt voor het maken van onze website horrenvoorjehuis.nl Van het begin tot einde als een zeer prettige samenwerking ervaren. Website is geheel naar wens uitgevoerd en we zijn er dan ook zeer tevreden over. Johnny Baijens horrenvoorjehuis.nl