Het Groene Thuis Strijp

Het Groene Thuis Strijp Reviews

Excellent rating
4.6
80 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (80)
Jelle
Jelle
2024.04.08
Deze mannen hebben echt verstand van planten! Ik ben heel erg blij met de Strelitzia en prachtige pot die Wilfred en Peter voor mij hebben uitgezocht. De tweede vestiging in Strijp is net als de eerste echt een aanwinst voor Eindhoven!
Marijn Franse
Marijn Franse
2024.04.04
Kevin G
Kevin G
2024.03.10
Prachtige nieuwe plantenzaak en 2 leuke eigenaren die echt kunde hebben en goed advies weten te geven wat betreft de kamerplant hobby!
Reply from Het Groene Thuis Strijp 2024.03.11
Hoi Kevin dank je wel voor je mooie review groetjes Wilfred en Peter
Youri Reinders
Youri Reinders
2024.03.08
Mooie planten, goede prijzen en heel vriendelijk
Reply from Het Groene Thuis Strijp 2024.03.08
Hoi Youri, bedankt voor je mooie review. Groetjes Wilfred
Sjors Flappie
Sjors Flappie
2024.03.08
Sfeervolle winkel! Mannen weten waren ze het over hebben.
Reply from Het Groene Thuis Strijp 2024.03.08
Hoi 👋🏻 bedankt voor je mooie review. Groetjes Wilfred
Daan Driessen
Daan Driessen
2024.03.08
Super leuke winkel! Erg fijn geholpen en met een mooie plant richting huis gegaan
Reply from Het Groene Thuis Strijp 2024.03.08
Daan bedankt voor je mooie review. Groetjes Wilfred
Tanaka Murinye
Tanaka Murinye
2024.02.10
Loved it, the owner is great and the plants are lovely too. Highly recommend.
Reply from Het Groene Thuis Strijp 2024.02.10
Thanks for your great review. 🪴
Freek Blanke
Freek Blanke
2023.12.13
De leukste plantenwinkel van heel Eindhoven! Ook een eigenaar die je uitstekend bij je keuze kan helpen
Reply from Het Groene Thuis Strijp 2023.12.13
Hoi Freek, dank je wel voor je mooie review. Tot snel weer in de winkel en was leuk om je te ontmoeten vandaag. Groetjes Wilfred
Darijo Bojanić
Darijo Bojanić
2023.12.01
Reply from Het Groene Thuis Strijp 2023.12.04
Dank voor je mooie review met groene groeten Wilfred
Jolan Kerstens
Jolan Kerstens
2023.11.14
Jopie van Tuyn
Jopie van Tuyn
2023.11.10
Geweldig advies en goed geholpen
Reply from Het Groene Thuis Strijp 2023.11.10
Dank je wel voor je mooie review. Groetjes Wilfred
Ben Ijsendijk
Ben Ijsendijk
2023.11.08
Reply from Het Groene Thuis Strijp 2023.11.09
Dank je wel Ben voor je mooie waardering. Groetjes Wilfred
Raven
Raven
2023.11.07
Goede klantvriendelijkheid en een leuk assortiment
Reply from Het Groene Thuis Strijp 2023.11.08
Dank je wel voor je mooie review. Veel plezier met je mooie aankoop. Groetjes Wilfred
Deike Borstrok
Deike Borstrok
2023.11.07
Ontzettend leuke winkel met grote diversiteit. Je vindt er niet alleen mooie planten, maar ook leuke handgemaakte potten, kaarsenhouders, theemokken, beeldjes. Spulletjes die je niet overal vindt dus als je eens iets bijzonders zoekt, ben je hier op de goede plek. De eigenaar heeft veel kennis over planten en denkt goed mee.
Reply from Het Groene Thuis Strijp 2023.11.07
Dank je wel voor je super lieve review. Groetjes Wilfred
Jeroen Ligthart
Jeroen Ligthart
2023.11.06
Zeer deskundig geholpen, mooie winkel!
Reply from Het Groene Thuis Strijp 2023.11.07
Dank je wel voor je mooie review. Groetjes Wilfred
Renske Ontrop
Renske Ontrop
2023.11.04
Superleuke plantenwinkel/"plantenhemel" in Woensel-West met veel keus in planten, potten en leuke kleine kadootjes! Ik kom er heel graag en eigenaar Wilfred heeft veel kennis over zijn planten. Ook een leuke winkel voor kerstkadootjes of zelfs kerstpakketten 👍
Reply from Het Groene Thuis Strijp 2023.11.04
Dank je wel Renske, voor je mooie review. Groetjes Wilfred
Saskia Koppens
Saskia Koppens
2023.11.04
Fijnste planten winkel van Eindhoven en omstreken. Al onze planten komen hier vandaan. Eigenaar is altijd heel aardig, eerlijk en behulpzaam en als je iets aparts wil zoekt hij nog het mooiste voor je uit op de veiling en neemt het mee voor je.
Reply from Het Groene Thuis Strijp 2023.11.04
Dank je wel Saskia, voor je mooie review. Groetjes Wilfred
Claudia Trines
Claudia Trines
2023.11.03
Geweldig hoe Wilfred probeert het beste voor je planten doen. Ook via de WhatsApp kun je om raad vragen. Hij is zelfs bij mij langsgeweest. De service en klantvriendelijkheid staat bij hem hoog in 't vaandel. Een topper!
Reply from Het Groene Thuis Strijp 2023.11.04
Dank je wel Claudia voor je mooie review. Groetjes Wilfred
katja hamers
katja hamers
2023.11.03
Al twee weken een heel leuk kadoo kunnen scoren bij Het groene thuis Eindhoven, blij met de hulp en advies
Reply from Het Groene Thuis Strijp 2023.11.03
Dank je wel Katja, voor je mooie review. Groetjes Wilfred
Corry Servaes-Balduk
Corry Servaes-Balduk
2023.11.03
Bij het groene Thuis word je vakkundig, en persoonlijk geholpen. Een grote keuze planten, dus voor elk wel iets moois. Voor mij ", de plaats" om mijn planten te gaan kopen. Veel succes Wilfred. Groetjes Corry.
Reply from Het Groene Thuis Strijp 2023.11.03
Dank je wel Corry voor je mooie review. Groetjes Wilfred