Usługi Pogrzebowe HERMES - Tarchomin Reviews

Usługi Pogrzebowe HERMES - Tarchomin Reviews

5.0

Excellent - based on 6 reviews

hermes-pogrzeby.pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (6)
mateusz sujak
mateusz sujak
2023-12-12
Pełen profesjonalizm. Pogrzeb z dbałością o każdy szczegół.
Reply from Usługi Pogrzebowe HERMES - Tarchomin 2023-12-12
Dziękujemy za opinię. Dokładamy wszelkich starań aby ceremonia miała odpowiedni charakter i spełniała oczekiwania bliskich osoby zmarłej.
Advertisement
Ewelina AR
Ewelina AR
2023-12-11
Chciałabym bardzo polecić Usługi Pogrzebowe Hermes na Modlińskiej. Pani która nas obsługiwała była bardzo miła i pomocna. Był to trudny moment dla mojej rodziny, dlatego cieszę się, że trafiliśmy do miejsca, w którym dostaliśmy wsparcie przy organizacji pogrzebu. Panowie obsługujący pogrzeb również byli bardzo profesjonalni.
Reply from Usługi Pogrzebowe HERMES - Tarchomin 2023-12-11
Dziękujemy za opinię. Zawsze dokładamy wszelkich starań aby być wsparciem dla naszych klientów w tym trudnym dla nich czasie.
Sylwia Grabowska
Sylwia Grabowska
2023-10-16
Serdeczne podziękowania za pomoc w organizacji pogrzebu. Ceremonia zostala przeprowadzana z najwyższą godnością i dbałością o szczegóły. Profesjonalizm, empatia i staranność były nieocenione w tym trudnym czasie.
Reply from Usługi Pogrzebowe HERMES - Tarchomin 2023-10-16
Dziękujemy za opinię. W każdym momencie służymy pomocą rodzinom osób zmarłych
Patrycja Giżyńska
Patrycja Giżyńska
2023-06-20
Chciałam serdecznie podziękować za pomoc i przygotowanie pochówku dla taty. W tak ciężkim okresie było dla nas to wielkim zmartwieniem by godnie pożegnać tatę. Strach był wielki, który wybrać zakład pogrzebowy i teraz jesteśmy pewni, że trafiliśmy w najlepsze ręce. Wszystko przebiegło z należytym szacunkiem i godnością. Wszystko było dopracowane i dopięte na ostatni guzik. Dziękuję wszystkim, którzy przyczynili się by tak to wyglądało a w szczególności Pani Justynie, która służyła pomocą w każdej trudności i traktowała nas z szacunkiem i we wszystkim pomogła. Byłam na wielu pogrzebach i żaden nie był tak piękny jak ten jeśli tak można to nazwać. Jak usłyszałyśmy z mamą o namiotach i trawce przy grobie podczas pogrzebu bałyśmy się że będzie to "tandetne" a okazało się czymś wyjątkowym. Jak weszliśmy pod namioty czuliśmy się tak bezpieczni, otuleni. Z czystym sumieniem polecam zakład pogrzebowy Hermes dla osób, które chcą godnie pochować bliską osobę. Mam nadzieję, że nie prędko będę zmuszona skorzystać z Państwa usług ale jeśli tak się stanie na pewno wiem gdzie się udam. Jeszcze raz dziękuję za wszystko.
Reply from Usługi Pogrzebowe HERMES - Tarchomin 2023-06-20
Dziękujemy za opinię. Wszystkie elementy oprawy uroczystości są nieodłącznym elementem organizowanych przez nas ceremonii po to aby miejsce obrządku przy grobie miało jak najbardziej podniosłą formę.
Małgorzata Kaszewska
Małgorzata Kaszewska
2023-06-16
Hermes z Tarchomina to Zakład Pogrzebowy, który w pełni zasługuje na miano najlepszego i najtańszego w Warszawie.
Reply from Usługi Pogrzebowe HERMES - Tarchomin 2023-06-16
Dziękujemy za opinie. Staramy się nasze usługi wykonywać w wysokim standardzie w przystępnej cenie.
Advertisement
Grzegorz Sl
Grzegorz Sl
2021-11-17
Pełen profesjonalizm. Załatwili wszystko od A do Z. Nie musiałem się o nic martwić. Nie patrzą na zawartość portfela. Dla nich ważne żeby klient w tych trudnych dniach miał spokojną głowę. Z wyrazami szacunku.
Reply from Usługi Pogrzebowe HERMES - Tarchomin 2021-11-17
Dziękujemy za opinię, dokładamy wszelkich starań aby pomoc w tych ciężkich dla Państwa chwilach zorganizować ceremonie pogrzebowa osoby bliskiej