Hello Airco

helloairco.be

Hello Airco Reviews

Excellent rating
4.9
133 reviews Verified
Hello Airco
%title%

%offer%

Reviews ( 133 ) 4.9

CONSTANT WAEGEMANS
CONSTANT WAEGEMANS
2024.05.15
Luc Van den Bossche
Luc Van den Bossche
2024.04.10
Joey D'haeyer
Joey D'haeyer
2024.03.22
Topservice !👌
Nadine Saeys
Nadine Saeys
2024.03.13
Héél tevreden over de service!! Dienst na verkoop tip top in orde. Proper werk van techniekers Sjef en Michiel!
Bart Pillecyn
Bart Pillecyn
2024.03.08
Graag wil ik nu de installatie achter de rug is, gebruik maken om mijn oprechte dankbaarheid te uiten voor de buitengewone service die ik recentelijk heb mogen ervaren van Hello Airco. De 2 jongemannen hebben niet alleen hun vakmanschap tentoongespreid, maar ook een indrukwekkend niveau van vriendelijkheid, professionaliteit en betrouwbaarheid laten zien. Het was opvallend hoe feilloos en efficiënt zij te werk zijn gegaan, en ik voelde me volledig op mijn gemak om hen toegang te geven tot mijn huis (We vertrouwden hen ons huis toe omdat we onverwacht weg moesten). De installatie is niet alleen perfect uitgevoerd, maar de medewerkers hebben ook de tijd genomen om de werking grondig uit te leggen en al mijn vragen met geduld en duidelijkheid te beantwoorden. Uw team heeft niet alleen indruk gemaakt door hun technische vaardigheden, maar ook door de vriendelijke en professionele manier waarop zij met klanten omgaan. Dit soort service is tegenwoordig zeldzaam en verdient erkenning. Nogmaals hartelijk dank voor de fijne samenwerking.
VEF
VEF
2024.01.29
Keurige installatie, correcte prijs!
jos van tongerloo
jos van tongerloo
2024.01.15
Zeer goede service Al 2 jaar een tevreden klant. Onderhoud en naservice dik oke, doe zo verder Jos en Annie
Mario Hebbelinck
Mario Hebbelinck
2023.12.04
Vandaag volgende klacht ingediend over Hello Airco bij de dienst Consumentenzaken: In augustus 2022 kochten wij bij de firma Hello Airco een airco-installatatie van €8000. Na enkele weken gebruik van deze installatie gemaakt te hebben, werden wij geconfronteerd met kortsluitingen in onze keuken die telkens ‘s nachts gebeurden. Aangezien onze vaatwasser defect was nadat wij de elektriciteit terug aanzetten, dachten wij in eerste instantie dat de kortsluiting door dit toestel werd veroorzaakt. Echter, terwijl dit toestel in herstelling was, werden wij opnieuw meermaals geconfronteerd met kortsluitingen. Aangezien wij nog steeds dachten dat het probleem zich in de keuken bevond, en ook de techniekers van de toestellen dachten dat daar de oorzaak lag, lieten wij ook een technieker komen van Miele om ook deze toestellen na te kijken. Deze technieker vroeg ons of er eventueel de afgelopen tijd ook andere nieuwe installaties werden uitgevoerd. Hierdoor zijn wij uiteindelijk bij de installatie van onze airco terechtgekomen en hebben wij, na het nodige opzoekingwerk, vastgesteld dat deze fout werd geïnstalleerd van bij aanvang. De installateur had deze installatie nl. Aangesloten op een “vochtige kring” terwijl deze eigenlijk rechtstreeks op de elektriciteitskast moet worden aangesloten. Dit werd ons nooit gemeld door deze installateur, en staat ook nergens vermeld in zijn offerte. Toen wij de installateur hierover opbelden, bevestigde hij ons inderdaad dat de installatie beter was uitgevoerd rechtstreeks op de elektriciteitskast, maar dat hij ook geen elektricien was en dus niet kon weten dat deze installatie kortsluiting zou geven. Daarnaast schoof hij de schuld voor deze foute installatie eerst op de elektricien die de elektriciteit had geplaatst, daarna op de keurder die onze elektriciteit had goedgekeurd, maar hijzelf trof geen enkele schuld. Op mijn vraag tot wie ik mij dan moest richten om de geleden schade te vergoeden, gaf hij mij in eerste instantie het advies om hiervoor mijn eigen verzekering aan te spreken. Toen ik dit ook effectief deed, en mijn verzekering contact opnam met het bedrijf en de verzekering van de installateur, werd deze furieus, terwijl hij ons in eerste instantie zelf had voorgesteld om dit via de verzekering te regelen. Vervolgens duurde het tot in april 2023 dat de verzekeringsmaatschappij ons uiteindelijk in het gelijk stelde en ons de geleden schade heeft vergoed. Gedurende al die tijd weigerde de installateur de installatie correct uit te voeren. Uiteindelijk hebben wij die correcte bekabeling laten uitvoeren door onze elektricien en pas dan wou de installateur iemand langs sturen om de installatie definitief in orde te brengen. Wij hebben dus meer dan 7 maanden moeten wachten vooraleer dit in orde werd gebracht, door de koppigheid van deze installateur. Ook hebben wij bijgevolg de volledige winter verder moeten stoken op gas, terwijl net de bedoeling van deze installatie was om energiekosten uit te sparen. Deze extra kosten hebben wij tot op heden niet op de installateur verhaald. Na de ervaring die wij vandaag hebben meegemaakt met Hello Airco zullen wij evenwel verdere stappen ondernemen teneinde onze rechten als consument te laten gelden. De beloftes die Hello Airco maakt op hun website stroken absoluut niet met onze ervaringen met dit bedrijf. Heel erg jammer!
Martine D'hollander
Martine D'hollander
2023.12.04
Super tevreden over zowel de vooraf gekregen uitleg, plaatsing en afwerking !!! Alles stipt volgens de vooropgestelde planning Top team , zeer vriendelijk en bovenal correct!!
Davy Versprille
Davy Versprille
2023.09.22
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Na heel wat rondkijken en opvragen van offertes hadden we besloten om met Hello Airco in zee te gaan. De twee vakmannen Jordy en Thomas waren mooi op tijd, hadden een luisterend oor en voerde de werken proper en super professioneel uit. Uiteraard willen we Andy en zijn vrouw bedanken om ons de nodige uitleg te geven met daarbij een zeer goede afhandeling. Bedankt TOPPERS, doe zo verder.
hannes van loon
hannes van loon
2023.09.18
Critical
Professionalism
Responsiveness
Wij lieten Hello Airco een tweetal jaren geleden 4 toestellen bij ons plaatsen. De opmeting verliep professioneel en de offerte was correct alsook de afgesproken termijn voor plaatsing van de toestellen. Tijdens de plaatsing ontbrak er een onderdeeltje van één van de gootjes. Dit zou enkele dagen later zeker in orde gebracht worden, maar twee jaar verder ontbreekt het stuk nog steeds. We wilden hier toen echter geen punt van maken en hebben het gelaten voor wat het was. De dienst na verkoop en planning laten voor ons enorm te wensen over. Eind juli jongstleden gaven de 2 toestellen op de kinderkamers een errormelding. Toen we dit meldden kregen we het voorstel dat er iemand zou langskomen wanneer ze in "de buurt" waren. Vermits wij op een 40-tal minuten afstand wonen, is "in de buurt" sowieso relatief vinden wij. Na veel heen-en-weer getelefoneer van onze kant zijn we ondertussen bijna 2 maanden later en staan we met Hello Airco nog geen stap verder. Inmiddels gaven ook de andere 2 toestellen dezelfde errormelding. Het is heel jammer dat we zoveel moeite moeten doen voor een onderhoud van de toestellen alsook het oplossen van de defecten, zeker als je weet dat het de voorbije weken zeer warme temperaturen waren. De service nadien laat voor ons dus zeer te wensen over en voor mond-op-mondreclame is deze nochtans minstens even belangrijk, denken wij. Tenslotte zochten, en vonden, wij op zeer korte termijn iemand anders. Iemand die begrip had voor onze situatie en professionele hulp kon bieden. Van service gesproken...
Pieter Heeman
Pieter Heeman
2023.09.10
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
In het voorjaar beslist om airco te installeren. Via de website van Daikin kwamen we terecht bij Hello Airco. Heel snel reactie na aanvraag via mail. Eigenaar Andy kwam zelf langs voor vrijblijvend advies. Dit verliep erg professioneel, er werd geluisterd naar onze wensen, wanneer nodig gaf Andy input voor optimalisatie. De afspraak werd snel vastgelegd, wachtperiode ongeveer twee maanden. Top dus. De installatie verliep efficiënt en professioneel, waar nodig stuurden de technici nog bij. We genieten ondertussen volop van de airco! Extra compliment voor technieker Jordy, die doorgezet heeft om de airco op onze bovenste verdieping optimaal af te stellen. Absolute aanrader.
Randy
Randy
2023.07.06
Positive
Punctuality
Quality
Responsiveness
MLK
MLK
2023.06.30
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Great professional service from start to finish! Thoroughly recommended!
Natascha Veyt
Natascha Veyt
2023.04.07
Sympathieke techniekers! Proper werk geleverd door sjef en Jordy. Prijs kwaliteit dik ok Laat de zomer maar komen
Patrick Fransen
Patrick Fransen
2023.03.04
Jan Vanhaesebrouck
Jan Vanhaesebrouck
2023.02.20
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Echt een aanrader prijs/kwaliteit is gewoon top. Professioneel /eerlijke offerte en perfect op tijd.
Kurt De Vreese
Kurt De Vreese
2023.01.20
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Plaatsing van lucht/lucht warmtepomp met 2 buitenunits en 5 binnenunits. Vanaf het eerste plaatsbezoek door zaakvoerder Andy tot de laatste afwerking van het kleinste detail, alles top! Correcte en duidelijke uitleg, snelle prijsofferte en op bijkomende vragen steeds een snel en duidelijk antwoord. De installatie werd geplaatst door twee toptechniekers/topgasten die met veel zorg en oog voor detail werken! Een zeer tevreden klant!
s h
s h
2022.10.24
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Er werden op 1 voormiddag 2 aircos geïnstalleerd bij ons. De mannen waren zeer professioneel en behulpzaam. Alles is super netjes afgewerkt. Ik zou deze firma iedereen warm aanbevelen !
Rudi Beeckmans
Rudi Beeckmans
2022.10.21
Correcte informatie gekregen door zaakvoerder Andy en nadien een duidelijke offerte. Plaatsing is vlot verlopen door vakkundig personeel Jordy en Jari. Zeer tevreden met het resultaat.