Hello Airco Reviews

Hello Airco Reviews

5.0

Excellent - based on 116 reviews

helloairco.be
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (96)
Mario Hebbelinck
2023-12-04
Slechte service! Dit bedrijf weet niet wat klantvriendelijkheid betekent. Heel jammer! Heel slechte service, installatie werd van bij aanvang niet correct uitgevoerd en wou dit ook niet terug in orde brengen, klantvriendelijkheid ver te zoeken, pas nadat verzekeringsmaatschappij onze klacht als gegrond had beoordeeld en onze schade had vergoed, wou Hello Airco uiteindelijk langskomen om de installatie correct uit te voeren. Vandaag dienden zij langs te komen om een defect onderdeel te vervangen dat wij hadden toegestuurd gekregen van de producent Daikin. Hello Airco wou ons hiervoor 86€ laten betalen, terwijl deze toestellen nog onder garantie vallen. Toen wij dit weigerden heeft Hello Airco hun technieker opdracht gegeven de nieuwe module terug te verwijderen en het defecte stuk terug te plaatsen. Nog nooit zo’n slechte service met eender welk bedrijf meegemaakt.
Advertisement
Guy Van Hootegem
2023-06-24
Correcte prijszetting. Prima service. Installatie conform afspraken. Airzone systeem van Daikin met draadloze sturing werkt prima! Installateur Sjef is topkerel. Snel, efficient en vriendelijk. Kortom een aanrader.
Yves Alleman
2022-06-19
Wij zijn zeer tevreden van Hello Airco. Snelle en correcte offerte. Techniekers Sjef en Jochen waren top. Snel, efficiënt en vriendelijk. Afwerking Top. Aanrader.
Siska Bossuyt
2022-05-25
Excellent ! Excellente service : snelle offerte, correcte prijs, perfecte planning, stipt om 7.30 op de oprit, vriendelijke techniekers, alles mooi opgeruimd en …. Frisse kamers. Een aanrader , doe zo verder 💪 Bedankt !
Kevin Van Peteghem
Kevin Van Peteghem
2022-04-19
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Excellente service. Snel, kwalitatief, volledig afgewerkt tot in de puntjes. Nadien goede uitleg gehad over de werking van de toestellen. De firma reeds aangeraden bij andere kennissen. Zaakvoerder komt zelf offerte opmaken, tips geven en denkt mee. Installateurs zijn in dienst van firma zelf en dus niet in onderaanneming wat ervoor zorgt dat het echte specialisten zijn. Prijs ook in orde in vergelijking met andere concurrenten.
Advertisement
Karel Vermeyen
Karel Vermeyen
2022-04-15
Recent hebben we twee units laten plaatsen. Planning en uitvoering zijn perfect verlopen. Tot nu was onze verwarming een combinatie van elektrische vloerverwarming en pelletkachel. Door deze warmtepompen te installeren is onze verwarmingskost met ongeveer 75% verminderd! Terugverdientijd minder dan 5 jaar! Waarom deden we dit niet eerder???
Kristof Marinus
Kristof Marinus
2022-04-14
Op 3/2/2022 werden de units geplaatst, volledig volgens de afspraken. Alles werd netjes geïnstalleerd en achtergelaten. Top service!
Dennis Fontijn
Dennis Fontijn
2022-04-13
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
We zijn zeer tevreden met de aanpak van Hello Airco. Ze hebben gezorgd voor vlotte installatie van een airco (wandmodel) in onze woonkamer. Heeft maar enkele uren in beslag genomen en alles werd nadien proper achtergelaten. Afspraken werden mooi opgevolgd en het gehele team (zowel voor opmaak offerte als voor de installatie) was steeds op tijd aanwezig. Extra vragen per mail werden tevens binnen dezelfde dag beantwoord. Top service dus!
Wesley De Smet
Wesley De Smet
2022-04-13
Je krijgt een duidelijke offerte met de nodige uitleg. Nadien wordt alles zeer netjes en snel uitgevoerd dus wij zijn tevreden 😁. 1 buitenunit en 4 binnenunits.
Advertisement
Roeland Vasseur
Roeland Vasseur
2022-04-13
Zeer tevreden van hello airco! Correcte en scherpe prijszetting. Snelle en correcte uitvoering en kwaliteit! Zeker en vast een aanrader!
Computerlessen Senica
Computerlessen Senica
2022-04-12
Hello Airco is zeker aan te bevelen. Een mooie afwerking, correcte afspraken en prima plaatsing. Een bedrijf dat zeker 5 sterren verdient.
jan rombaut
jan rombaut
2022-04-12
Positive
Quality
De gemaakte afspraken en de samenwerking zijn vlot verlopen Heel tevreden over de geleverde werken en de correcte uitvoering hiervan
Bart Heremans
Bart Heremans
2022-04-12
Positive
Punctuality
Quality
Advertisement
Marc Van Oost
Marc Van Oost
2022-04-11
Plaatsing verliep perfect. Techniekers waren professioneel, vriendelijk en aangenaam. Alkes werd naderhand keurig opgeruimd en gestofzuigd. Prima werk!
Jan Van Hove
Jan Van Hove
2022-03-29
Positive
Professionalism
Responsiveness
Heel vriendelijke zaakvoerder die creatief een passende oplossing zoekt voor de woning. Er is helemaal geen verkoopsdruk en alle vragen worden snel beantwoord. Scherpe prijsstelling.
Ikke
Ikke
2022-03-23
Positive
Professionalism
Prima, zeer goede uitleg, houden zich perfect aan hun afspraken, geen tijdverlies, offerteprijs = factuur. Bij aanvang wat bezorgd, het zijn nog relatief jonge gasten, maar toch gedreven. Hun teamleider springt eruit en zorgt ervoor dat alles afgeleverd wordt, zoals de klant het graag wenst. Doe zo verder.
Martine Durinck
Martine Durinck
2022-03-02
Zeer verzorgde plaatsing, met oog voor detail, gebruiksvriendelijk via app. Super tevreden !
Advertisement
Sofie Vermeersch
Sofie Vermeersch
2022-02-09
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Hello Airco heeft eind januari 3 binnenunits en 1 buitenunit geplaatst. Ik ben enerzijds zeer tevreden over de installatie (professioneel, werken netjes, afgesproken datum, correcte prijs,…) en anderzijds ben ik ook heel blij met de toestellen (kwaliteit, uitzicht, verbruik, handige app waarop je alles kan volgen,…). Ik zou Hello Airco en zijn uitstekende service dus zeker aanbevelen.
Arben Bala
Arben Bala
2022-01-30
Heel correcte bedrijf
Rudi Caluwe
Rudi Caluwe
2022-01-27
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Na een simulatie op hun website is de zaakvoerder Andy ter plaatse gekomen om de situatie te bekijken, een deskundige uitleg te geven en een offerte op maat te maken. Op de afgesproken dag hebben de 2 vriendelijke, proper werkende en meedenkende techniekers dit project tot in de puntjes afgewerkt. Ook laten ze uw huis proper achter en nemen ze alle afval mee. We zijn zeer tevreden dat we dit project hebben laten uitvoeren door deze firma. Top.