HEINart Kunstenaar / Grafisch ontwerper Reviews

HEINart Kunstenaar / Grafisch ontwerper Reviews

5.0

Excellent - based on 23 reviews

heinart.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (23)
Marijke Bouwhuis
Marijke Bouwhuis
2022-04-05
Hein heeft onze huisstijl ontworpen. We waren erg blij met het resultaat, en we hebben de samenwerking met Hein ook als bijzonder prettig ervaren: afgestemd, snel, meedenkend en 'ontzorgend'. Een gedreven, creatieveling!
Advertisement
Gijs van B
Gijs van B
2021-07-12
Ruim 15 jaar geleden ontmoette ik HEIN voor het eerst en ben hem blijven volgen. Doeken, tekeningen, zeefdrukken inmiddels al flink wat verzameld van HEIN. Fijne vent, mooie ontwikkeling in zijn stukken de afgelopen jaren.
Rick Schouten
Rick Schouten
2021-06-09
Aantal jaren geleden een Hein aan de muur gehangen en deze is echt nooit gaan vervelen. We blijven er naar kijken, het blijft iedereen opvallen en ziet er goed uit! Inmiddels een tweede erbij gehangen en daarmee de collectie uitgebreid. Wat een artiest, fantastisch!
Sander Thomas en Joke Bijpost
Sander Thomas en Joke Bijpost
2021-05-07
Hein maakt kleurrijke schilderijen die ons neutrale interieur precies dat extra's geven. Ondertussen hebben wij drie schilderijen waar we nog steeds zeer blij mee zijn. Hein is een talentvolle kunstenaar!
Rob J.
Rob J.
2021-04-28
Hein is een topper!
Advertisement
jack hermans
jack hermans
2021-04-25
Vorig jaar een schilderij "The Hug" van Hein van Houten gekocht. Al veel van zijn werk overal zien hangen. Nu ook eindelijk een schilderij van Hein in huis. De schilderijen van Hein kenmerken zich mijns inziens door een combinatie van een hoekig abstracte lijnenspel doorweekt met felle kleuren die je fantasie prikkelen om de geest van schilder in het schilderij te ontdekken en erin te zien wat je wil zien, te voelen wat je wilt voelen. The Hug die wij hebben uitgezocht is een schilderij wat alles in zich heeft: liefde, verdriet, tederheid, angst, hoop en verbondenheid enz. Geschilderd met passie en gevoel, verweven met talent en stijl. Hein bedankt voor je flexibele keuzemogelijkheden.
Remo Speijers
Remo Speijers
2021-04-21
Bijzonder en uniek werk! Ook leuk om als cadeau voor iemand iets persoonlijks te maken.
Erwin van Toor
Erwin van Toor
2021-04-19
Heb nu 4 schilderijen van HEIN hangen. Prachtige schilderijen die de hele ruimte aankleden. Iedereen die ze ziet, vindt ze mooi. Wij zijn er erg blij mee.
Marc van Rooij
Marc van Rooij
2021-04-19
Superblij met mijn schilderij van Heinart. Vrolijk, kleurrijk met een speciaal tintje van Hein.
Advertisement
IN A BOX Concepten
IN A BOX Concepten
2021-04-19
Hein is een allround kunstenaar en allround leuke vent. Hein rocks!
Sandra de Lepper
Sandra de Lepper
2021-04-18
Ik ken Hein al sinds ik in de jaren 90 met hem samenwerkte bij een handelshuis. Toen al viel op hoe artistiek en bevlogen hij was en dat action painting toen al zijn passie was. Een echte Hein aan de muur is een vette aanrader; het brengt spanning en levendigheid in een ruimte.
david hooley
david hooley
2021-04-17
I first saw Hein’s paintings whist on a stop over at the Hilton in Munich where a number of his paintings were on display, I was travelling with my fiend and we really liked the vibrant colours, fun and energy of the paintings, we ended up chatting to a gent in the lounge area who asked if we liked the paintings and luckily there was no embarrassment as we did and it was Hein the artist himself, we chatted for quite while and he is a really cool guy ! Hence to say both my friend and I both have a Hein painting hanging pride of place in our homes that were painted for us, which I know we both love !
Joost Boudewijn
Joost Boudewijn
2021-04-17
Advertisement
Auke van der Loo
Auke van der Loo
2021-04-16
Hein en ik zijn al beste vrienden vanaf ons dertiende jaar. Vanaf jongs af aan was Hein al creatief met oa stripteken. Hij is uitgegroeid tot een hele goede kunstenaar. Actionpainten en schilderen en natuurlijk striptekenen zijn zijn specialiteit. Ik ben natuurlijk ook ontzettend trots op hem. Natuurlijk heb ik zelf ook een echte HEIN in mijn woonkamer hangen. Nou jullie nog!
Hanna van Heerde
Hanna van Heerde
2021-04-16
Prachtige kunst, van een mooie kunstenaar!
Guusje van Lent
Guusje van Lent
2021-04-16
Hein straalt passie, enthousiasme en originaliteit uit voor hetgene wat hij het liefste doet. Hij enthousiastmeert jong tot oud zowel nationaal als internationaal met zijn kunst. In elk werk wat hij maakt zit een stukje van zijn persoonlijkheid en enthousiastme. Een absolute aanrader!
familie van der Elst
familie van der Elst
2021-04-16
In 2004 ons eerste schilderij aangeschaft bij Hein. Schilderij hangt vandaag de dag nog steeds in de woonkamer, verveelt geen moment. In de loop de jaren meerdere schilderijen aangeschaft, allen erg mooi (vinden wij). Erg leuk ook dat de kunstenaar zelf reageert op vragen.
Advertisement
Jasmine Yeung
Jasmine Yeung
2021-04-15
Hein heeft de website gemaakt en daar zijn we erg tevreden mee! Klantgericht en altijd mee denken wat passend is voor zijn klanten, in dit geval voor ons. Erg fijne samenwerking!
Rosalinda Piketh
Rosalinda Piketh
2021-04-15
In mijn woonkamer een kleurrijke schilderij van Hein hangen. Heb er al vele positieve reacties op gekregen. Door de veelzijdigheid verveelt het kunstwerk ook nooit.
Cheryl Thompson
Cheryl Thompson
2021-04-15
Hein is amazing and my piece of artwork gets better with each day. Every time I look at it I see something new and deeper. It is a gift that keeps on giving. It has pride of place in my home and is so personal and perfect that every time I look at his work that I’m privileged to own I feel full of happiness and love. Thank you, Hein.