Heier Du Rietz Anmeldelser

Heier Du Rietz Anmeldelser

5.0

Utmerket - basert på 17 anmeldelser

heierdurietz.no
er verifisert av Trustindex

Vi garanterer at alle anmeldelser er 100 % ekte.
Hva er Trustindex?
%title%

%offer%

Mer
Anmeldelser (17)
Zeljko
2024-02-22
Den beste og fantastiske ekte honingen som jeg har smakt i Norge.👍❤️
Advertisement
Jan Myhrehagen
Jan Myhrehagen
2024-02-18
Rask grei handel. Betaling som avtalt + fikk levert på døra til en bra pris. ☆☆☆☆☆☆
Svar fra Heier Du Rietz 2024-02-01
Tusen takk for hyggelig anmeldelse😊
Karoline
Karoline
2024-02-09
Fantastisk god honning ! Og fantastisk kundeservice 🙏 takk!
Svar fra Heier Du Rietz 2024-02-09
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Karoline :)
John Magne Haugland
John Magne Haugland
2024-02-07
Honningen er kommet fram til Vestlandet. 🙂 Og den er prøvesmakt! Det er som nevnt på forhånd; at den smaker helt NYDELIG godt! 🤩🤩🤩☀️🎼 Sånn skal honning være, både på smak og i konsistens. 🤩🤩 FANTASTISK !!
Svar fra Heier Du Rietz 2024-02-07
Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding!😍 vi setter stor pris på slike gode ord😊
Espen Idås
Espen Idås
2024-01-29
Fikk levert 10 kilo i en godt innpakket forsendelse. Var spent da jeg ikke hadde smakt honningen før. Resultat: Prima vare. Den beste honning jeg har smakt( og jeg har smakt honning i snart 60 år). Med vennlig hilsen Espen Idås
Svar fra Heier Du Rietz 2024-01-29
Så hyggelig at du likte honningen vår Espen :) Vi setter stor pris på din tilbakemelding, tusen takk!
Advertisement
ViviAnn Jakobsen
ViviAnn Jakobsen
2024-01-29
Very good Honey. Very good service!
Svar fra Heier Du Rietz 2024-01-29
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding :)
Liv H
Liv H
2023-11-16
Nydelig honning av utmerket kvalitet! Hektet :)
Svar fra Heier Du Rietz 2024-01-29
Tusen takk :)
Kim Hagberg
Kim Hagberg
2023-11-13
Topp kvalitet , liker veldig godt Lyng og Oslo honningen
Svar fra Heier Du Rietz 2024-01-29
Takk Kim! :) Så hyggelig at du liker honningen vår!
Ove Anders Olsen
Ove Anders Olsen
2023-11-11
Veldig God Honning🤗
Svar fra Heier Du Rietz 2024-01-29
Tusen takk Ove Anders :)
Advertisement
Helene Moland
Helene Moland
2023-11-06
Helt nydelig honning, anbefales på det sterkeste.
Svar fra Heier Du Rietz 2024-01-29
Takk Helene, så hyggelig at du anbefaler honningen vår :)
Homeyra Azimi
Homeyra Azimi
2023-11-03
Jeg ble positivt overrasket, ikke bare for kvaliteten på honningen, men den gode kundeservicen og raske leveringen. Beste smaken 👍🏻
Svar fra Heier Du Rietz 2024-01-29
Tusen takk Homeyra, vi setter pris på din tilbakemelding! :)
Anne Jordalen
Anne Jordalen
2023-11-02
Norges mest nytenkende birøkter! Flotte konsepter for både små og store, firma og private- og ikke minst produsent av nydelig urban honning. Anbefales på det sterkeste!
Svar fra Heier Du Rietz 2024-01-29
Takk for veldig hyggelig omtale Anne, det setter vi stor pris på :)
Shadi Azimi
Shadi Azimi
2023-11-02
Kjempe god service, honningen er den beste av den beste. Jeg bestiller tavle. Lukten og smaken er himmelsk god. Anbefaler på det sterkeste. Vi må aldri gå tom før vi må ha ny:)
Svar fra Heier Du Rietz 2024-01-29
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Shadi :)
Advertisement
Trine Lise Fossum
Trine Lise Fossum
2023-11-02
Den beste honningen! Min favoritt er den deilige, kremete, lyse sommerhonningen. Den er det noe helt spesielt med.
Svar fra Heier Du Rietz 2024-01-29
tusen takk for hyggelig tilbakemelding Trine Lise :)
Lars Christian Iuel
Lars Christian Iuel
2023-08-18
Gode bifolk og dronninger!
Svar fra Heier Du Rietz 2024-01-29
Tusen takk for positiv omtale Lars Christian, vi bestreber å levere kvalitet :)
Jan-Hermann Christoffersen
Jan-Hermann Christoffersen
2022-09-18
Nydelig honning kjøpt på høstmarked på Bærums Verk idag🤩
Svar fra Heier Du Rietz 2024-01-29
Takk for hyggelig omtale Jan-Hermann :)
try me
try me
2020-09-20
Advertisement