B&B Heidezand

heidezand.nl

B&B Heidezand Reviews

Excellent rating
5.0
14 reviews Verified
B&B Heidezand
%title%

%offer%

Reviews ( 13 ) 5.0

Cees Gielink
Cees Gielink
2024.06.18
Location
Rooms
Service
Advertisement
Gerda Gielink
Gerda Gielink
2024.06.16
Gastvrije ontvangst door de eigenaren! Luxe ingerichte kamer met zeer comfortabele bedden. Heerlijk compleet ontbijt met streekproducten. Echt een aanrader in een prachtige omgeving!!
Location
Rooms
Service
Marit Verharen
Marit Verharen
2024.06.16
Een mooie plek in de natuur. B&B ziet er nieuw uit en is van alle gemakken voorzien. Fijn om gebruik te kunnen maken van de hottub (ook sauna aanwezig). Erg fijne service en heerlijk ontbijt! Vanaf de B&B loop je zo richting de zandverstuiving. Ook veel leuks in de omgeving te doen en zien.
Location
Rooms
Service
Vera
Vera
2024.06.02
Verified
De kamer was helemaal top! Nieuw en vooral heel erg schoon. Een avondje gebruik gemaakt van de houtgestookte hottub. Dit is echt een aanrader!Ontbijt was ook boven verwachtingen en wordt leuk in een mandje gebracht op jouw aangegeven tijd. Wij hebben een fantastisch verblijf gehad! Bedankt Nelleke!
Liesbeth Valstar
Liesbeth Valstar
2023.07.30
Heerlijk verblijf. Voortreffelijk ontbijt. Vriendelijke gastheer/gastvrouw
Trip type
Vacation
Location
Rooms
Service
Advertisement
Esther Simon
Esther Simon
2023.06.17
Supermooie plek, fantastische b&b. Schoon, ruim en heerlijke bedden. Ontbijt is heerlijk en meer dan voldoende. Je kan heerlijk buiten zitten. Prachtige omgeving waar je kan wandelen en fietsen, leuke restaurantjes in de omgeving. Elburg, Harderwijk, Zwolle leuke plekken om rond te struinen. Komen graag weer terug met z'n viertjes!🎊
Trip type
Vacation
Location
Rooms
Service
Reply from B&B Heidezand 2023.06.18
Jullie waren gezellige gasten. Dank je wel voor de mooie review!
Wouter Beijert
Wouter Beijert
2023.06.13
Talitha VE
Talitha VE
2022.12.30
Twee nachten gebruik gemaakt van deze fijne B&B. Rustig, schoon, nieuw, mooi uitzicht, lekker ontbijt, aardige eigenaren. Heerlijke regendouche en goed bed. Bedankt voor het taartje! Te doen in de omgeving: - Wandelen over de zandverstuiving, door de bossen, landerijen en langs de boerderijen. - Bezoek aan pittoreske stadjes Elburg en Kampen - Bezoek Museum Elburg - Bezoek Kasteel Cannenburch in Vaassen
Margo Van Waardenburg
Margo Van Waardenburg
2022.10.23
Wat een geweldige B&B! Erg gastvrij, sfeervolle en schone kamer, ultiem ontspannen in de sauna en hottub en een prachtige omgeving. Heerlijk ontbijt met verse producten. Wij gaan zeker nog een keer terug!
Reply from B&B Heidezand 2022.10.24
Fijn dat jullie zo genoten hebben! We zien jullie graag nog eens terug🤗
Advertisement
Marianne Kuijl
Marianne Kuijl
2022.10.02
Wat een mooie en schone bed en breakfast! Alles nog nieuw op een rustige plek. Heerlijk ontbijt met verse producten. Mogelijkheid om hottub en/of sauna te huren. Prachtige omgeving.
Reply from B&B Heidezand 2022.10.03
wat een mooi compliment!
Dirk Balfoort
Dirk Balfoort
2022.09.16
Prachtige, schone B&B in rustige omgeving. Warm welkom. Heerlijk ontbijt en goede koffie! Mogelijkheid om te ontspannen in Hottub en of sauna. Aanrader!!
mara scheffer
mara scheffer
2022.09.04
Wat heb ik genoten van deze b&b. Hele mooie locatie met veel plekken om lekker te wandelen of tot rust te komen. Het ontbijt was heerlijk en heel uitgebreid. Ook was er de mogelijkheid om de sauna en/of de hottub te gebruiken. Echt een hele fijne ervaring. Eigenaresse van de b&b ook super aardig (ze heeft ons zelfs een keer opgehaald na het avond eten :)). Zou er graag nog een keer heen gaan!
Tom Dubelaar
Tom Dubelaar
2022.07.17
Een heerlijke plek om tot rust te komen. Een mooi huisje, heel schoon en nieuw. Een goed bed, fijne douche, heel gastvrij en een uitgebreid ontbijt. Ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de sauna en/of hottub. Daarnaast een top locatie: natuur, water en stadjes allemaal dichtbij.
Advertisement