Havkanten Gjestehus

havkanten.no

Havkanten Gjestehus Reviews

Excellent rating
4.6
145 reviews Verified
Havkanten Gjestehus
%title%

%offer%

Reviews ( 143 ) 4.6

Gammalerik
Gammalerik
2024.05.09
Service
Sandra Johansson
Sandra Johansson
2024.03.10
Var her på blåtur med jobben i juni 2023. Vi ble blåst på alt av aktiviteter vi booket. Ingen stamp, ingen kajakk eller snorkling. Det er tydeligvis selvservice og Terje forventer at uerfarne folk skal legge ut i kajakk og havet selve-flott! Vi ble hentet med ribb ved feil tidspunkt (fikk ordne pizza selve som plaster på sårene) og vi ble kjørt hjem ved feil tidspunkt enn avtalt. Mine ansatte misset dermed aktiviteter å avtaler på hjemturen. Alt dette til tross for at vi ble enige om en aktivitetsplan som Terje sku sende i forkant. Gjett- jeg fikk den aldrig! Merktes godt at Terje var opptatt av en annen gjeng som sku spendere 5 dager på konferanse på hans anlegg. Vi var ikke verde mer en skitten under våre egne sko. Har tidligere lagt inn kommentar her men virker å ha blitt fjernet. Riktig dårlig, og Terje sku ha betalt for alt. Tro meg, betalte ikke ei krone for aktivitene vi aldrig fikk.
Trip type
Business
Friends
Location
Rooms
Service
ViviAnn799 Antonsen75
ViviAnn799 Antonsen75
2023.12.09
Fantastisk, ha aldri hatt det så fint.Tænk å stå opp te havutsikt, eg bærre ælska plassen. Terje e jo heilt fenomenal.Eg ska tebake. ❤️
Trip type
Vacation
Friends
Location
Rooms
Service
Morten E
Morten E
2023.09.20
Verified
Flott opphold med utsikt og fantastisk servering! 2 dager med møter ble en flott opplevelse på Havkanten. Møterom med stor skjerm og når man trenger å trekke pusten kan man gå ut på bryggekanten og nyte magisk utsikt i beroligende omgivelser. Hyggelig og fleksibel vert som serverte alldeles nydelig mat 👍
Ulrica Schollin
Ulrica Schollin
2023.08.08
Bokade för 3 personer och en hund bokning gick igenom och sedan blir jag uppringd av Terje som säger att dom inte har något ledigt boende. Betalning hade skett redan vid bokning men Terje sa att han skulle hjälpa mig vidare så att jag skulle bli återbetalad det gar nu gått nästan två veckor och jag har mailat ett antal gånger utan resultat man hör inte nåt från Terje...... Oseriöst och väldigt nonchalant
Chris Pangopoulos
Chris Pangopoulos
2023.08.04
Service
Inger johanne Larsen
Inger johanne Larsen
2023.08.03
Nydelig plass, nå bare oppleves, her kan du ha med både familien og venner..
Trip type
Vacation
Family
Location
Service
Inger Kristiansen
Inger Kristiansen
2023.08.01
Fantastisk flott plass, skal dere oppleve noe på Helgeland kysten, så må dere dra dit..
Location
Rooms
Service
Svein Jørgen H
Svein Jørgen H
2023.07.27
Verified
Avslappende dager i flotte omgivelser. Fint sted. , som padling, gå- eller sykletur, fiske eller avslapning i rolige omgivelser. Nydelig beliggenhet. Mange ting å gjøre. God mat. Veldig trivelig og fleksibelt vertskap. Topp opplevelse. Herlig tur med Rib til verdensarvområdet Vegaøyene. Hundevennlig. Anbefales!
Heidi Susann Edvardsen
Heidi Susann Edvardsen
2023.07.26
Trip type
Vacation
Family
Location
Service
Rudi R
Rudi R
2023.07.26
Verified
Tittel: Tidenes Naturopplevelse Blandet med Topp Matopplevelse! Vi hadde den mest uforglemmelige opplevelsen på Havkanten Gjestehus og må dele denne fantastiske reisen med dere alle! Beliggenheten er rett og slett himmelsk, med ekstremt flott natur og majestetiske, høye fjell og tusenvis av øyer og skjær. Å kunne leie båt for å fiske, og utforske de vakre områdene rundt gjestehuset var virkelig en fryd. Dessuten er det en ekstra bonus å bli hentet og levert til fastlandet med RIB - en spennende og morsom opplevelse i seg selv! Havkanten Gjestehus tilbyr også en fantastisk hyggelig stemning. Personalet er gjestfrie og imøtekommende, og det er tydelig at de bryr seg om at gjestene skal trives. Live musikk på kveldene skapte en herlig atmosfære, og det var en flott måte å avslutte dagene på. Matopplevelsen var uten sidestykke. En svært god kokk står bak kjøkkenet, og hvert måltid var en ren nytelse. De ferske råvarene og de lokale smakene ga oss en kulinarisk opplevelse vi sent vil glemme. Vi ble virkelig bortskjemt! Alt i alt var oppholdet mitt på Havkanten Gjestehus en tidenes naturopplevelse blandet med en topp matopplevelse. Jeg kan ikke få fullrost dette stedet nok! Om du leter etter et sted å slappe av og komme i ett med naturen, samtidig som du får servert de deiligste retter, så er dette stedet for deg. Jeg anbefaler Havkanten Gjestehus på det sterkeste, og jeg gleder meg allerede til å komme tilbake! Tusen takk til hele teamet på Havkanten Gjestehus for en minneverdig opplevelse!
Torkil F
Torkil F
2023.07.16
Verified
Padleeldorado og komfort Flott sted og veldig hyggelig vertskap. Vi kom padlende dit fra Tennvalen og hadde 2 fine dager. God mat og drikke. Gode senger. Rent og pent. Midt i smørøyet for padling i et eldorado av øyer og skjær. Dette stedet kan vi trygt anbefale. Veldig gøy at noen satser helhjertet på et unikt produkt i en unik del av landet.
Stig Kampesveen
Stig Kampesveen
2023.07.12
Trivelig sted med god service. Fikk ligge ved brygga med egen båt gratis.
Location
Service
Ellen Maria K
Ellen Maria K
2023.07.08
Verified
Må bare fortelle om dette stedet🤩 Et fantastisk sted: Imøtekommenheten på telefon. Gjestfriheten da vi ankom mange timer seinere enn planlagt pga feil fergevalg. Verten laget sen middag for to likevel. Beliggenhet, fasiliteter, innbydelde rom, muligheter for tur i nærområdet i rik naturflora. Mulighetene for aktiviteter som kajakk, dykking, ribb, bading, stamp, sykling. En enkel ferge tar seg til Herøy sentrum og flere gode besøkssteder som Tommys oase av en blomsterbutikk ( Etcetera), Skolo som er blitt til en restaurant som selger nyyydelig pizza bl.a. Kort vei til Dønna som byr på spektakulær tur til Dønnamann. En helt magisk fjelltur i godt vær. Kort oppsummert : An Amazing place🤩👏
Flabbern
Flabbern
2023.07.08
Verified
Flott sted ute i den fantastiske skjærgården på Helgelandskysten. Vi letet egentlig bare etter et sted å parkere og legge ut kajakken våre, og havnet her helt tilfeldig. Et herlig sted med super service og mat levert av hverten Terje. Fantastisk beliggenhet ute i havgapet. Noen dobbeltrom med eget bad noen med delt. Rent og fint. Saltvanns jacuzzi på bryggekanten. Vi tenkte å ta noen netter i telt ute i skjærgården der, men flyttet inn på Havkanten etter en natt 🤣🌞
Dennis Roskvist
Dennis Roskvist
2023.07.05
This place really rocks! Great food, nice and clean rooms, a fantastic atmosphere and nature. All in all, it's a longer stay worthy than my four days stay.. I'll be back!
Trip type
Business
Friends
Location
Rooms
Service
Sandra Johansson
Sandra Johansson
2023.07.02
Anbefaler ingen å dra hit. Verste servicen ever og Terje kommer med falske anklagelser for å tjene mer penger. Lurer i hvert fall bedrifter på penger
Trip type
Business
Location
Rooms
Service
hc
hc
2023.06.27
Verified
Fantastisk utsikt og måltid Vi fikk servert en fantastisk bacalao med en nydelig rødvin. Maten ble servert av en ung høflig gutt som gjorde måltidet til en opplevelse. Han kom tilbake til bordet flere ganger for å forsikre seg om at vi var fornøyd. Det var vi . Vi kommer helt sikkert tilbake Anbefales
Ingunn L
Ingunn L
2023.06.27
Verified
Midtsommerdag på Helgeland Trenger du å lade batterier og oppleve en helt unik natur, dra til Havkanten! Her får du all-inclusive og mere til. Lei deg en kajakk, sig mellom holmer og skjær og ta lunch på ei nydelig sandstrand. For så å komme til Havkanten og få servert en hærlig lammekarè, god røvin og en crème brulé eller en Irish coffe av meget hyggelig vertsskap. Deretter sitte på kaikanten og nyte lyset i helt unike kulisser. Når klokka nærmer seg 1/2 1 rusler du turstien utpå Aukan og opplever en fantastisk midnattsol rundt Lovund. ...for du skal ikke sovebort sumarnatta...naturen venter ikke ❤️
Rune Brødsgaard
Rune Brødsgaard
2023.06.26
I've taken people out for snorkeling/freediving and kayaking from this place as basecamp. Endless opportunities for exploring! Recommend going on a rib boat tour as well and hear Terje explain about the history of the area. Rooms are small but high quality with very good beds and very comfortable atmosphere. Restaurant has the best "winter"-living room on the deck (closed of for wind and heated) where you're really getting close to the best view of the Seven Sisters mountains and basically you can catch your dinner from the deck if you're uo for it! In september you can be lucky to get summer weather and northern lights in the evening!
Location
Rooms
Service