HashtagMedia

hashtagmedia.nl

HashtagMedia Reviews

Excellent rating
4.8
55 reviews Verified
HashtagMedia
%title%

%offer%

Reviews ( 53 ) 4.8

Jan Jaap
Jan Jaap
2024.04.29
Blijven maar geautomatiseerde sales mails sturen zonder mogelijkheid tot uitschrijven
Timo
Timo
2024.02.03
Zeer positief verrast door de uitkomsten vd samenwerking die wij zijn aangegaan met Joris. Ons bedrijf wordt erg goed uitgelicht op de diverse platforms waardoor niet alleen de naambekendheid groeit maar ook ons personeels bestand. Op naar een mooie toekomst samen. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden.
Reply from HashtagMedia 2024.02.04
Beste Timo, hartelijk bedankt voor de geweldige feedback! Fijn om te horen dat de samenwerking zo positief is. We kijken uit naar die mooie toekomst samen.
Salima Choyoua
Salima Choyoua
2024.02.02
Super professionele organisatie dat weet van aanpakken, dat jou en je bedrijf tilt naar een hoger niveau. Aanrader !!!
Reply from HashtagMedia 2024.02.04
Beste Salima, hartelijk dank voor je lovende woorden! We zijn blij te horen dat je onze dienstverlening waardeert.
Roy Denteneer
Roy Denteneer
2023.02.09
Super fijne partij om mee samenwerken. Luisteren goed en anticiperen gericht op de vraag. Goede communicatie en top eindproduct.
Lars Snellaars
Lars Snellaars
2023.01.31
Betrouwbare en loyale club mensen met verstand van zaken! Werk graag met Hashtag Media.
Frank Broos
Frank Broos
2023.01.26
Duidelijke missie omschrijving en plan gemaakt, executie helemaal in orde
Pien Bosch
Pien Bosch
2023.01.25
Snel, accuraat en denken met je mee.
Randy Cleijsen
Randy Cleijsen
2023.01.25
Maken mooie, functionele en praktische websites en zorgen voor een goede vindbaarheid via zoekmachines. Daarnaast een ster in social media campagnes. Aanrader!
Ines Scholt
Ines Scholt
2023.01.25
Jip van Krieken
Jip van Krieken
2023.01.25
Fijne partner voor online activiteiten! Al enkele jaren mooie resultaten behaald!
Simone Graft
Simone Graft
2023.01.25
Sander van der Krogt
Sander van der Krogt
2023.01.25
djamesandrew
djamesandrew
2023.01.25
Bedankt voor de fijne samenwerking HasgtagMedia!
Jesse Van de Sande
Jesse Van de Sande
2023.01.25
HashtagMedia heeft onze nieuwe website gemaakt en beheert onze online campagnes. Beiden zijn wij erg tevreden over. De communicatie is erg goed en aanpassingen worden vrijwel direct doorgevoerd.
Miriam Torrico
Miriam Torrico
2023.01.25
Hashtag media heeft voor Team Rockstars IT een op maat gemaakte website gemaakt die bijdraagt aan onze lead generatie via events. De samenwerking met Hashtag is vanaf het begin af aan heel fijn geweest. Willem denkt enorm mee in hoe wij onze doelstellingen kunnen behalen dmv events. Met zijn expertise hebben we een goede afweging kunnen maken in de features die we uiteindelijk hebben gekozen. Daarnaast kunnen we op elk moment van de dag contact met hem opnemen, snel schakelen is geen punt.
Floor van der Pasch
Floor van der Pasch
2017.06.12
recommends
Frank Schellekens
Frank Schellekens
2013.12.11
recommends
Jenny Holden
Jenny Holden
2013.11.18
not recommends
Johan Kerssens
Johan Kerssens
2013.11.12
recommends
Chantal Struber
Chantal Struber
2013.10.03
recommends