Hashtagdiet Catering

Hashtagdiet Catering Reviews

Excellent rating
5.0
33 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (33)
Marta Tatys
Marta Tatys
2023.10.11
Najlepsze "pudełka" jakie jadłam ! Wszystko jest przepięknie podane, a menu codziennie zaskakuje czym nowym. Widać, że ktoś włożył w to całe serce😊 polecam 11/10
Advertisement
Anna Rzhevkina
Anna Rzhevkina
2023.09.21
I am happy with the quality of food, and I am always looking forward to getting my package. I particularly like sweet and healthy breakfast. The service is great, and the owner is fast to respond.
Gofer Meller
Gofer Meller
2023.04.27
recommends
Paweł
Paweł
2023.04.26
Smacznie, do tego świetny pomysł ze szklanymi pojemnikami!
Reply from Hashtagdiet Catering 2023.05.07
Dziękujemy :)
Maciej Krassowski
Maciej Krassowski
2023.04.23
Wyróżniający się katering na tle innych. Smacznie, wręcz domowo i wreszcie ktoś zrobił catering w szkle. Zupełnie inne doznania w porównaniu z innymi (smak i brak opakowań plastikowych). Duży pozytyw i z czystym sumieniem można polecać dalej.
Advertisement
Aleksandra Bukowska
Aleksandra Bukowska
2023.04.23
Jestem z #Diet juz jakies 1,5 roku, korzystam z oferty lunchowej. Bardzo polecam. Posiłki różnorodne, sporo warzyw, wizualnie też prezentują się super. Ponadto jedzenie dostarczane jest w szklanych naczyniach co pozwala zachować smak i nie generuje niepotrzebnego plastiku. Polecam 😊
Agata Pozańska
Agata Pozańska
2023.04.17
recommends
Mega polecam! Kuchnia jak z restauracji, różnorodna i brak „masówki” gdzie często dania są bez smaku - na prawdę polecam!
Reply from Hashtagdiet Catering 2023.04.17
Bardzoo dziękujemy ! <3
Karolina Godlewska
Karolina Godlewska
2023.02.20
Najlepszy catering z jakiego do tej pory korzystałam. Opinię zamieszczam po kilku miesiącach korzystania i z zaskoczeniem przyznaję, że jako jedyny catering ten zdecydowanie się nie nudzi. Dania są różnorodne, smaki na tyle uniwersalne, że smakują zarówno mi jak i narzeczonemu, nie są stosowane żadne charakterystyczne przyprawy - jak niestety jest w przypadku innych dostawców, przez co po czasie wszystko smakuje tak samo. Czuję, że jem zdrowo ale przy tym nie muszę z niczego rezygnować. Często pojawiają się pyszne fit deserki, ciasta albo "odchudzone" wersje tradycyjnych klasyków jak fasolka po bretońsku czy schabowy z ziemniakami i mizerią :D Przynajmniej raz w tygodniu znajdzie się jakaś pyszna zupa, których czasem bardzo mi brakowało u innych. Dania są pięknie podawane w szklanych naczyniach dzięki czemu zachowują swój oryginalny smak - bez kontaktu z plastikiem jak w przypadku innych. Bardzo lubię, gdy potrawy nie tylko dobrze smakują ale i smakowicie się prezentują - w Hashtag diet oba te wymagania są w zupełności spełnione. Wręcz muszę pilnować swoich "słoików", gdyż niejedna koleżanka i kolega z pracy zazdrościli mi pyszności jakie ze sobą przywożę. Dodatkowym atutem są godziny przywożenia posiłków - maksymalnie do 22 dzięki czemu dania nie spędzają kilku godzin na klatce. Miłym bonusem jest dodawany w okresie zimowym shot z soku z cytryny, pomarańczy i imbiru. Zdecydowanie polecam - samej zajęło mi trochę czasu znalezienie cateringu idealnego, więc mam nadzieję że skorzystacie z mojego doświadczenia :)
Agnieszka Borkowska
Agnieszka Borkowska
2023.01.27
recommends
Bardzo smaczny catering. Dużo warzyw dodają do posiłków :) Na plus też szklane pojemniki oraz dostawa wieczorem
Advertisement
Agnieszka Borkowska
Agnieszka Borkowska
2023.01.27
Bardzo smaczny catering. Dużo warzyw dodają do posiłków :) Na plus też szklane pojemniki oraz dostawa wieczorem
Barbara Ordo
Barbara Ordo
2023.01.02
Najlepszy catering jaki jadłam! Przepyszne jedzenie i te szklane pojemniki. Cudo. Gorąco polecam ☺️
Maciej Tusz
Maciej Tusz
2022.11.10
recommends
Dzień dobry, Mega polecam wszystkim tym co jeszcze się zastanawiają. Wszystko tak bardzo pyszne i fajnie że pakowane do szklanych pojemników 😍
Jolanta Grzywińska
Jolanta Grzywińska
2022.11.07
Świetny catering! Dania różnorodne, zawsze ze świeżych produktów, fura warzyw! Ogromny plus za szklane pojemniki - nie dość, że potrawy lepiej z nich smakują, to jeszcze nie muszę katować się odgłosami odrywania folii z plastikowych pudełek (brrr! nienawidzę tego!). I najważniejsze - jako osoba insulinooporna świetnie czuję się po posiłkach serwowanych przez HashtagDiet Catering. A to znaczy, że dieta jest naprawdę dobrze zbilansowana.
Advertisement
Em Gie
Em Gie
2022.11.04
recommends
Z usług cateringu Hashtagdiet korzystam od kilku tygodni i sądzę, że mogę już napisać całościową ocenę. Początkowo korzystałem z opcji lunchu, a od 3 tygodni pełnych posiłków w wymiarze 2000 kalorii. Jeśli chodzi o smak, to potrawy świetnie trafiają w moje gusta, są bardzo różnorodne, dobrze doprawione, to co ma być słodkie jest słodkie, to co ma być ostre - jest. Chwilę zajęło mi przystosowanie organizmu do nowej diety (po odstawieniu słodyczy, fast-foodów dieta może wydawać się mało wyrazista), ale jak organizm pozbył się śmieciowego jedzenia to od tamtego momentu jest rewelacyjnie. Dieta sprawia, że w ciągu dnia nie czuję żadnych spadków energetycznych, nie podjadam w ciągu dnia i czuję się świetnie, a na tym bardzo mi zależało. Dodatkowo podoba mi się, że jedzenie nie ma kontaktu z plastikiem, tylko dostarczone jest w szklanych pojemnikach. Do tej pory jeszcze nie zdarzyło się, żeby coś nie dojechało, kierowca się spóźnił, jedzenie zawsze jest i zawsze jest świetne. :-) Polecam!
Ela Czapka
Ela Czapka
2022.10.24
Pyszne, świeże i doskonale wyglądające posiłki. I ta radość, że pod koniec dnia nie wyrzucam worka pełnego plastikowych pudełek. Gorąco polecam!
Iwona Kondracka
Iwona Kondracka
2022.10.19
recommends
Gorąco polecam!!! Posiłki bardzo dobre, podane w cudny sposób. Opakowania EKO!!!! Najlepszy catering!!!
Izabela Szulc
Izabela Szulc
2022.10.11
recommends
Najlepszy catering jakikolwiek jadłam 💖💖💖 pychota :)
Advertisement
Izabela Szulc
Izabela Szulc
2022.10.11
recommends
Najlepszy catering jakikolwiek jadłam 💖💖💖 pychota :)
Beata Dobrzyńska
Beata Dobrzyńska
2022.09.24
recommends
To były najsmaczniejsze cateringowe dni w historii. Poziom PRO :)
Iza Szulc
Iza Szulc
2022.09.24
Najsmaczniejszy catering jaki do tej pory miałam okazje spróbować 😊 Pyszne, pełne aromatu dania 🔝 Polecam serdecznie 💖