Harmony - studio za nokte & edukacije

harmonyedukacije.hr

Harmony - studio za nokte & edukacije Reviews

Excellent rating
5.0
35 reviews Verified
Harmony - studio za nokte & edukacije
%title%

%offer%

Reviews ( 35 ) 5.0

Vedrana Dabovic
Vedrana Dabovic
2024.04.13
Ako razmišljate o odabiru edukatora za svoje edukacije STOP❗❗❗-sve što tražite pronaći ćete baš ovdje,kod najdraže Dijane❤. Edukator koji je prvenstveno budući prijatelj i najveća potpora koja vas uvijek gura naprijed💪! Neke cake i trikove u svijetu noktića vam može upravo otkriti edukator,ali ne svaki Dijana svo znanje dijeli s nama,konstantno se usavršava kako bi nam prenijela što kvalitetnije i što preciznije znanje😊 Uvijek bi odabrala nju jer je stručna,veliki čovjek punog srca i ljubavi prema ovom poslu,motivator najveći. Uvijek daje vjetar u leđa,pravu riječ i kada mi ne vidimo ni trunku pozitivnoga u našem radu. Hvala što jesi i uvijek ostani baš ovakva kakva jesi😍,a ja ću ti i dalje puniti inbox sa svojim najnovijim radovima💅. Love you😘
Advertisement
Anica Abedi
Anica Abedi
2024.03.28
Ne mogu rečima opisati koliko mi je značila akademija Uspešna i svoja i koliko mi znači Dijana kao mentor. Jedna posvećena i divna osoba koja je sve učinila da postanem bolja u vodjenju svog salona , i da postanem bolja sebi sa puno više samopouzdanja i samopoštovanja, koja pomno prati moj napredak i nesebično pruža podršku i ukazuje na greške. Na akademiji ima puno važnih lekcija i smernica za kvalitetno vođenje salona ( formiranje cena,komunikacija sa klijentima,kako doći do IDEALNOG KLIJENTA, vođenje društvenih mreža i još puno korisnog sadržaja ). Sva moja očekivanja su ispunjena i od srca mogu da preporučim akkademiju i Dijanu kao edukatora i mentora.
Edita Gregorić
Edita Gregorić
2024.03.15
Dijanu sam upoznala kad sam doznala da se u mom kvartu otvara novi salon za noktice i poseban po "ljubicastim prozorima". 😁❤️ Taman sam u to vrijeme tražila novi noktaricu jer nisam bila zadovoljna sa prethodnom. Od prvog dolaska u salon (proslo je vec cca 7 godina) do danasnjeg dana moja iskustva su prepozitivna! Noktici su vrhunske izrade i kvalitetni, za svaku promjenu termina se brzo dogovorimo i uvijek je jako susretljiva. Isto vrijedi i za Mateu, cura je divna i divno radi nokte. Sve preporuke za ovaj salon ❤️
Edita Gregorić
Edita Gregorić
2024.03.15
Dijanu sam upoznala kad sam doznala da se u mom kvartu otvara novi salon za noktice i poseban po "ljubicastim prozorima". 😁❤️ Taman sam u to vrijeme tražila novi noktaricu jer nisam bila zadovoljna sa prethodnom. Od prvog dolaska u salon (proslo je vec cca 7 godina) do danasnjeg dana moja iskustva su prepozitivna! Noktici su vrhunske izrade i kvalitetni, za svaku promjenu termina se brzo dogovorimo i uvijek je jako susretljiva. Isto vrijedi i za Mateu, cura je divna i divno radi nokte. Sve preporuke za ovaj salon ❤️
Melita Milas
Melita Milas
2024.02.26
Jedno predivno iskustvo zahvaljujuci nasoj Dijani,zeni koja svoje znanje nesebicno prenosi na nas ucenice s puno strpljenja. Zavrsila sam baznu edukaciju gel tehnike gdje sam naucila sve sto za pocetak trebam znati. Dijana je tu i nakon edukacija,otvorena za sva pitanja sto pruza veliku sigurnost za dalje. Ja definitvno necu stati samo na jednoj edukaciji i jedva cekam nastavak ove price! Svima koji se zele educirati o nokticima preporucujem od srca…💜
Advertisement
Kristina Zivanovic
Kristina Zivanovic
2024.02.26
Uz online edukaciju Luxury nails sam mnogo unapredila svoj rad i sada imam vise samopouzdanja,sto mi je kao pocetniku mnogo vazno. Ova edukacija mi je bila “vetar u ledja”.Dobila sam sve potrebne informacije. Sve je detaljno objasnjeno,lako se prati svaki korak i iz tog razloga moja ocekivanja su u potpunosti ispunjena. Preporucujem svima edukacije Harmony Dijanah! Odlican edukator i sadrzaj edukacija!❤️
Emilia Bilen
Emilia Bilen
2024.02.22
Za baznu edukaciju gel tehnike u salonu Harmony koji vodi Dijana saznala sam sasvim slucajno preko google trazilice. Istakla se zbog jako dobrih recenzija i mogu reci da uopce nisam zazalila sto sam se bas njoj javila i odlucila upisati baznu edukaciju. Edukacija je ispunila sva moja ocekivanja, Dijana je jako strpljiva, ugodna i pazljiva osoba. Jako dobro zna kako prenijeti svoje znanje drugima. U tri dana, koliko traje edukacija, uspjela je mene (koja nikad nisam radila nista slicno ovom poslu) nauciti sve o ugradnji noktiju i sada samostalno mogu napraviti predivan set noktica. Definitivno bih preporucila njene edukacije, pogotovo zbog toga sto, osim vrhunskog znanja koje prenosi na edukacijama, daje i stopostotnu podrsku nakon istih. Nadam se da cu uspjesno zavrsiti jos koju edukaciju kod Dijane jer stvarno mislim da se od nje moze puno puno nauciti. Jedino sto jos mogu reci je veliko hvala na svemu i velika preporuka za Harmony i Dijanu bez obzira bavite li se vec time ili tek zelite poceti! 🍀🥰
Lucija Retkovac
Lucija Retkovac
2024.02.20
Najbolja edukatorica ikada! Za edukaciju level up sam saznala putem instagrama i zapelo mi je za oko kako je precizna i realna u našem poslu, pa tako sam odlučila upisati usavršavanje gel tehnike. I mogu reći da sam više nego oduševljena i zadovoljna znanjem i pristupom Dijane. Naučila sam i vise nego sam očekivala i uvijerila sam se da stvarno to mogu. Na zabavan i lagan način nam je otkrila jednostavne trikove za olakšavanje izgrade noktića. Već nakon edukacije moj rad je vidno bio bolji ali i meni jednostavniji. Jedva čekam da ispraksiram preneseno znanje i da upišem pro level! Sve preporuke za ovu mladu damu, koja je uvijek tu, čak i nakon edukacija! Želim svu sreću kolegicama. 🫶🏼
Ilijana Krezic
Ilijana Krezic
2024.02.18
Kada sam tražila edukacije koje bih upisala kako bih se upoznala s ovim poslom i noktićima, jako mi je drago da sam naletila na studio Harmony jer sam tu naucila sve što je potrebno, i više, za jednog polaznika 🙂. Bolju edukatoricu nisam mogla naći; toliko vremena, pažnje i STRPLJENJA posvećuje polaznicima te nesebično dijeli svoje znanje s nama. Sa završenom baznom edukacijom gel tehnike, osjećam se više nego spremno za nastavak rada od kuce jer imam svo potrebno znanje za početak svoga rada u ovom predivnom poslu. Ova edukacija je naveliko premašila moja očekivanja i više sam nego zadovoljna sa ishodom. Dobila sam i više nego što je obećano ovom edukacijom i svakom bih je preporučila svima koji razmišljaju okusiti se u ovoj grani ljepote. Edukatorica Dijana je iznimno draga osoba na kojoj se vidi ljubav prema ovom poslu, a i veliko znanje koje nesebično dijeli s polaznicima, ne samo o ugradnji i brizi o noktima, već i o samim materijalima, poslu, odnosu s klijentima itd. Svakako razmišljam o upisivanju još edukacija kod edukatorica Dijane jer znam da sam tu u sigurnim rukama i da će mi se svo potrebno znanje i vještine pružiti 💖.
Advertisement
Andreja Piljek
Andreja Piljek
2024.02.15
Dijanu sam "otkrila" sasvim slucajno na instagramu. Na prvu mi je njezin profil bio zanimljiv, sadrzaj edukativan, dovoljno da je nastavim pratiti. Kod nje sam zavrsila edukaciju "usavrsavanje gel tehnike". Od ulaska u njezin salon, upoznavanja sa njom znala sam da sam na pravom mjestu. Kroz cijelu edukaciju, sa toliko ljubavi,strpljena i razumjevanja nam je objasnjavala, ukazivala na greskice koje radimo, usmjeravala nas kako da popravimo svoj rad. Kako mi ovo nije prva edukacija, uvidjela sam ogromne razlike u nacinu komunikacije, pristupu prema nama polaznicima kao pojedincu i grupno,(naravno svi smo mi razliciti i svak ima svoj tempo) i to je ono sto bi navela kao njenu prednost. Ova edukacija mi je bila veoma poucna, uvidjela sam greske koje sam radila. Naravno ima tu jos punooo prostora za napredak,ali mogu jedino reci da sam ja sebi od sad pa za ubuduce "svog" edukatora pronasla i definitivno planiram kod Dijane na jos edukacija. Takodjer, jos bih za kraj navela jednu Dijaninu prednost, a to je moc komunikacije.. Zena,doslovno iz tebe izvuce ono najbolje od tebe,naravno ako si spreman za to i zato svim dragim kolegicama,kolegama koji se mozda dvoume oko odabira svog edukatora od srca preporucujem Dijanu.❤️
Sandra Pejić
Sandra Pejić
2024.02.07
Dijanu sam upoznala preko facebooka,gdje smo razgovarale u vezi objave moga rada. Pružila mi je veliku podršku,dala mi je mnoštvo savjeta i na taj način pomogla da skupim hrabrosti otvoriti svoj salon. Polagala sam kod nje Luxury online edukciju iz koje sam puno toga naučila. Dijana je ispunila sva moja očekivanja,svaka tehnika je bila objašnjena vrlo detaljno i svaki korak edukacije sam s lakoćom ispratila. S ovom edukacijom sam usvojila znanje nekih tehnika koje do sada nisam znala raditi,no zahvaljujući Dijani sada ću ih izvoditi s lakoćom. Definitivno preporučujem Dijanine edukacije,te ću i sama sigurno upisati još.
Viktorija Dimcevska
Viktorija Dimcevska
2024.02.07
Završila sam online edukaciju "korekcija gel tehnika" kod Dijane. Jako sam zadovoljna stečenim informacijama i znanjem iz edukacije, sve je tako detaljno i lijepo objašnjeno. Edukacija je ispunila sva moja očekivanja. Cijela edukacija je tako dobro objašnjena da sam s lakoćom mogla pratiti svaki korak. Kroz edukaciju sam dobila nova znanja i usavršavanja koja će mi pomoći u daljnjem radu. Rado preporučam njene edukacije i sve pohvale naše edukatorki Dijane, divna je žena s pozitivnom energijom i predana svom poslu. 🫶🏼❤️
Antonija Hajsok
Antonija Hajsok
2024.02.06
Otkako sam ušla u svijet noktića, zapratila sam hrpu ljudi koji se time bave godinama na Instagramu, i istaknula se Dijana, svojim radom me najviše dojmila, a otkako sam prisustvovala online edukaciji Luxury nails, ja sam još više oduševljena i njenim radom i tehnikama kojima radi. Ono najvažnije jest da je uvijek dostupna i spremna pomoći, bez ustručavanja sam joj mogla poslati bilo pitanje pomoći, sliku rada na uvid, i samog završnog rada. Edukacija je uredna, složena, no Dijana je svim koracima jednako pristupila i sve ih detaljno objasnila, ja koja imam jako malo iskustva u gel tehnici, sam dobila stvarno jako puno novih informacija koje su lijepo objašnjene i mogu slobodno reći makar to nije bila edukacija uživo da sam dobila sve potrebne informacije kako neki oblik usavršiti da bude savršen. Preporučila bi svakome tko se muči sa određenim oblicima i htio bi ih usavršiti, ili određenim tehnikama kao ombre i slično.
Advertisement
Lara Ivezić
Lara Ivezić
2023.11.22
Dijanu sam pronašla čisto slučajno, preko interneta i drago mi je da jesam! Drago mi je što sam joj poslala poruku i pitala je ako ima slobodno mjesto za baznu edukaciju gel tehnike. Edukacija je trajala 3 dana - koja smo iskoristili maksimalno. Dijana nam se u potpunosti posvetila i sve nam je jako lijepo objasnila i pokazala. Bila sam oduševljena njenin pristupom i načinom rada, jer ima puno strpljenja i smisla za educirati druge. Razumije da smo tek na početku, jer je i ona to prošla. Meni je najbitnije bilo naučiti pravilno nanošenje gela i oblikovanje do savršene forme, a uz puno rašpanja uspjeli smo i to. Dijana nam je pokazala razne teksture gelova, kako bi si sami mogli pronaći što nama paše, i tu se stvarno vidi koliko ona mari za svojim polaznicima. Također nisam mislila da će me netko toliko brzo naučiti crtati french!!😅 Sve u svemu ja sam jako zadovoljna i ne žalim što sam odabrala baš nju!❤️
Reply from Harmony - studio za nokte & edukacije 2024.01.11
Draga Lara hvala puno na povjerenju. Jako mi je drago da si zadovoljna s edukacijom i stečenim znanjem. Bilo mi je zadovoljstvo gledati kako znanje s lakoćom prenosiš na modele. Još draže što si i najzahtjevnije tehnike svladala prateći sve korake koje si naučila. Uživam gledati tvoje radove koje stvaraš svojim klijenticama i znam da ćeš nastaviti rasti stvarajući prekrasne i kreativne radove. <3
Natalie Moric
Natalie Moric
2023.10.23
Ove godine sam se napokon odlucila da upisem edukaciju za nail dizajnera.Pretrazivala sam nekoliko edukacija i salona ali najvise mi se isticala Dijana i njezin salon, nisam se previse razmisljala i odmah sam joj poslala poruku za baznu gel edukaciju. Kroz njena videa na instagramu i recenzije sam vidjela da je zaista divna osoba puna podrske sto me je dodatno motiviralo da nastavim. Dgovorile smo se za datum pocetka edukacije, bila sam pod velikim stresom i sumnjom da cu uspjeti ali u radu i razgovoru sa Dijanu potpuno sam se opustila i dobila svu podrsku od nje i sto je najvaznije naucila sam kako cijeniti sebe i svoj rad. Naravno, planiram zavrsiti ubrzo nail art i trajni lak. Preporuciti cu Dijanu gdje god budem mogla. Zaista je divna i topla osoba koja svo svoje znanje prenosi na vas da napravite lijepe i kvalitetne noktice. Za Dijanu imam samo rijeci pohvale i naravno da se nastavljamo družiti na iducim edukacijama ❤️❤️
Reply from Harmony - studio za nokte & edukacije 2024.01.11
Draga Natalie hvala puno na divnim riječima. Jako mi je drago da si zadovoljna sa završenom edukacijom, a još draže da smo uspjeli ukloniti zajedničkim radom stres i sumnje koje u se javljale i kočile te. Hvala puno na povjerenju i veselim se tvom daljnjem napretku, znam da ćeš nastaviti stvarati lijepe radove. Radujem se novom učenju, dijeljenju znanja s tobom i tvom rastu <3
Lea Ban
Lea Ban
2023.09.24
Prezadovoljna sam sa salonom i najboljom edukatoricom koja mi je pokazala kako izraditi svoje samopouzdanje u izradu noktica i kako da učim na svojim greškama U 3 dana koja sam bila na edukaciji Dijana je najbolja edukatorica koju sam upoznala i prenjela je svoje znanje na mene u izradu noktica Prezadovoljna sam😇❤️ Preporučujem salon i edukacije🥰
Reply from Harmony - studio za nokte & edukacije 2023.10.11
Draga Lea hvala puno na povjerenju i što si izabrala baznu edukaciju u Harmonyu. 😊 Drago mi je da si zadovoljna stečenim znanjem i znam da ćeš nastaviti stvarati lijepe radove 💜 Veselim se svakoj edukaciji s tobom. 🍀
petrarupe
petrarupe
2023.07.22
Dijanin profil na instagramu pratim već godinama, a ove sam godine konačno skupila hrabrosti da odem na njezinu baznu gel edukaciju i stvarno nisam požalila. Sva moja očekivanja ispunjena su, no ne samo to, naučila sam i više nego što sam mislila da je uopće moguće na trodnevnoj edukaciji. Dijana je zaista divna mentorica, ali i osoba prije svega, te je atmosfera na edukaciji bila fenomenalna; u svim je trenucima nastojala izvući najbolje od naših mogućnosti. Oduševilo me i to što smo, uz savjete vezane uz samu izgradnju, dobile i brojne savjete kako da se izborimo sa našim mentalnim kočnicama, što mi znači gotovo jednako kao i savjeti o samoj izradi. Sve u svemu, presretna sam što sam otišla na tako divnu edukaciju koja će mi ubrzati i poboljšati radove, ali i moj odnos prema tom divnom poslu, te iako je prva, ovo definitivno neće biti zadnja edukacija kod Dijane na koju ću otići. Hvala Dijani od srca na svemu, i iskreno preporučujem njezine edukacije!🥰🥰
Reply from Harmony - studio za nokte & edukacije 2023.10.11
Draga Petra hvala puno na ovim riječima. Jako mi je drago što si zadovoljna edukacijom i sveme što si dobila na njoj. Bilo mi je zadovoljstvo dijeliti znanje s polaznicom kao što si ti 💜 Veselim se tvojim radovima i napretku 🍀
Advertisement
Martina Pejic
Martina Pejic
2023.06.27
Pozdrav Ovim putem zelim zahvaliti najboljoj edukatorici Dijani na strpljivom postizanju moje vjestine za ugradnju i nadopunu noktiju ona jenajbolja osoba na svijetu Mogu Vam reci da je tjekom edukacije atmosfera bila odlicna puno sam toga naucila ukazano mi je na pogreske kao i na uspjesan rad preporucam svima koji se zele educirati da se obrate salonu Harmony i nasoj predivnoj Dijani jer ce te steci znanje polozila sam baznu edukaciju gel tehnika i jedva cekam drugu meni po redu ucenje crtanja i ukrasavanja . Draga Dijana najbolja si osoba na svijetu😘
Reply from Harmony - studio za nokte & edukacije 2023.07.03
Hvala puno na povjerenju i lijepim riječima draga Martina. Drago mi je da si zadovoljna s edukacijom gela tehnike i stečenim znanjem. Vjerujem da ćeš nastaviti stvarati predivne i kreativne radove s ovom tehnikom te imati puno zadovoljnih klijentica. Znam da ćeš nastaviti napredovati i rasti sa svakim radom i pristupom. Veselim se novoj edukaciji sa tobom i tvom napretku ✨️🍀
Bozena Cubelic
Bozena Cubelic
2023.05.29
Za Harmony studio naišla sam sasvim slučajno preko Google pretraživanja za edukacije. Ono što me najviše privuklo su bile pozitivne i divne recenzije za Dijanu i njezin rad. Kasnije kad sam sama završila Baznu edukaciju gel tehnike kod nje, stvarno mogu rec da je zaista divna, topla i pozitivna osoba s kojom je bilo posebno zadovoljstvo raditi,družiti se i upijati njeno znanje. Za Dijanin salon i rad sve preporuke i tko god da se odluči sigurno nece požaliti 🥰🥰🥰
Reply from Harmony - studio za nokte & edukacije 2023.05.31
Hvala puno na divnim riječima i drago mi je da si zadovoljna sa stečenim znanjem. Znam da ćeš nastaviti raditi lijepe i kreativne umjetne nokte jer si me na samoj edukaciji ugodno iznenadila koliko si brzo upijala i primjenjivala znanje na noktima. Veselim se tvojim budućim radovima jer znam da ćeš imati puno zadovoljnih klijentica i uveseljavati ih svojim kreativnim radovima. Hvala na povjerenju. 🍀💜
Lau
Lau
2023.05.19
Dijanu sam sasvim slucajno pronasla na facebooku, u potrazi za savrsenim nokticima, i tako vec dugi niz godina biram samo nju. I onda sam i ja odlucila uci u taj svijet, i odabrala bas nju da mi bude edukatorica i mentorica, i nimalo nisam požalila, znala sam da ce nesebicno podijeliti svo znanje koje je stekla. Zavrsila sam baznu edukaciju za gel, edukaciju za trajni lak, basic salon mix art i nedavno usavrsavanje gel tehnike, i svaki put naucim nesto novo, ali i nesto novo o sebi. Dijana ce vam pruziti potporu, uvijek je tu i nakon zavrsenih edukacija za bilo koje pitanje i smjernicu. Jedva cekam doci i na preostale edukacije, jer znam da cu uz takvu edukatoricu uspjeti.
Reply from Harmony - studio za nokte & edukacije 2023.05.31
Hvala ti puno draga Laura na divnim riječima💜 Bilo mi je zadovoljstvo učiti tebe ovaj prekrasan kreativan posao kroz koji i kada nije išlo nisi posustala što mi je pokazatelj da ćeš uz takav stav samo nastaviti rasti i napredovati. Hvala ti puno na povjerenju i jako se veselim tvom daljnjem rastu u kreiranju umjetnih noktiju jer si već do sada napravila ogroman napredak. 👏🍀