Happy-Barcelona.pl

Happy-Barcelona.pl Opinie

Opinie Doskonały
5.0
211 opinii Zweryfikowany
%title%

%offer%

Opinie (211)
Karolina Ciupa
Karolina Ciupa
2024.04.18
Dziękujemy za wspaniały spacer po Barcelonie :)
Reklama
aleksandra grala
aleksandra grala
2024.03.07
Mieliśmy przyjemność spędzić czas z super przewodniczką Ewą:) dziękujemy za opowieści i pokazanie nam najważniejszych miejsc w Barcelonie . Jeśli ktoś będzie w tym magicznym miejscu to z całego serca polecamy happy-Barcelona 😊
Ryszard Jaremek
Ryszard Jaremek
2024.02.23
Pani Ewa to wyjątkowa osoba. Pomogła naszej Fundacji Mam Marzenie w realizacji marzenia Wiktorii. Dziewczynka od lat jest ciężko chora. Od 2019 roku Wiktoria czekała na zwiedzenie Barcelony i kąpiel w morzu. Pani Ewa z dużą chęcią i poświęceniem pomogła spełnić pragnienie Wiktorii. Wiele sugestii i pomysłów Pani Ewy wykorzystaliśmy podczas pobytu w Barcelonie. Pani Ewa ma wielkie i dobre serce. Brawo, Pani Ewo. Serdecznie dziękujemy.
Pamela Świec
Pamela Świec
2024.02.19
Polecam! Pełen profesjonalizm, bogata wiedza. Dzięki Ewie odkryłam ciekawe zakamarki Barcelony :)
Bożena Dworak
Bożena Dworak
2024.01.28
Bardzo rzetelna, zaangażowana, niezwykle życzliwa i pomocna przewodniczka. Nie korzystałam z usług Pani Ewy na miejscu, ale nawiązałam kontakt mailowy ze względu na wspaniałe opinie na temat firmy Happy Barcelona i muszę przyznać, że są one w pełni zasadne. Dzięki Pani Ewie udało mi się zorganizować wyjazd do Barcelony, na który już czekam z niecierpliwością. Szczerze polecam i jeszcze raz dziękuję Pani Ewo!
Reklama
Lukasz Walawko
Lukasz Walawko
2024.01.18
Jest wielu przewodników w Barcelonie ale Ewa to był strzał w 10!!!! Fantastyczny 3h pieszy Tour wokół Sagrada i po dzielnicy gotyckie dostarczył nam ciekawych informacji z poza przewodnika i zobaczyliśmy nietuzinkowe miejsca z ciekawa historia. Wycieczka na luzie z elementami humoru. Ps. Super kontakt z dzieciakami. Byliśmy rodzinnie 2+2. Szczerze polecam Ewe.
Katarzyna Wójcik
Katarzyna Wójcik
2023.12.07
Polecam spacery z p. Ewą. Super spędzone popołudnie - dużo informacji, ciekawostek i rekomendacji co jeszcze zobaczyć, gdzie zjeść. Wspaniale spędzać czas z osobą, która robi coś z pasją. Ewa - jeszcze raz wielkie dzięki za grudniowy spacer po Barcelonie.
basia mitas
basia mitas
2023.12.04
Mieliśmy przyjemność zwiedzania z Ewą Starówki Barcelony. Cudowna przewodniczka! Opowiada dużo ciekawych historii. Serdecznie polecamy! My na pewno jeszcze skorzystamy z usług Ewy.
Aga Cuch
Aga Cuch
2023.12.04
Pełne pasji, zaangażowania i niesztampowe oprowadzanie. Było ciekawie, wesoło i smacznie :). Wspaniała przewodnik po wspaniałym mieście- Barcelonie. Polecam!
Reklama
Robert
Robert
2023.12.04
To już drugi spacer po Barcelonie z Ewą. Wiele ciekawostek i rzeczy, których nie ma w przewodnikach. Drugi raz super. Ewa jest profesjonalistką. Bardzo dziękuję z całą ekipą.
krzysztof szwej
krzysztof szwej
2023.12.04
Wycieczka SUPER, Ewa SUPER, polecam wszystkim.
Grzegorz Milewski
Grzegorz Milewski
2023.12.01
Szczerze polecam korzystania z usług Heppy Barcelona. Oprowadzała nas pani Ewa. Konkretnie i szczegolowo opowiadała nam ciekawostki związane ze Starą Barceloną. Napewno sami byśmy tego wszystkiego nie ogarnęli. Super. Również polecam nocleg. Apartament Camp Noe. Polecany przez Happy Barcelonę .😀😀
Monika Nowak
Monika Nowak
2023.11.28
Mieliśmy okazje zwiedzać z Ewą (Ewa od razu poprosiła by mówić do niej po imieniu 😊)Barcelonę korzystając z dwóch poleconych przez nią wycieczek. Spędziliśmy wspaniale czas odkrywając z nią zakątki Barcelony, do których sami byście nie trafili. Mega pomocne były również polecenia Ewy gdzie zjeść najlepsza szynkę, churrosy , restauracja brazylijska, coś wspaniałego! Warto również odwiedzić blog prowadzony przez Ewę, w którym znajdziecie bezcenne rady dotyczące każdej sfery Barcelony! Polecamy każdemu zwiedzanie z Ewa, na pewno nie będziecie zawiedzeni! ☺️
Reklama
Hanna Kluziak-Muszarska
Hanna Kluziak-Muszarska
2023.11.26
Wspaniale spędzony czas ! Ciekawostki , urokliwe zakątki Barcelony i przemiła atmosfera . Byliśmy na dwóch spacerach z p Ewą . Happy Barcelona - nazwa mówi sama za siebie! Polecam.
Monika Marek
Monika Marek
2023.11.15
Spacer z Ewą szlakiem dawnej Barcelony – ależ to było dobre! Zdecydowanie polecam :)
Ula G
Ula G
2023.11.05
Zwiedzanie z Ewą to czysta przyjemność 😁. Polecam!
Beata Biedrzycka-Wojtaszek
Beata Biedrzycka-Wojtaszek
2023.10.22
Bardzo polecam Panią Ewę, profesjonalne podejście, mnóstwo wiedzy i ciekawostek o Barcelonie. Jeszcze raz polecam.
Reklama
Renata Pietraszek
Renata Pietraszek
2023.10.18
Gorąco polecam zwiedzanie Barcelony z Ewą zwłaszcza jak są to pierwsze kroki po tym przepięknym mieście ale nie tylko, nawet Ci którzy już tu byli też mogą dowiedzieć się wielu ciekawych rzeczy od Ewy. Dzięki niej poznałam Bari Gotic i okolice Sagrady. Wycieczka 3 h przepełniona była informacjami, miłą atmosferą, ciekawostkami i uśmiechem. Ewa odpowiadała na każde pytanie ciekawskiego turysty😁, pomogła w poznaniu komunikacji metrem w Barcelonie i wszystko dzięki niej było jakieś proste jak na pierwszy raz. Wycieczka wspaniała bo każdy posiadał własne słuchawki więc tłumy ludzi i transport miejski nie przeszkadzały w swobodnym słuchaniu i poznawaniu miasta. W czasie zwiedzania jest czas na zdjęcia. Tempo zwiedzania dostosowane do grupy. Chciałabym też podkreślić, że ze względu na opóźniony lot omal nie zdążyłam na tą wycieczkę z Ewą, ale nasza przewodniczka była tak bardzo miła, że błyskawicznie pokierowała mnie jak najszybciej dostać się na miejsce spotkania i zwyczajnie poczekała na mnie z grupą za co jestem ogromnie wdzięczna bo bardzo zależało mi na poznaniu starówki z przewodnikiem, co polecam każdemu, kto jest pierwszy raz ale i kolejny w Barcelonie. POLECAM niezdecydowanym bo naprawdę warto❤️.
Michał Feldman
Michał Feldman
2023.10.15
Byliśmy kilkunastoosobową grupą, w dużej części pierwszy raz w Barcelonie. Pani Ewa jest fantastycznym przewodnikiem, ma ogromną wiedzę, ale potrafi ją opowiadać tak, żeby nie przytłoczyć słuchaczy. Z pasją pokazała nam Barcelonę taką, w której naprawdę chciałoby się mieszkać. W trakcie zwiedzania była bardzo wyczulona na potrzeby grupy, w sposób naturalny dostosowywała tempo i zakres zwiedzania do tego, o co prosiliśmy. Było i sporo sztuki i historii i anegdot i ważnych z przeróżnych powodów miejsc. Bardzo polecamy!
Grzegorz Grabek
Grzegorz Grabek
2023.10.14
Ponad 3 godziny z wycieczki po mieście z Panią Ewą minęły zdecydowanie zbyt szybko! Mógłbym chodzić i słuchać jeszcze co najmniej 3 kolejne. Duża wiedza zarówno o mieście, jak i zwyczajach, a także kulinariach, świetny kontakt z grupą, a na koniec polecenie naprawdę fajnego tapas baru :) Ewo, dziękuję za oprowadzenie, smaczne churros. I do zobaczenia przy kolejnej wizycie w Barcelonie. Grzesiek (archeolog ;) )