Handigekasten.nl: bestel hier uw Inzetkast!

handigekasten.nl

Handigekasten.nl: bestel hier uw Inzetkast! Reviews

Excellent rating
4.6
62 reviews Verified
Handigekasten.nl: bestel hier uw Inzetkast!
%title%

%offer%

Reviews ( 62 ) 4.6

Chantal
Chantal
2024.05.27
Super kast! Snelle levering. Snel plaatsen, ca. 15 minuten. Zou nooit meer zonder kunnen.
Advertisement
Joost Broekhuizen
Joost Broekhuizen
2024.05.24
Snel, vriendelijk en goede kwaliteit kast.
Gert Fabrie
Gert Fabrie
2024.05.24
Net bedrijf wat zijn afspraken na komt, gewoon top
Kim Bartelings
Kim Bartelings
2024.04.15
In ons nieuwbouwproject (12 woningen) als contactpersoon geregeld dat er in 8 woningen kast-in-deuren geplaatst zouden worden. Zoals ze zelf op hun website aangeven zou dat betekenen dat ik een fikse korting zou krijgen. Na wat email verkeer, wat overigens óók niet vlot verliep, kreeg ik de mededeling dat ik 5 euro korting op mijn eigen kast-in-deur tegemoet zou zien. Ik wees hun op hun eigen voorwaarden maar ze gaven te kennen dat 8 woningen wel heel erg veel was en 5 euro een mooie korting voor mij was. Ik heb mijn buren hierover ingelicht en we hebben bij een andere aanbieder kastinkast besteld. Stukken goedkoper en ik kreeg mijn kast-in-kast aan 50% korting!
Reply from Handigekasten.nl: bestel hier uw Inzetkast! 2024.04.18
Hoi Kim, Bedankt voor je review, dat stellen we zeer op prijs. Dat is gek, we vinden het juist leuk als we de kast op kunnen hangen in een buurt. Sorry dat we je niet naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Voor onze burendeal hebben we een duidelijke regel, dus het is gek dat jullie deze korting niet zou krijgen; we geven een korting van 5% als er nog 1 iemand besteld, deze korting kan vervolgens oplopen met 1% per extra buur met een maximum van 10% op alle kasten. We kunnen helaas geen mailverkeer vinden op jouw naam, kun je aangeven hoe je contact hebt opgenomen? Overigens hebben we wel een andere actie waarbij je €5,- kunt sparen per kast die via jou wordt verkocht, maar dit staat helemaal los van de burendeal. Zou het kunnen dat we hiermee onduidelijkheid hebben geschept? Elian van Handigekasten.nl De originele kast in kast!
J.M. Vermue
J.M. Vermue
2024.03.12
Na het nemen en opgeven van de maten van de deur op basis van duidelijke aanwijzingen, werd de “handige kast” binnen 2 weken geleverd. Hij stond binnen een half uur kant en klaar gemonteerd en functioneert prima. Houdt wel 30 cm over vanaf de deurpost! Wij zijn er blij mee!
Advertisement
Cynthia de Winter
Cynthia de Winter
2024.03.11
Zeer tevreden met deze handige kast! Een must voor iedere trapkast. Wij hebben op aanraden van vrienden gekozen voor Handigekasten.nl en daar zeker geen spijt van! Duidelijke aanwijzingen voor het doorgeven van de juiste maten, duidelijke communicatie en snelle en goede service. Mochten we in de toekomst de vloer willen vervangen, is de kast ook gemakkelijk om te demonteren en te monteren. Wij zijn tevreden!
b romijn
b romijn
2024.03.08
Enorm blij met mijn kast. Snel en keurig geleverd
Henny Van Dijk
Henny Van Dijk
2024.03.08
Anne Diepeveen
Anne Diepeveen
2024.03.08
Is gewoon geweldig product, heel snel geïnstalleerd en ze zijn heel aardig met goede adviezen.
Advertisement
Boet van Lieshout
Boet van Lieshout
2024.03.08
Super kast en super service. Dank je wel
Arwind Sjambar
Arwind Sjambar
2024.02.29
Fijne communicatie over het gehele proces. Past het wel of niet? Uiteindelijk wel en voila.. Zie foto. Wij zijn er heel tevreden over want anders hadden we geen enkele opbergmogelijkheid in onze kast.
arie van berkel
arie van berkel
2024.02.26
snel en vakkundig geplaatst, de kast is stevig en bied veel extra ruimte. ook telefonisch goed bereikbaar en aardig en kundig te woord gestaan. Het enige minpuntje is dat de lak het witte stalen frame waar de kast in rust hier en daar krassen vertoond. Een beschermfolie of tape had dit wellicht kunnen voorkomen.
Reply from Handigekasten.nl: bestel hier uw Inzetkast! 2024.02.28
Hoi Arie, Bedankt voor je review, dat stellen we zeer op prijs. We kunnen jouw minpuntje zeker oplossen! Als je ons een foto stuurt van de beschadiging, dan kunnen we even kijken wat het beste is om te doen. Afhankelijk van de schade hebben we wat spullen om het op te lossen. Wat zonde dat het frame beschadigd is. We zijn druk bezig om de kwaliteit omhoog te krijgen, 1 van de veranderingen is de poedercoating die op de nieuwe frames zitten. Elian van Handigekasten.nl De originele kast in kast!
Hakan Karalik
Hakan Karalik
2024.02.24
ik heb geen goede ervaring met deze bedrijf. Ze zouden op dinsdag langskomen van 15.30-17.30. Hiervoor thuis gebleven en gewacht. Ze zijn die dag niet langs gekomen. Ook niet even een telefoontje van we lopen uit of we hebben een andere probleem waardoor we niet langs kunnen komen. Service op dat gebied is slecht. Volgende dag wel contact gehad en ze bieden excuses aan en gaven de reden niet aan maar wel sorry. Heb daar wel 4 uur thuis gezeten. Niet eens een coulance gekregen voor hun late levering. Wel aangeboden om 2 dagen later te komen installeren en dat hebben we wel keurig en netjes gedaan.
Reply from Handigekasten.nl: bestel hier uw Inzetkast! 2024.02.28
Hoi Hakan, Bedankt voor je review, dat stellen we zeer op prijs. We vinden het heel jammer dat we jouw kast niet op de beloofde datum hebben kunnen plaatsen. Op de dag zelf hebben we deze fout helaas niet door gehad, maar we hebben wel gelijk de monteur gevraagd of hij een dag extra kon werken zodat hij jouw kast alsnog snel kon monteren. Ik snap dat het zuur is als je 4 uur gewacht hebt op de kast en ik zie dat je inderdaad hebt gemaild dat je een slechte review zou schrijven als je geen geld terug zou krijgen. Hoewel het je goed recht is om een review te plaatsen, hebben we alles op alles gezet om de kast alsnog zo snel mogelijk bij je te monteren waardoor we niet zijn ingegaan op de coulance vraag. Karlijn van Handigekasten.nl De originele kast in kast!
Advertisement
Andre Dijksma
Andre Dijksma
2024.02.24
Super blij met onze kast-in-kast. Extra bergruimte onder de trap en de warmtepomp nog steeds bereikbaar.
Reply from Handigekasten.nl: bestel hier uw Inzetkast! 2024.02.28
Hoi Andre, Bedankt voor je review, dat stellen we zeer op prijs. Ook een goede foto waarop je goed kan zien waar de kast voor is :) Geniet van de extra opbergruimte! Laura van Handigekasten.nl De originele kast in kast!
Doreth Kok
Doreth Kok
2024.02.23
We zijn heel blij met de kast. De jongens kwamen het snel installeren en dat ging allemaal prima. Goede begeleiding via de mail in de voorbereidingen ook.
Reply from Handigekasten.nl: bestel hier uw Inzetkast! 2024.02.28
Hoi Doreth, Bedankt voor je review, dat stellen we zeer op prijs. Leuk om te horen dat alles naar wens was. Veel plezier van de slimme opbergruimte! Matthias van Handigekasten.nl De originele kast in kast!
Daniel Boddeman
Daniel Boddeman
2024.02.21
Goede uitleg hoe de kast in te meten, montage soepel en snel verlopen. Super blij met de extra opbergruimte.
Reply from Handigekasten.nl: bestel hier uw Inzetkast! 2024.02.28
Hoi Daniel, Bedankt voor je review, dat stellen we zeer op prijs. Handige extra opbergruimte he?! Fijn dat je blij bent met de kast in kast. Geniet ervan! Karlijn van Handigekasten.nl De originele kast in kast!
Daniëlle
Daniëlle
2024.02.21
Mooie kast. Passend gemaakt door Handigekasten.nl. Een bijzonder feitje: tussen elke plank zit andere hoogte. 28, 23, 36, 26, 37 cm. Dat maakt het indelen met organizerbakken lastig(er). Vriendelijke bezorger. Snelle communicatie.
Reply from Handigekasten.nl: bestel hier uw Inzetkast! 2024.02.28
Hoi Daniëlle, Bedankt voor je review, dat stellen we zeer op prijs. De hoogtes van de planken zijn op dit moment nog standaard inderdaad, maar er is ook een optie om de hoogtes naar wens in te delen. Ook zijn we bezig met een kast die maar 1 vaste plank heeft. De rest van de planken worden dan los met plankdragers geleverd. Misschien kunnen we kijken of we tegen die tijd iets kunnen regelen met het terugnemen van de kast bijvoorbeeld? Laat het ons vooral weten als je dat graag zou willen. Karlijn van Handigekasten.nl De originele kast in kast!
Advertisement
Danielle van Wijk Anno Hoekstra
Danielle van Wijk Anno Hoekstra
2024.02.21
Wauw wat een service en wat een grandioze kast, geniet er nog elke dag van, wat fijn zoveel extra ruimte!
Reply from Handigekasten.nl: bestel hier uw Inzetkast! 2024.02.28
Hoi Danielle, Bedankt voor je review, dat stellen we zeer op prijs. Leuk met die led lampjes in de kast! Fijn dat je geniet van de slimme opbergruimte. Veel plezier ervan! Karlijn van Handigekasten.nl De originele kast in kast!
Jona
Jona
2024.02.20
Heel blij mee! Levert heel veel ‘gratis’ ruimte op.
Reply from Handigekasten.nl: bestel hier uw Inzetkast! 2024.02.28
Hoi Jona, Bedankt voor je review, dat stellen we zeer op prijs. De kast in kast levert inderdaad heel veel ruimte op. Fijn dat je er zo blij mee bent! Elian van Handigekasten.nl De originele kast in kast!
Daan van Herp
Daan van Herp
2024.02.20
Goed en snel contact, duidelijke communicatie over de levering, binnen 10minuten geplaatst en súper tevreden!