Motorrijschool Hallo Moto Reviews

Motorrijschool Hallo Moto Reviews

5.0

Excellent - based on 173 reviews

hallomoto.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (167)
Brian Chen
2023-04-13
Advertisement
Deniece
2022-06-21
Deniece Geweldige rijschool Ik zeg doen !!! Ersan is een super chille en fijne motor rij instructeur. Hij neemt de tijd voor je en heeft een goed gevoel voor humor 😃 Erg leuke tijd gehad :)
nathantamir
nathantamir
2022-06-15
Gezellige en een fijne rijschool, Ersan en Natasha zijn top instructeurs, duidelijk, rustig en een goede sfeer. Zeker een aanrader om hier te gaan lessen!
Sun Park
Sun Park
2022-06-14
Je weet soms niet wat je moet verwachten als je een rijschool uitzoekt. Je hoopt op een goede match en uiteraard kwalitatief goede lessen. Hallo Moto heeft al mijn verwachtingen meer dan overtroffen. Kwalitatief uitstekende lessen maar boven dat, gezellige en sociaal hartelijke mensen die je het beste gunnen. Voor mij een rijschool die de boeken in gaat als de beste die ik heb gehad. Hallo Moto, bedankt voor de gezelligheid, de uitstekende lessen en jullie flexibiliteit. Ik kom snel langs voor een bakkie!
Milo Zijlstra
Milo Zijlstra
2022-06-11
Advertisement
Mart
Mart
2022-06-07
Ik ging altijd met plezier naar motorrijschool Hallo Moto! Veel gelachen en veel persoonlijke aandacht gekregen waardoor ik voor zowel mijn AVB en AVD in een keer heb behaald. Bedankt Ersan en Cagri!
TNSirrDon
TNSirrDon
2022-06-07
Jerra Red sea
Jerra Red sea
2022-06-07
Dylan van Straten
Dylan van Straten
2022-05-20
Beste rijschool niet alleen leren rijden voor het examen maar ook daadwerkelijk voor als je je rijbewijs hebt je word gecoacht tot een volwaardig moterrijder. Zelfs met omstandigheden denkt rijschool hallo moto mee en zet zich in voor zijn leerlingen. Kortom super rijschool Ersan en Tjare staan altijd klaar voor tips&tricks ben jullie beide eeuwig dankbaar !
Advertisement
NLPyros gamemonkey
NLPyros gamemonkey
2022-05-19
Beste instructeurs in de omgeving.
Roel G
Roel G
2022-05-12
Leuke en gezellige mensen! Wat nog belangrijker is: goede informatieve lessen met feedback waar je iets aan hebt. Daarnaast zijn het mooie motoren waarop je lest!
Tom Vianen
Tom Vianen
2022-05-09
Zojuist mijn rijbewijs gehaald bij Hallo Moto. Echt superfijne mensen om mee samen te werken! Je krijgt alles goed uitgelegd en er is altijd ruimte voor een geintje. Hierdoor altijd een leuke sfeer! Zou het iedereen kunnen aanraden om bij Natasha/Ersan te gaan lessen!👍
Victor van Tol
Victor van Tol
2022-04-23
Opfris-les gedaan van 2 uur na 10 jaar niet gereden te hebben. Alles weer even doorgelopen, van noodstop tot uitwijken tot stapvoets rijden. Ben er weer klaar voor 😎 🏍. Dankjewel !
Advertisement
Huib Vandijken
Huib Vandijken
2022-04-16
Dylan van Straten
Dylan van Straten
2022-04-13
Beste rijschool niet alleen leren rijden voor het examen maar ook daadwerkelijk voor als je je rijbewijs hebt je word gecoacht tot een volwaardig moterrijder. Zelfs met omstandigheden denkt rijschool hallo moto mee en zet zich in voor zijn leerlingen. Kortom super rijschool ersan de instructeur eeuwig dankbaar !
Huib Vandijken
Huib Vandijken
2022-04-12
Samir Farid
Samir Farid
2022-04-10
Tijdens mijn proefles bij Hallo Moto was ik meteen verkocht. The rijinstructeur, Ersan is professioneel, vriendelijk en maakt tijdens de les altijd diverse grapjes die het motorrijden meteen een stuk leuker maakt. Tijdens AvB kreeg ik duidelijke instructies en als ik een oefening niet snapte nam Ersan me gewoon mee achterop en gaf hij tijdens de manoeuvre tekst en uitleg. Ik ging altijd met veel plezier lessen en na de les stond altijd een lekkere kop thee klaar om bij te komen. Onlangs de lange wachttijden bij het CBR heb ik toch in een korte tijd mijn rijbewijs kunnen halen. Hallo Moto is kortom een aanrader en zeker de beste rijschool van Utrecht!
Advertisement
bart
bart
2022-04-10
Top rijlessen gehad hier! Binnen 5 weken geslaagd voor het A rijbewijs. Hele goede, betrokken en gezellige instructeurs met een hele persoonlijke aanpak. Daarnaast ook gewoon in alle opzichten een goudeerlijke rijschool. Een betere rijschool ga je niet vinden.
Em Rit
Em Rit
2022-04-09
in 1 keer geslaagd binnen 2 maanden, beste rijschool van Utrecht!!
Ramazan Isci
Ramazan Isci
2022-03-25
Altijd lache, altijd gezellig maar als het gaat om leren en laten leren dan word je op een juiste manier hard aangepakt.. super rijschool..! 10+ 10+ *****