Hair TIme Reviews

Hair TIme Reviews

4.7

Excellent - based on 223 reviews

hairtimeistanbul.com/nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (222)
Sheina van Schaik
Sheina van Schaik
2024-02-08
Ben afgelopen week geweest voor een behandeling van implantaten. Eerste behandeling nu gehad . Het personeel is heel vriendelijk en uiterst bekwaam in hun kunnen. Ik ben echt heel tevreden over alles hoe het tot nu toe gelopen is. Dank jullie wel 🙂
Kai
Kai
2024-02-03
C'est une équipe très professionnelle. Je suis très content avec mes résultats. Aussi les conseils et le suivi de Rachid sont formidables! Je peux recommander ce clinique sans hésiter !
Selim Imeri
Selim Imeri
2024-01-25
De behandeling verliep soepel en efficiënt. Het medisch personeel was uiterst bekwaam en zorgde ervoor dat ik me comfortabel voelde gedurende het hele proces. De arts legde stap voor stap uit wat er ging gebeuren. Wat ik vooral waardeer aan Hair Time Istanbul is de nazorg. Ze hebben me tijdens het hele herstelproces bijgestaan, van het verstrekken van gedetailleerde instructies tot het regelmatig controleren van mijn voortgang, ik kan het alleen maar aanraden!
Reply from Hair TIme 2024-02-05
Geachte heer Imeri, Het verheugt ons te horen dat u tevreden bent over de geboden zorg en begeleiding tijdens het proces. Ons medisch personeel streeft er inderdaad naar om de best mogelijke ervaring voor onze patiënten te waarborgen. We begrijpen het belang van nazorg en zijn blij dat u positieve ervaringen heeft gehad met onze ondersteuning tijdens het herstelproces. Ons team staat altijd klaar om verdere vragen te beantwoorden of extra begeleiding te bieden. Uw tevredenheid en welzijn zijn onze prioriteit. Met vriendelijke groet, Team Hairtimeistanbul
Ju Gtn
Ju Gtn
2024-01-21
Très sérieux je recommande ! Merci Rachid !
Stephane Dessenne
Stephane Dessenne
2024-01-16
Je confirme le top de la clinique très bon suivi 👌🏻 je garde un très bon souvenir de Rabbi personne très agréable et professionnel la clinique est très propre et très soigné avec tout un personnel bien qualifié je recommande la clinique 👌🏻
Reply from Hair TIme 2024-01-18
Bonjour à Monsieur Stéphane. Merci beaucoup pour votre réaction, Cordialement , Team HairTimeIstanbul
Kini Wala
Kini Wala
2023-12-10
Je déconseille, à éviter Vous pouvez aller si vous voulez juste perdre votre argent.n'attendez pas du résultat.
Reply from Hair TIme 2024-01-04
Bonjour cher Monsieur , en fait on a contrôlé notre système on n'a pas trouvé votre nom et votre prénom , est-ce que vous pouvez contacter votre contact personnel direct , et rassurez-vous monsieur c’est vous êtes vraiment notre patient on peut trouver une solution pour vous , cordialement, HairtimeIstanbul
misgina gebregergs
misgina gebregergs
2023-11-28
Geweldig ervaring gehad bij hair time Istanbul ,super lieve mensen ,
Reply from Hair TIme 2024-01-09
Goededag meneer/mevrouw Gebregergs, Wat fijn om uw positieve ervaring aan te horen. We danken u enorm voor uw bezoek. Team HairTimeIstanbul
Lila Ganeshie-Rambaran
Lila Ganeshie-Rambaran
2023-11-28
Heel goed geholpen van begin tot eind,hygiene was perfect,personeel ook,haar mooi gegroeid ,aanrader.Top kwaliteit.👍👍👍
Reply from Hair TIme 2024-01-09
Geachte heer, mevrouw, Ganeshie-Rambaran, Vriendelijke bedankt voor uw mooie woorden. We zijn blij te vernemen dat u een positief resultaat ziet. Team HairTimeIstanbul
S W
S W
2023-11-27
Hairtime Istanbul was an overall great experience. I appreciated the options they provide in addition to their depth of knowledge, specifically by Ismigul. Thank you.
Reply from Hair TIme 2024-01-09
Dear sir, madam, SW, It was an honor to host you. Nice to read your positive experiences. Team HairtTimeIstanbul
Dihcar Wit
Dihcar Wit
2023-11-25
Ik had twee jaar geleden mijn haar hier laten doen, helaas heb ik niet de resultaat gekregen die mij beloofd was, maar liefst 4500 haartjes getransplanteerd. Ik ben terug gegaan, kreeg van 3 experts daar te horen dat het goed is, en als ik meer wilde ik nog een sessie moet ondergaan voor €3000. Wat mij beloofd was toen, was slechts een illusie! En ik ben €3500 armer zonder de resultaat wat mij beloofd was!.
Reply from Hair TIme 2023-11-27
Beste Dihcar Wit, Spijtig om te horen dat u niet tevreden bent. Uw naam komt niet in ons systeem voor, waardoor wij geen contact met u kunnen opnemen om te kijken hoe wij u verder kunnen helpen. Graag vragen wij u contact op te nemen met uw contactpersoon om u verder te woord te staan. U kunt ook direct contact opnemen met onze centrale nummer: +31 06 11102111 Vriendelijke groet, HairtimeIstanbul
Wessel Folkersma
Wessel Folkersma
2023-11-15
Erg vriendelijk geholpen, zelfs nog lunch tussendoor gekregen wat ik niet eens per se verwachtte. Enorm zorgzaam personeel en het resultaat is nu al goed te zien. Kortom, enorm tevreden!!! PS; ik ben geholpen door Ismigul.
Reply from Hair TIme 2024-01-09
Dag meneer Folkersma, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. De zorg van onze cliënten staat uiteraard op nummer 1. We zien u graag terug bij de 6e maand controle. Team HairTimeIstanbul
Koks
Koks
2023-11-15
Ik heb 3 weken geleden een haar transplantatie gedaan bij Hairtime istanbul. Op aanraden van een vriend ben ik zo in contact gekomen met Ismigul mijn contactpersoon bij Hairtime Zij heeft mij tot de dag van vandaag goed geholpen. En is tot de dag van vandaag altijd bereikbaar voor mijn vragen en heel behulpzaam. De operatie was geheel pijn vrij De verdoving Brande licht ma het was niet echt pijnlijk. De behandeling zelf voelde ik niks van ben zelfs in slaap gevallen.. Ook in de nazorg bij word je goed in begeleid bij Hairtime instanbul. Tot nu toe ben ik meer dan tevreden. Ook de prijs kwaliteit verhouding is bij Hairtime is goed. Over eind resultaat kan ik nog niet veel zeggen dat heeft nog even tijd nodig.
Reply from Hair TIme 2024-01-10
Geachte heer, mevrouw, Koks, Hartelijk dank voor het vertrouwen in onze dienstverlening en uw mooie woorden. Onze dienstverlening stopt niet bij het verlaten van de kliniek. Wij kijken samen met u enorm er naar uit voor het ongetwijfeld mooie resultaat. Met vriendelijke groet, Team HairTimeIstanbul
Mido Rudney
Mido Rudney
2023-11-10
Ik ben zeer tevreden over Hairtime Istanbul en de deskundigheid van Ismigul, ze neemt de tijd om je goed te informeren over de behandeling waardoor je met veel vertrouwen de haartransplantatie kan doen. Over het resultaat ben ik erg tevreden waardoor ik heb gekozen om ook het tweede gedeelte van de transplantatie door Hairtime instanbul uit te laten voeren.
Reply from Hair TIme 2024-01-10
Geachte heer, mevrouw Rudney, Hartelijk dank voor deze mooie woorden. We zijn heel erg blij dat je goed geïnformeerd bent en soepel is verlopen. We zijn bijzonder verheugd dat je hebt besloten om ons opnieuw te kiezen voor een tweede uitvoering. Het geeft ons immense voldoening en waardering dat je ons deze kans biedt om opnieuw aan de slag te gaan. We kijken er enorm naar uit om aan je verwachtingen te voldoen en een tweede succesvolle uitvoering te realiseren. Met hartelijke groet, Team HairTimeIstanbul
Asmita Asmita
2023-11-10
Hoi, Ik heb inderdaad leuke ervaring gehad met jullie allemaal jullie waren echt werkzaamheden en lief mensen allemaal, ik ben tevreden met het resultaat van het operatie,ik hoop dat nog inchallah over een paar maanden nog een mooie resultaat hebben, Alfast bedankt mevrouw en Ismigul en HairtimeIstanbul benoemen.
Jwd “Odin” C.
Jwd “Odin” C.
2023-11-09
Ik heb lang nagedacht over mijn harttransplantatie voordat ik besloot de ingreep te ondergaan. Zoals velen doen, heb ik uitgebreid onderzoek gedaan en talloze verhalen en ervaringen online gelezen over verschillende medische centra. Mijn besluitvorming verliep niet zonder aarzeling, maar uiteindelijk vond ik mijn weg naar de juiste zorginstelling. Mijn eerste contact met de zorgverleners bij de kliniek was geruststellend. Mijn contactpersoon begreep mijn zorgen en angsten en begeleidde me door het hele traject. Ze merkte op dat ik gespannen was en deed er alles aan om me op mijn gemak te stellen, wat enorm hielp. Op de dag van de operatie ontmoette ik twee zeer vriendelijke artsen, waarvan er één vloeiend Engels sprak en de ander uitstekend Nederlands. Dit maakte de communicatie tijdens de ingreep erg soepel, wat een geruststellende gedachte was. De ingreep was langdurig en zwaar, met momenten waarop ik last had van mijn onderrug. Gelukkig toonden de artsen begrip en gaven ze me de kans om van houding te veranderen om wat comfortabeler te zitten. In totaal werden er 4200 grafts getransplanteerd. Na de operatie kreeg ik veel informatie te verwerken, maar eerlijk gezegd kon ik me slechts de helft herinneren. Mijn hoofd was een warboel na zo'n lange dag. Gelukkig had mijn contactpersoon alles voor me samengevat in een e-mail, en de volgende dag namen ze opnieuw contact met me op om te informeren hoe het met me ging. In de eerste tien dagen na de ingreep mocht ik alleen op mijn rug slapen, wat behoorlijk ongemakkelijk was. Het nekkussen dat ze me gaven, was niet echt mijn favoriet. Ik vond het "vliegtuig nekkussen" dat ik nog had liggen veel comfortabeler. Rond dag zes begon ik me serieus af te vragen waar ik in hemelsnaam aan was begonnen. Mijn hoofd deed pijn en alles voelde ongemakkelijk aan. Maar na ongeveer twee weken begon ik me geleidelijk beter te voelen, hoewel mijn hoofdhuid nog steeds gevoelig was. Het herstelproces verschilt echter per persoon. In de eerste drie maanden na de ingreep zag ik er wat vreemd uit, met een mix van mijn eigen haar en het getransplanteerde haar dat ongelijk groeide. Ik had een sterk verlangen om naar de kapper te gaan, maar ik moest geduldig wachten tot het juiste moment was aangebroken. Na enkele maanden werd het resultaat duidelijker zichtbaar, met nieuwe haartjes die mooi begonnen te groeien. Sommige haartjes vielen echter uit, iets wat me van tevoren was verteld, maar deze groeiden later weer terug.
Reply from Hair TIme 2024-01-10
Geachte heer, mevrouw, Jwd, Odin, C, Wij zijn verheugd dat we je twijfels omtrent de haartransplantatie hebben kunnen wegnemen en dat we je een geruststellend gevoel hebben kunnen bieden. Bij ons staat de zorg voor de patiënt altijd op de eerste plaats. Het onderhouden van duidelijke communicatie met de patiënt is voor ons van essentieel belang, en we streven ernaar om volledig aan de wensen van de patiënt te voldoen. Het doet ons goed te vernemen dat alles succesvol is hersteld. Met vriendelijke groet, Team HairTimeIstanbul
SXTEEN
SXTEEN
2023-11-09
Heb mijn haar transplantatie bij Hairtime gedaan gewoon hier in NL, het kan namelijk ook in Turkije gedaan worden, maar is voor mij teveel gedoe om eerlijk te zijn. ik ben een publiek figuur dus heb ik hier heel lang over nagedacht bij welke kliniek ik uiteindelijk terecht wou komen en ben na vele aanbevelingen bij Hairtime terecht gekomen. Wat een ervaring! Het resultaat is echt ongelofelijk en het personeel is top! Ze zullen er alles aan doen om je zo goed mogelijk te informeren en zorgen dat je operatie zo soepel mogelijk verloopt. Place to be!
Reply from Hair TIme 2024-01-11
Geachte SXTEEN, Het doet ons echt goed te horen dat u zo'n positieve ervaring heeft gehad. Dat is precies waar we naar streven, het doet ons enorm veel plezier om te weten dat we hebben bijgedragen aan een positieve ervaring voor u. Als publiek figuur begrijpen we dat u met grote zorg de juiste kliniek heeft uitgekozen. Het verheugt ons dat u tevreden bent met de ervaring en dat het eindresultaat aan uw verwachtingen voldoet. We zijn ontzettend blij dat we u mochten verwelkomen. Met vriendelijke groet, HairTimeIstanbul
Adje Panda
Adje Panda
2023-11-09
Ik ben zelf nu 8 maanden verder. Ik ben erg tevreden over de resultaat en hun goede begeleiding.
Reply from Hair TIme 2024-01-15
Geachte heer Adje, Wij waarderen uw positieve feedback ten zeerste. Het is verheugend te vernemen dat u positieve vooruitgang heeft ervaren. Helaas kunnen we niet achterhalen wie u bent maar nemen u complimenten zeker in dank aan. Met vriendelijke groet, Team HairTimeIstanbul
Husne Tosun
Husne Tosun
2023-11-09
Ik had een afspraak bij hairtime istanbul ze waren allemaal heel warm en begripvol. Mijn begeleider Ismigul was een toppe vriendelijke dame ik voelde mij thuis waardoor ik met een fijne gevoel onder behandeling ging. Zeker een aanrader !!!
Reply from Hair TIme 2024-01-15
Geachte heer, mevrouw Tosun, Dank voor uw vriendelijke woorden. Het verheugt ons dat u een warm welkom heeft ervaren en zich thuis heeft gevoeld. We zijn oprecht blij dat we dat gevoel voor u hebben kunnen creëren. Met vriendelijke groet, Team HairTimeIstanbul
LeStuff2Maztrax
LeStuff2Maztrax
2023-11-09
Très bonne clinique de confiance à recommander
Reply from Hair TIme 2024-01-18
Bonjour cher monsieur, Merci beaucoup pour votre réaction . Cordialement, Team HairTimeIstanbul
Akim Ouaziz
Akim Ouaziz
2023-11-09
Het is aan te raden Personeel zijn klantvriendelijk behulpzaam mijn haren zijn tot nu toe perfect dankjewel hairtime
Reply from Hair TIme 2024-01-15
Geachte heer Ouaziz, We waarderen uw complimenten en zijn verheugd dat u tevreden bent. Met vriendelijk groet, Team HairTimeIstanbul