Hair Clinic Athens

Hair Clinic Athens Reviews

Good rating
4.3
15 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (15)
Nikos P
Nikos P
2024.04.16
Μακριά .
Georgia Tsonis
Georgia Tsonis
2023.08.10
It was recommended by a friend in Melbourne to visit this clinic for a successful hair transplant for my husband. The whole experience was amazing. The doctor and Mrs Maria were amazing to deal with. They provided exceptional service, expert knowledge and amazing outcomes. We highly recommend this clinic as we are happy beyond expectations. We thank them dearly.
Vasileios Konstantaros
Vasileios Konstantaros
2023.08.10
Οι κορυφαίοι και μακράν οι πιο έμπειροι στην μεταμόσχευση μαλλιών. Εξαιρετικός ο γιατρός και η κ. Μαρία, ανώδυνη επέμβαση, γρήγορο αποτέλεσμα, και πολυ καλη τιμή! Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και ικανοποιημένος. Σας ευχαριστώ πολυ! Το συστήνω ανεπιφύλακτα!
MOHAMAD SYRIA
MOHAMAD SYRIA
2023.07.25
Kostas Z.
Kostas Z.
2023.07.05
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Τσούνη για τα εξαιρετικά αποτελέσματα, αλλά και για την άψογη συνεργασία και επαγγελματισμό που τον χαρακτηρίζει.
Pasquale Gnrd
Pasquale Gnrd
2023.06.28
Πλήρως ικανοποιημένος από τις ιατρικές υπηρεσίες και το αποτέλεσμα! Ευχαριστώ πολύ τον κύριο Τσούνη και την υπόλοιπη ομάδα !!!
Agelos Samantas
Agelos Samantas
2023.06.26
Ευχαριστο περιβάλλον,τρομερός ιατρός,άψογοι συνεργάτες και εξαιρετικά αποτελέσματα!!!
Nick P
Nick P
2023.06.20
Επισκέφτηκα την Hairclinic Athens πριν από 1 χρόνο για την πρώτη μου μεταμόσχευση. Οφείλω να ομολογήσω πως είμαι άκρως ικανοποιημένος με την δουλειά του κυρίου Φώτη και της ομάδας του και θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα σε οποίον αντιμετωπίσει τέτοιου είδους πρόβλημα
Ιωαννα Χανιωτη
Ιωαννα Χανιωτη
2023.01.25
Ο αδερφος μου εκανε μεταμοσχευση στην κλινικη του κ.Τσουνη πριν απο 1,5 χρονο και τα αποτελεσματα ειναι εξαιρετικα, οπως ακριβως μας ειχαν ενημερωσει. Θα θελαμε να ευχαριστησουμε τον γιατρο και την ομαδα του για την ευγενεια,την εντιμοτητα και την υπευθυνοτητα. 100% επαγγελματιες
ma man
ma man
2023.01.25
I would like to thank Doctor Tsounis and his team for the excellent work and professionalism
Dimitris Tsinas
Dimitris Tsinas
2023.01.25
επαγγελματικη και πολυ πρσεγμενη δουλεια, εμεινα απολυτα ευχαριστημενος απο τη μεταμοσχευση, συστηνω την κλινικη και συγκεκριμενα τον κύριο Τσουνη ανεπιφυλακτα!
Georgios
Georgios
2023.01.24
TASOS PAVLIKANIDIS
TASOS PAVLIKANIDIS
2023.01.20
οι πλεον καταλληλοι και πιο εμπειροι στην μεταμοσχευση μαλλιων. Τους ειχα εμπιστευθει παλι προ 10ετιας, με αριστα αποτελεσματα. Πριν 1 μηνα εκανα νεα μεταμοσχευση, με τη νεα μεθοδο χωρις τομη, και ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Τα πρωτα αποτελεσματα, ειναι υπερανω των προσδοκιων μου, και ηδη η τριχοφυια μου αναπτυσεται με γρηγορους ρυθμους. Στα αξιοσημειωτα επισης μπορω να αναφερω την γρηγορη αποθεραπεια, χωρις πρηξιματα και λοιπες παρενεργειες που βλεπω σε αλλους, που εχουν κανει μεταμοσχευση αλλου. Συγχαρητηρια στον γιατρο Φωτη Τσουνη, και στην ομαδα του!
Χρηστος Τ.
Χρηστος Τ.
2022.12.27
Αν σας πουν χαμηλή τιμή ρωτήστε τους πως ακριβώς θα φαίνεστε.Εμένα μου έλεγαν ότι θα έχω μαλλιά αλλά το αποτέλεσμα εν τέλη μετά από ένα χρόνο ήταν μηδαμινό.Εχουν περάσει 3,5 χρόνια από τότε κ φαίνομαι όπως ήμουν πριν πάω εκεί. Ζητήστε να σας δώσουν εγγύηση αποτελέσματος, πλέον όλες οι σοβαρές εταιρείες αυτό κάνουν
Damien Eades
Damien Eades
2022.02.14
I had a Hair transplant by Hair Clinic Athens. This team is without doubt the best hair transplant clinic in Athens. I had the FUE hair transplant and chose these over other clinics in Athens due to the skill and experience of Dr Fotis Tsounis, who has performed over 16,000 hair transplants in athens, Greece. I would highly recommend Hair Transplants By Clinic Athens as the number 1 for hair transplants in Athens! Thank you so much!