GyroSouvlaki

GyroSouvlaki Reviews

Good rating
4.3
194 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (194)
Jakub Chudy
Jakub Chudy
2024.04.13
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
Beata Krajewska (B Kra)
Beata Krajewska (B Kra)
2024.04.09
Bardzo smaczny gyros, ładnie podany, skromna knajpka i pełno greków odwiedzających, polecam
Atmosphere
Food
Service
Geli PalXen
Geli PalXen
2024.03.13
Food
Service
Makis Aspiotis
Makis Aspiotis
2024.03.10
Dean Benstead
Dean Benstead
2024.01.21
A great place to pop into if you are going to Lidl or the Green Bus station directly from the airport. The food was nice and the establishment was very clean. I'll definitely be using this place again.
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
alexandra paktiti
alexandra paktiti
2024.01.11
Πολύ αλμυρό το φαγητό, οι πατάτες κρύες δεν τις φάγαμε. Το παιδί που έφερε τη παραγγελία μας πήρε τηλέφωνο του είπαμε θα κατέβουμε στην είσοδο να παραλάβουμε εμείς το φαγητό και μέχρι να κατέβω ούτε στο 1 λεπτό έχει μπει στη πολυκατοικία έχει πάει σε άλλο όροφο κ έψαχνε και χτυπούσε κουδούνια μόνος του .
Food
Service
Rasťo B.
Rasťo B.
2023.12.04
Najlepšie jedlo na Korfu.👍
Atmosphere
Food
Service
ΕΛΕΝΗ ΒΡΥΩΝΗ
ΕΛΕΝΗ ΒΡΥΩΝΗ
2023.12.03
Αλεξανδρος Μπουρας
Αλεξανδρος Μπουρας
2023.12.01
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
Anna P.
Anna P.
2023.11.27
Εξαιρετικό κοντοσούβλι -δεν βάζουν λαχανικά μαζί στη σούβλα γενικά στην Κέρκυρα απ ότι έχω καταλάβει- πολύ καλή σχέση ποιότητας τιμής, μεγάλες μερίδες -ουσιαστικά για 2 άτομα έκαστη- και πολύ εξυπηρετικοί είτε κάτσετε είτε πάρετε delivery. Είναι το αγαπημένο μας σουβλατζίδικο από τότε που μετακομίσαμε :)
Giorgos Bosinakis
Giorgos Bosinakis
2023.11.22
Food
Jason Wood
Jason Wood
2023.10.31
It's not the worst for the money, but it's not the best Souvlaki I have tasted. Maybe we came too early
Kamil Wydra
Kamil Wydra
2023.10.19
Pyszności!!! Od razu po locie warto coś tu zjeść bo jest bardzo przystępnie i przyjemnie!!!!
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
Marek Buciaga
Marek Buciaga
2023.10.10
Przepyszne jedzonko w pobliżu terminala autobusowego. Chcesz w mieście Korfu zjeść tanio i dobrze to polecam ten lokal.
Atmosphere
Food
Service
Miriam Brinks
Miriam Brinks
2023.10.03
Einfaches griechisches Essen und sehr große Portionen, sodass man richtig satt wird. Auch vegetarische und vegane Alternativen sind vorhanden.
Atmosphere
Food
Service
φαπα ξαπλα
φαπα ξαπλα
2023.10.02
Απλά τραγικοί, είχα παραγγείλει από την ιστοσελίδα του μαγαζιού,πέρασε 1 ώρα και η παραγγελία μου δεν είχε έρθει, πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα και αρχικά μου είπανε ότι δεν έχει έρθει κάποια παραγγελία, είπα ότι το έχω μπροστά μου στο email και την επιβεβαίωση της παραγγελίας και τότε είπε α ναι συγνώμη να την ετοιμάσουμε τώρα άμα είναι, δεν το είπανε καν με κάποιον ωραίο τρόπο και το συγνώμη το είπαν όταν είπα ότι θα πάρω από αλλού και δεν χρειάζεται να ετοιμάσουν τίποτα, η κοπέλα στο τηλέφωνο με το ζόρι ήξερε να συνεννοηθεί, απλά απαράδεκτοι.
Panos A
Panos A
2023.09.29
1 30 ώρα για 2 σουβλάκια.Αυτο λέω μόνο
Atmosphere
Food
Service
Reply from GyroSouvlaki 2023.09.30
Σημασία έχει ότι σού ιρθανε ζεστά κε ποιοτικά !!!
Advertisement
B. BUHSE
B. BUHSE
2023.09.26
Klasse
Atmosphere
Food
Service
Mirko Sprangers
Mirko Sprangers
2023.09.25
One of the best pita gyros we've had on Corfu!
Atmosphere
Food
Service
שלמה קמרי
שלמה קמרי
2023.09.25
הסופלקי על האש טעים מאוד והפיתה נהדרת
Atmosphere
Food
Service