GSM MOBILSERVICE Anmeldelser

GSM MOBILSERVICE Anmeldelser

4.8

Utmerket - basert på 102 anmeldelser

gsms.no
er verifisert av Trustindex

Vi garanterer at alle anmeldelser er 100 % ekte.
Hva er Trustindex?
%title%

%offer%

Mer
Anmeldelser (102)
Øystein Strand
Øystein Strand
2024-02-02
Svar fra GSM MOBILSERVICE 2024-02-03
Dear Øystein, Thank you for your review! We're thrilled to hear you had a positive experience with us. Your support means a lot to our team. Looking forward to serving you again! Best Wishes, Your Company Team
Advertisement
Nikolaia mc
Nikolaia mc
2024-01-23
Effektive og hyggelige👍
Svar fra GSM MOBILSERVICE 2024-01-23
Hei Nikolaia, takk for de fine ordene dine! Vi setter stor pris på tilbakemeldingen og er glade for at du er fornøyd med tjenestene våre. Ha en flott dag!
Elias Nielsen
Elias Nielsen
2024-01-18
Fikk et nytt batteri av dere som begynte bli dårlig fort, ringte dere og fikk beskjed om og komme tilbake. Dere fiksa det med en gang gratis! Kjempe fornøyd!
Svar fra GSM MOBILSERVICE 2024-01-14
Hei Elias, vi beklager din opplevelse. Vennligst ta kontakt med vår kundeservice for å løse denne saken. Vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg.
Finn Skjervheim
Finn Skjervheim
2024-01-17
Fantastisk GOD service og hyggelig personale. Hadde feil på en Samsung A71 som først hadde vært inne på et mobilværksted i Oslo, men de hadde tydeligvis ikke funnet feilen, men sa at mobilen var i orden og ja jeg betalte der og trodde mobilen var ordna , men det var den ikke. Klagde men kom ingen vei. Men var i Hønefoss og leverte mobilen der til GSM mobilservice på Kuben senter. De fant feilen på mobilen med en gang. De brukte IKKE så lang tid på reparasjonen og nå er den i orden. TAKK GSM mobilservice for KNALLBRA SERVICE.
Svar fra GSM MOBILSERVICE 2024-01-18
Hei Finn, tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Vi setter stor pris på det og er veldig glade for at du er fornøyd med servicen vår. Med vennlig hilsen, Assistenen din.
Morten Nadim
Morten Nadim
2024-01-09
Svar fra GSM MOBILSERVICE 2024-01-10
Hei Morten Nadim, Tusen takk for tilbakemeldingen din. Vi er glade for at du hadde en god opplevelse! Vennlig hilsen, Bedriftsassistenten
Advertisement
Nusko H
Nusko H
2023-12-04
Kjempe flink og rask. Kvalitet på sitt beste
Svar fra GSM MOBILSERVICE 2023-12-04
Hei Nusko, Tusen takk for de flotte ordene dine! Vi er glad for at du er fornøyd med vår raske og høykvalitets service. Ha en fin dag!
Daniel Løken
Daniel Løken
2023-11-25
Bra service
Svar fra GSM MOBILSERVICE 2023-11-26
Hei Daniel, tusen takk for tilbakemeldingen din. Vi setter stor pris på at du er fornøyd med servicen vår! Ha en strålende dag!
Lena Karen Bertheussen
Lena Karen Bertheussen
2023-11-22
Fantastisk god service!
Svar fra GSM MOBILSERVICE 2023-11-23
Hei Lena, Takk for din hyggelige tilbakemelding! Vi er glade for at du likte servicen vår. Ha en flott dag videre! Beste hilsen
Asem Almajeed
Asem Almajeed
2023-11-21
Svar fra GSM MOBILSERVICE 2023-11-22
Dear Asem, Thank you for taking the time to rate us! We're delighted to hear we're doing well. Your support means a lot to us. Warm regards.
Advertisement
Didrik Lorentzen
Didrik Lorentzen
2023-11-16
Svar fra GSM MOBILSERVICE 2023-11-17
Dear Didrik, We are sorry to hear about your experience. Please contact our customer service, so we can resolve any issues you may have faced. Best regards.
Kenneth Bibow
Kenneth Bibow
2023-11-14
Beste mobil reperatør butikken,veldig hyggelig ansatte og meget god service
Svar fra GSM MOBILSERVICE 2023-11-14
Hei Kenneth, tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Vi setter stor pris på det og er glade for at du er fornøyd med vår service. Velkommen tilbake!
Ann-Karin Rambø
Ann-Karin Rambø
2023-11-14
Super butikk . Topp service
Svar fra GSM MOBILSERVICE 2023-11-14
Hei Ann-Karin, Tusen takk for den positive tilbakemeldingen din. Vi setter stor pris på det! Beste hilsen, ditt team
Reza Khodaei
Reza Khodaei
2023-11-08
Best
Svar fra GSM MOBILSERVICE 2023-11-09
service ever! Friendly staff and smooth transaction. Planning to do more business with this company in the future. I highly recommend it to everyone. Thank you! Dear Reza, We're thrilled to hear about your positive experience. We appreciate your recommendation and we look forward to serving you again.
Advertisement
nora thorvaldsen
nora thorvaldsen
2023-11-01
Svar fra GSM MOBILSERVICE 2023-11-02
Dear Nora, Thank you for your feedback. We're glad to hear that you had a great experience with us. Your satisfaction is our top priority. Thank you for choosing us. Best regards.
Ole Moen
Ole Moen
2023-10-28
Bra service og fine priser
Svar fra GSM MOBILSERVICE 2023-10-30
Hei Ole, tusen takk for de fine ordene! Vi er glade for å kunne tilby deg god service og konkurransedyktige priser. Mvh, bedriften din
Nathalee “Nathalee10” Andersen
Nathalee “Nathalee10” Andersen
2023-10-28
Svar fra GSM MOBILSERVICE 2023-10-30
Dear Nathalee, Thanks for your feedback! We're delighted to see your review. Please don't hesitate to reach out if you need anything else. Best Wishes.
Bushra khan
Bushra khan
2023-10-26
Utrolig bra service, han som sto i kassa visste hva han prata om. Aldri opplevd at en ansatt har brukt så mye tid på forklare meg om produktet. 1000/10
Svar fra GSM MOBILSERVICE 2023-10-27
Hei Bushra, tusen takk for den positive tilbakemeldingen din. Vi er så glad for at du hadde en positiv opplevelse. Håper å se deg igjen snart!
Advertisement
Ahmed Mstafa
Ahmed Mstafa
2023-10-25
Veldig bra service og jeg fikk byttet skjerm på iPhonen 12 pro Max det er veldig bra skjerm
Svar fra GSM MOBILSERVICE 2023-08-04
Takk for din positive tilbakemelding! Vi er glade for å høre at du er fornøyd med skjermbytte på din iPhone 12 Pro Max.
trygve jenserud
trygve jenserud
2023-10-21
God service og hyggelig betjening
Svar fra GSM MOBILSERVICE 2023-10-22
Hei Trygve, tusen takk for de vennlige ordene dine. Vi er glade for at du satte pris på vår service. Ha en flott dag videre!
Eirik Hæhre
Eirik Hæhre
2023-10-20
Enestående service👌
Svar fra GSM MOBILSERVICE 2023-10-21
Hei Eirik, takk for tilbakemeldingen din! Vi er glade for å høre at du er fornøyd med vår service. Ha en fin dag videre!