Grim Elektraplan

grim-elektraplan.nl

Grim Elektraplan Reviews

Excellent rating
4.9
42 reviews Verified
Grim Elektraplan
%title%

%offer%

Reviews ( 42 ) 4.9

Onno Krabshuis
Onno Krabshuis
2024.04.16
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Vriendelijk personeel en netjes gewerkt, flexibel. Goede uitleg en service. Waar voor je geld. Gewoon top
Advertisement
chris van den Berg
chris van den Berg
2024.04.05
Perfect werk geleverd, eerst ombouw oude groepenkast naar nieuw en extra groepen oa voor koken. En antieke wcd vervangen voor bijna identiek model. 👍
Auke Mulder
Auke Mulder
2024.03.04
Goed en betrouwbaar!!
Pierre Offre
Pierre Offre
2024.01.14
Zeer behulpzaam en professioneel, duidelijke communicatie. Wij waren 100% tevreden! / Very helpful and professional, clear communication. We were 100% satisfied!
Marja Stam
Marja Stam
2023.11.24
Topper ben je , wij zijn er erg ij mee netjes gewerkt.
Advertisement
Edwin Snelting
Edwin Snelting
2023.10.06
Positive
Professionalism
Goede offerte met mooie prijs per geinstalleerde wp. Installateurs komen op de afgesproken tijd en in overleg komen ze terug om extra panelen op de garage te leggen, omdat men vond dat daar eerst nog de dakbedekking vernieuwd moest worden. De installatie aansluiten op de meterkast is ook in goed overleg gegaan. Eerst moest Liander een driefasenaansluiting realiseren, maar daarvoor moest Grim eerst een hoofdschakelaar plaatsen. Dat is ook allemaal in prima overleg gegaan. Verder is de zonnepaneel installatie geheel onzichtbaar door het huis heen aangesloten op de meterkast. Ook is er gelijk een laadpunt voor een electrische auto geplaatst. Deze zit ook zonder ergens rare kabels te zien netjes in de meterkast aangesloten. Verder netjes gewerkt, een aantal dakpannen is bij de installatie gebroken, maar dat is inherent aan hun leeftijd. Die zijn netjes vervangen door mijn eigen reservepannen en de oude zijn afgevoerd. De layout van de panelen is van te voren besproken, er wordt niet zomaar lukraak geplaatst.
Boudewijn Alting von Geusau
Boudewijn Alting von Geusau
2023.10.03
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Goede, snelle en betrouwbare service
Gea Groot
Gea Groot
2023.10.01
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
elektrakast uitbreiden ivm aansluiting vloerverwarming alles uitstekend gedaan, snel gewerkt goede communicatie met bedrijf dat vloerverw aanlegt Nu voor de 2e x ingeschakeld voor aanleg verlichting bovenverdiepingen wat een hele klus was. Dit is ook perfect verlopen (september 2023).
Rem Kloosterman
Rem Kloosterman
2023.09.09
Grim Elektraplan Wij hebben zonnepanelen laten installeren door Jordy Zeer netjes behandeld snelle levering Keurig gewerkt Zeker het aanbevelen waard Top
Advertisement
lourens veer
lourens veer
2023.09.06
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Netjes de zonnepanelen installatie nagekeken en defecte micro omvormer vervangen . Nazorg op de zonnepanelen installatie is prima . Tevens was de meterkast/ groepen kast aangepast en vernieuwd voor de zonnepanelen . Werkt netjes en precies. Aanrader.
Jan Boonk
Jan Boonk
2023.06.22
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Werkt opgewekt, professioneel netjes en klantvriendelijk. Geeft een vertrouwd gevoel en komt zijn afspraken nauwgezet na. Hoge kwaliteit van werk. We zijn uiterst tevreden.
Else carmiggelt
Else carmiggelt
2023.06.06
Positive
Professionalism
Quality
Value
Zonnepanelen deskundig en volgens de regel aangebracht. Vriendelijke monteurs. Goede uitleg over de werking ervan.
Pannenkoek Huisje
Pannenkoek Huisje
2023.05.28
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Advertisement
Elco Groot de
Elco Groot de
2023.05.24
Positive
Punctuality
Responsiveness
Gewoon goed geregeld Een aanrader voor al je electra aanpassingen en problemen. Top bedrijf
Raymond
Raymond
2023.05.04
Positive
Punctuality
Quality
Een aantal bedrijven benaderd voor het installeren van zonnepanelen. Een aantal waren te druk of gaven geen reactie. Grim Elektraplan kwam langs en al snel had ik de offerte in huis. De prijs was lager dan verwacht en de installatiedatum was snel gepland. Alles is keurig geinstalleerd. Ook hielp Jordy met het aanmelden als energieleverancier en het installeren van de ap. Grim Elektraplan is zeker aan te bevelen!
goudvis vis
goudvis vis
2023.04.23
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Ik vond het geweldig vakkundig gedaan, bovendien was Jeffrey een leuke gozer. maar.... ik had het leuk gevonden als ik van te voren ongeveer had geweten wat de kosten zouden zijn. nou had ik wel op dit bedrag ongeveer gerekend, maar toch... groet.
Jarne Spit
Jarne Spit
2023.04.19
Positive
Professionalism
Quality
Top service! Alle afspraken nagekomen. De mannen hebben hard en netjes gewerkt. Alle problemen die ze tegenkwamen in het werk zijn vakkundig opgelost. Aanrader!
Advertisement
Erik Ellen
Erik Ellen
2023.04.13
Positive
Professionalism
Quality
Value
Jordy en zijn team hebben nieuwe zonnepanelen geplaatst. Vakwerk geleverd, prima communicatie en goede service!
Tristan Meijer
Tristan Meijer
2023.02.28
Positive
Professionalism
Quality
Value
De oude groepenkast vervangen voor een nieuwe. De service was goed, duidelijk uitgelegd wat de monteur gaat doen, waar ik rekening mee moet houden en wat er eventueel nog verbetert kan worden. Wij zijn zeer tevreden voor het snelle handelen van Grim Elektraplan, top.
Julius Maldonado
Julius Maldonado
2023.01.27
Top !!! 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻