Restaurant Grebbelounge

grebbelounge.nl

Restaurant Grebbelounge Reviews

Good rating
4.2
689 reviews Verified
Restaurant Grebbelounge
%title%

%offer%

Reviews ( 689 ) 4.2

Harro van der Wekken
Harro van der Wekken
2024.05.18
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
Hans en Jeanny Ebbers
Hans en Jeanny Ebbers
2024.05.13
Atmosphere
Food
Service
wea1968
wea1968
2024.05.12
Vi ankom kl. 18.30, hvor det var nemt at finde en p-plads på de store parleringsplads. Restaurantet ligger i et naturskønt område, ved et tidligere forsvarsværk fra det Hollandske hær. Restaurantet er meget hyggeligt og moderne indrettet og da vi havde godt vejr, sad vi udenfor og nød livet. Vi var 4 venner som spiste sammen. Vi fik nogle kolde øl og en god appetizer. Derefter bestilte vi maden, oksmørbrad og 3 gange fiske. Det smagte virkelig godt. Personligt spiste jeg carpazzio som forret, som var perfekt. Dame blanchen var også god. Personalet var sød og kunne informere os om maden, vi havde brug for lidt oversættelse. Alt i alt kan dette sted virkelig anbefales når man vil drikke en cocktail, øl eller kaffe - eller spise dejligt mad i rolige omgivelser. Togene kører tæt forbi, men larmer forbavsende lidt. Stor anbefaling herfra!
Atmosphere
Food
Service
Erik met de Pet
Erik met de Pet
2024.05.11
Atmosphere
Service
Albert Weber
Albert Weber
2024.05.09
Advertisement
Cor van Stempvoort
Cor van Stempvoort
2024.04.30
Atmosphere
Food
Service
Rick ter Haar
Rick ter Haar
2024.04.27
Henny
Henny
2024.04.23
Gezellige sfeer, met zorg bereide lunch.
Atmosphere
Food
Service
LeJo Van Bloois
LeJo Van Bloois
2024.04.19
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
Tom Schilperoord
Tom Schilperoord
2024.04.14
Gezellig terras in de zon. Het duurde zo’n 25 min. voordat we opgemerkt werden door de bediening. Dit was ook opmerkelijk bij andere gasten. Het eten smaakte prima en een leuke sfeer.
Atmosphere
Food
Service
paul schneider
paul schneider
2024.04.13
Prima koffie en gebak.
Atmosphere
Service
Carla Rook
Carla Rook
2024.04.12
Simone Zwaan
Simone Zwaan
2024.04.01
Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Gastvrije bediening en lekker gegeten. Sfeervolle inrichting.
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
Corné Hamerpagt
Corné Hamerpagt
2024.03.31
Lewieke de Wildt
Lewieke de Wildt
2024.03.31
Heerlijk gegeten en heel sympathiek personeel!
Atmosphere
Food
Service
Cora Schoneveld
Cora Schoneveld
2024.03.28
We hebben genoten van ons 3-gangen diner via social deal. De carpaccio smaakte heerlijk en de kip roulleau en toetjes ook. Vriendelijke bediening, prima sfeer. We komen zeker nog eens terug.
Atmosphere
Food
Service
Jessica Benjamins
Jessica Benjamins
2024.03.17
We hebben met onze familie van 40 leden heerlijke koffie met taart gebruikt. De lokatie was mooi en de bediening top.
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
Woutera Susebeek
Woutera Susebeek
2024.03.03
Pieter van der Aa
Pieter van der Aa
2024.02.24
rob de groot
rob de groot
2024.02.22
Groot restaurant. Lekkere appeltaart
Atmosphere
Food
Service