Gospoda w Kruszynie

Gospoda w Kruszynie Reviews

Excellent rating
4.5
215 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (215)
Roman Piechocki
Roman Piechocki
2022.09.11
Advertisement
Koral łabęcki
Koral łabęcki
2022.08.22
Bardzo smaczne jedzenie, polecam. Jedna gwiazdka mniej za bardzo "płytki" parking - umiejscowiony zaraz przy ulicy a właściwie zaraz za wąskim chodnikiem z krawężnikiem dość wysokim co sprawia że trzeba się mocno nagimnastykować żeby wjechać na ten parking niemalże prosto z jezdni ulicy
Fytko Jugas
Fytko Jugas
2022.08.18
Marta Balcerak
Marta Balcerak
2022.08.17
Olga Kaszycka
Olga Kaszycka
2022.08.16
Advertisement
Robert Beauvale
Robert Beauvale
2022.08.15
Fajne miejsce żeby zjeść obiad. Jedzenie smaczne, ceny umiarkowane i duże porcje. Takiego schabowego jeszcze nie widziałem.
Pitertoss1977
Pitertoss1977
2022.08.15
Bardo miłe miejsce bardzo dobre jedzenie w kwocie od 15 do 40 zł, bardzo mały parking i długie oczekiwanie na jedzenie aż obsługa sama z siebie dała nam czekajke w postaci przesmacznego chleba ze smalcem i ogórkiem, jadłem pierś kuraka ze śliwką mega na podniebienie gorąco polecam mocne 4,5 gwiazdki mały minus za długie oczekiwanie
Reply from Gospoda w Kruszynie 2022.08.15
Dziękujemy za opinię, jedzenie przygotowywane jest na świeżo, dlatego czasem trzeba poczekać dluzej. Żeby umilić ten czas oczekiwania przed drugim daniem podajemy chleb u nas wypiekany i nasz smalec
Joanna Karlicka
Joanna Karlicka
2022.08.15
Restauracja rodzinna z domowym jedzeniem,duże porcje, bardzo smaczne,obsługa bardzo miła i pomocna,ceny bardzo rozsądne, szczerze polecamy na obiad w podróży z rodziną nie zawiedliśmy się :)
Siwy King
Siwy King
2022.08.14
Advertisement
M. Z MLZ
M. Z MLZ
2022.08.14
M Z
M Z
2022.08.14
Wiesława Szutowicz
Wiesława Szutowicz
2022.08.11
Fajnie miejsce, mila obsluga
Ewa Korpal
Ewa Korpal
2022.08.08
Miłe, klimatyczne miejsce, miła obsługa, jedzenie z małymi wyjątkami dobre. Przyjemne zaplecze w postaci małego ogródka z miejscem do zabawy dla dzieci. Jedyny minus to brak klimatyzacji, a w obecnych warunkach klimatycznych to trochę uciążliwe
Advertisement
Agata Grzesik
Agata Grzesik
2022.08.08
Bardzo smaczne i świeże potrawy. Ceny przystępne. Obsługa pomocna i bardzo miła. Polecam serdecznie
Kacper
Kacper
2022.08.03
Super miejsce na rodzinne imprezy jak i " Niedzielny Obiad " lub zjedzenie czegoś dobrego w trasie. Byłem już tu na kilku rodzinnych imprezach i zawsze byłem bardzo zadowolony bo oprócz pysznego jedzenia jest tu znakomity klimat szczególnie na ogrodzie gdzie dzieci podczas imprez mogą bawić się na placu zabaw dorośli mają na nie oko ;) Przemiłe Panie z obsługi zawsze uśmiechnięte i miłe, z którymi można trochę pożartować na luzie co dodatkowo dodaje komfortu jak i przyjemności gościom na imprezie :D Bardzo miło odwiedza się to miejsce w rodzinym gronie :D Doda tylko ze fajnie było by rozbudować menu bez mięsne w stałej ofercie ;) Dziękuję i napewno nie razu t jeszcze wrócę :D
Jan “VetMagick” Pachnik
Jan “VetMagick” Pachnik
2022.08.01
Dobry żurek chociaz poleciłbym dodania zamiany jajka sadzonego na ugotowane oraz ta pietruszka...
Marcin Dembiński
Marcin Dembiński
2022.07.31
Advertisement
Aleksandra Lis
Aleksandra Lis
2022.07.18
Aga P (Majka)
Aga P (Majka)
2022.07.06
Monika W
Monika W
2022.07.03