GoogleShoppingSpecialist.nl

GoogleShoppingSpecialist.nl Reviews

Excellent rating
4.8
18 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (18)
Kantoor -Groningen
Kantoor -Groningen
2024.03.15
Advertisement
Richard
Richard
2024.03.12
Ik werk erg fijn samen met google shopping specialist. Ze helpen je op een hele vlotte manier je producten online te krijgen, ze zijn op ieder moment bereikbaar en geven je uitstekend advies. Ik ben er blij mee! Een absolute aanrader!
Max Jonker
Max Jonker
2024.03.07
Mark en zijn collega hebben me geholpen met het opzetten van merchant center, wat me snel geholpen heeft om meer producten online te krijgen. Ik ben nu ook veel beter vindbaar. Daarnaast geen gedoe met tussenpersonen, je praat direct met mensen die weten waar ze het over hebben. Hele goede service!
Ate Keurentjes
Ate Keurentjes
2024.01.06
Ik ben erg tevreden met Google Shopping Specialist. Mijn feed voor Google Shopping lag eruit en we werden hierbij goed geholpen. Binnen 2 dagen was de feed weer live en werden onze producten weer getoond!
Niek Schlepers
Niek Schlepers
2023.12.19
Super fijn bedrijf om mee te werken! Reageren snel en leveren een goeie service!
Advertisement
Ellen Mullenders
Ellen Mullenders
2023.11.01
Snel en goed geholpen met mijn vragen!
Jochum Smid
Jochum Smid
2023.07.10
Zeer tevreden over deze partij! Ze beheren en optimaliseren onze Google Advertenties en de productfeed. Omdat we supplementen verkopen, werden er regelmatig producten afgekeurd. Sinds we samenwerken met de "Google Shopping Specialist", hebben we hier geen last meer van. Ook zijn onze advertenties nog nooit zo winstgevend geweest als nu. Je betaalt bij deze partij wellicht iets meer dan bij andere partijen, maar het is de investering dubbel en dwars waard. Inmiddels hebben we samengewerkt met 5+ partijen, maar dit bedrijf is veruit het beste.
Morgane Van Den Heede
Morgane Van Den Heede
2023.07.06
Outspot werkt ondertussen al meer dan een jaar samen met Gianluigi en Mark voor onze Google & Bing Ads. Ontzettend tevreden over de samenwerking. To the point advies, korte communicatielijnen, erg vlotte opvolging, zeer behulpzaam en altijd op zoek naar de beste oplossing. We ervaren een mooie groei op vlak van advertising dankzij dit duo.
Printer ABC
Printer ABC
2023.06.22
Wij zijn erg tevreden over GoogleShoppingSpecialist, korte lijnen en een duidelijk verhaal!
Advertisement
bdstorecom
bdstorecom
2023.01.22
Slechte ervaringen. Veel beloven, slecht resultaten.Incompetent.
Reply from GoogleShoppingSpecialist.nl 2023.01.24
Bijna anderhalf jaar geleden hebben wij eenmalig een Shopping campagne structuur opgeleverd waarbij wij de campagnes hebben gemaakt. Jullie zouden vervolgens de campagnes gaan beheren. Omtrent hoog van de toren blazen, dat doen wij nooit en omtrent een campagne structuur opzetten kan dat niet, omdat de uiteindelijke resultaten mede afhankelijk zijn van het beheer en optimalisaties die jullie zelf zouden doen.
Security Punt
Security Punt
2022.12.15
Fijn team om mee te werken! Ze denken graag met je mee en geven helder en duidelijke adviezen waar je wat mee kan.
Oscar Kooij
Oscar Kooij
2022.03.30
Gianluigi en Mark kan ik aanbevelen! Erg prettig samengewerkt. Deze vakidioten gaan door tot ze een oplossing hebben gevonden 👍🏼
DHK Kozijnen
DHK Kozijnen
2022.01.17
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Zeer meedenkend in adverteren en erg persoonlijke contact. Bedankt mannen!
Advertisement
Voyeur X
Voyeur X
2021.08.09
Positive
Professionalism
Quality
Value
Het is super fijn om met deze heren samen te werken. Ik ben blij en tevreden met hun dienstverlening. Eerlijk advies, schakelen snel en de communicatie loopt goed. Ik zal ze zeker aanbevelen aan vrienden en kennissen!
Mio Amore
Mio Amore
2021.07.21
Positive
Professionalism
Quality
Value
Er wordt snel geschakeld. Fijn bedrijf om mee samen te werken.
Lahara Trading
Lahara Trading
2020.11.25
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Fantastisch geholpen. Er werd direct werk gemaakt van de problemen waar ik mee kampte binnen Google Shopping en de achterliggende techniek. Zeer deskundig en een laagdrempelige benadering.
Geert Groot
Geert Groot
2020.10.02
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Duidelijk en eerlijk advies. Helder in de communicatie en een aanrader als je vragen hebt op het gebied van Google Shopping campagnes.
Advertisement
Olaf
Olaf
2020.04.30
Eerlijk bedrijf zijn zeer correct, bedreven en behulpzaam. Geen gladde praatjes maar 'gewoon' goed. 5/5 sterren 🌟