Liečivé minerály, kamene a vydymovadlá - goodvibes.sk

Liečivé minerály, kamene a vydymovadlá - goodvibes.sk Reviews

Excellent rating
5.0
273 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (273)
Silvia Husáková
Silvia Husáková
2024.04.15
Veľká spokojnosť ďakujem 🫶
Alenka
Alenka
2024.04.12
Objednala som si vonu Katarzist a je to najvonavejsi parfem aky som kedy mala🙏🏻 Mikina Goodvibes je z veeeelmi kvalitneho materialu a sedi neskutocne. Som maximalne spokojnaaa a odporucam!!!!!
Júlia Bielešová
Júlia Bielešová
2024.04.12
tovar prišiel rýchlo, nepoškodený, krásny ako na obrázku, nakupujem znova a nie posledný raz :)
Júlia Bielešová
Júlia Bielešová
2024.04.12
tovar prišiel rýchlo, nepoškodený, krásny ako na obrázku, nakupujem znova a nie posledný raz :)
Nikola Frajková
Nikola Frajková
2024.04.09
Úžasné kvalitné produkty:) určite ešte nakúpim
Ruxter
Ruxter
2024.04.09
Rychle a s úsměvem. Doporučuji nejen hmotné profukty od pana Drienika :)
Janka Ťažká
Janka Ťažká
2024.04.05
Maximálna spokojnosť. Minerály prišli dnes, a už sa veľmi teším na ich energiu 🥰. Nedá mi taktiež nespomenúť kurz manifestácie, či knihu ''Umenie života ", ktoré mi už za krátky čas ukázali úplne nový pohľad na svet. Jedno veľké ďakujem 🌹
Katarína Proškovcova
Katarína Proškovcova
2024.04.05
Objednávka vybavená velmi rychlo, velmi som spokojna s kryštálmi a tesim sa, vrelo doporučujem.
Reply from Liečivé minerály, kamene a vydymovadlá - goodvibes.sk 2023.12.23
Ďakujeme ✨❤️
Janka Lukacova
Janka Lukacova
2024.04.04
Anjelské karty, ktoré som si kúpila, sú veľmi pekné a majú aj dobrú výpovednú hodnotu.
Zoltán Jusko
Zoltán Jusko
2024.04.03
Skvele produkty, ktore pomahaju formovat ako telo, tak aj mysel🙏🏻 Rychle dodanie👌
ingrid gallova
ingrid gallova
2024.04.03
Objednavanie prebehlo tak ako malo,vsetko velmi prehladne.Platba tak isto.Nemam co vytknut,celkovo spokojnost
Jana Jana
Jana Jana
2024.04.02
Vďaka tvojej tvorbe sa človek dokáže pozerať i vnímať svet ináč a hlavné pozitívnejšie ♥️
Maria Badurova
Maria Badurova
2024.03.27
Som vďačná,že niekto taký sa objavil v mojom živote. Ďakujem ,s Vami je život lepší a každý deň sa zlepšuje. Mária.
Veronika Kubickova
Veronika Kubickova
2024.03.22
E-shop je super. Je prehľadný, fotky krásne nafotené, popisy výstižne. Dodanie na tretí deň! A čo je naj: neskutočne mi svedčí to, čo som si z goodvibes.sk kúpila 🤩🥰 Len odporúčam 👌🏻 🤙🏻
Martina Tothová
Martina Tothová
2024.03.20
Z goodvibes som si objednávala knižky, som veľmi spokojná s rýchlym doručením objednávky, boli skvelo zabalené, stránku odporúčam 👌😉
Michaela Fontányová
Michaela Fontányová
2024.03.12
Spokojnost:)
vlado fefko
vlado fefko
2024.03.09
Kompletná zbierka kníh od Michala Drienika skvelé čítanie pre každého vrelo odporúčam
Zdenka Hvozdová
Zdenka Hvozdová
2024.03.05
Iveta Sicakova
Iveta Sicakova
2024.02.27
Veľmi dobá ponuka, len treba doplniť vydymovacie tyčinky (chýbajú viaceré typy). Všetko prebehlo OK, budem aj naďalej nakupovať.
Reply from Liečivé minerály, kamene a vydymovadlá - goodvibes.sk 2024.03.03
Ďaľkujeme :)
Ad-Libri
Ad-Libri
2024.02.26
Rychlé, jednoduché, transparentní. Jsem spokojená.
Reply from Liečivé minerály, kamene a vydymovadlá - goodvibes.sk 2024.03.03
Dakujeme krasne