EL BOTELLÓN 2.0 Wilanów

gold-beef.eu

EL BOTELLÓN 2.0 Wilanów Reviews

Excellent rating
4.5
313 reviews Verified
EL BOTELLÓN 2.0 Wilanów
%title%

%offer%

Reviews ( 313 ) 4.5

Viktoriia Baloshenko
Viktoriia Baloshenko
2024.05.17
Wszystko było niesamowite! Pyszne tapas zwłaszcza z owocami morza. Duża ilość koktajli klasycznych i autorskich. Obsługa była najlepsza w Warszawie. Polecam!
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
Basia Natanson
Basia Natanson
2024.05.12
Bardza fajna knajpka. Wyjatkowo mila obsluga. Jedzenie smaczne.
Atmosphere
Food
Service
Magdalena Kozłowska
Magdalena Kozłowska
2024.05.10
Atmosphere
Food
Service
Anais J. (Anna)
Anais J. (Anna)
2024.05.08
Przemiła obsługa koordynująca zamówienia online. Jedzonko pyszne, dobrej jakości. Najlepsze churrosy, z przepysznymi sosami, z cieplutkim słonym karmelem. Polecam 🥰🌺
Atmosphere
Food
Service
Aleksandra Fura
Aleksandra Fura
2024.05.06
Bardzo dobre jedzenie, pyszna sangria musująca. Polecam zwłaszcza frito misto. Miła obsługa
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
Kacper Ek
Kacper Ek
2024.05.02
Restauracja Botelon to absolutnie godne polecenia miejsce dla miłośników dobrej kuchni i wyjątkowej obsługi. Ostatnio miałem okazję odwiedzić tę restaurację i byłem zachwycony zarówno jedzeniem, jak i atmosferą. Jedzenie było po prostu wyśmienite. Kuchnia serwuje autentyczne dania, pełne smaku i świeżości składników. Polecam spróbować ich specjalności, zwłaszcza churrosów, które były absolutnie rewelacyjne - chrupiące na zewnątrz, miękkie w środku, podane z pyszną czekoladą. Obsługa była równie imponująca. Personel był uprzejmy, profesjonalny i zawsze chętny do pomocy. Atmosfera w restauracji była przytulna i kameralna, idealna na spotkania towarzyskie czy romantyczną kolację. Podsumowując, Restauracja Botelon to miejsce, które zdecydowanie warto odwiedzić, jeśli szukasz wyjątkowego doświadczenia kulinarnej podróży. Nie mogę się doczekać kolejnej wizytyyyyyy
Atmosphere
Food
Service
Maksymilian Tomanek
Maksymilian Tomanek
2024.05.01
Drinki słabe w smaku, za to bardzo drogie. Dodatkowo ich wizualizacje z menu nie mają nic wspolnego z tym, co się dostaje. Więcej nie wrócimy.
Atmosphere
Food
Service
Daria Kuc
Daria Kuc
2024.04.25
Kolejna odkryta perełka Warszawy! którą mega polecam. Niestety nie załapałam się na restaurant week ale było warto przyjść. Lokal mega klimatyczny co widać na zdjęciach, muzyka mega przyjemna dla ucha latynoska. Kelnerka od samego wejścia zainteresowana klientem aż do samego końca. Do picia wzięłam lemoniadę truskawka- rabarbar a chłopak wino i lemoniada przypadła mi do gustu. Na zdjęciu dania: kiszka, owoce morza, policzki jeśli się nie mylę i krokiety rybne. Wszystko świeże i smaczne aż szkoda, że tak mało. Na deser chirriosy które okazały się być sztosem z podanymi sosami. Jest jedna rzecz której mogę się przyczepić mianowicie do deseru fajnie byłoby podawać talerzyki i łyżeczki do sosów. Ciastka się kruszą i ciężko było nabierać nimi sosy. Polecam to miejsce i na pewno wrócimy! Nie sami! Pozdrawiam.
Atmosphere
Food
Service
Daria Kuc
Daria Kuc
2024.04.25
Kolejna odkryta perełka Warszawy! którą mega polecam. Niestety nie załapałam się na restaurant week ale było warto przyjść. Lokal mega klimatyczny co widać na zdjęciach, muzyka mega przyjemna dla ucha latynoska. Kelnerka od samego wejścia zainteresowana klientem aż do samego końca. Do picia wzięłam lemoniadę truskawka- rabarbar a chłopak wino i lemoniada przypadła mi do gustu. Na zdjęciu dania: kiszka, owoce morza, policzki jeśli się nie mylę i krokiety rybne. Wszystko świeże i smaczne aż szkoda, że tak mało. Na deser chirriosy które okazały się być sztosem z podanymi sosami. Jest jedna rzecz której mogę się przyczepić mianowicie do deseru fajnie byłoby podawać talerzyki i łyżeczki do sosów. Ciastka się kruszą i ciężko było nabierać nimi sosy. Polecam to miejsce i na pewno wrócimy! Nie sami! Pozdrawiam.
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
Karol Pawłowski
Karol Pawłowski
2024.04.24
Atmosphere
Food
Service
Aleksandra Piórkowska
Aleksandra Piórkowska
2024.04.22
Super, prawdziwe hiszpanskie smaki i super obsługa
Atmosphere
Food
Service
Galina Łożecznikowa
Galina Łożecznikowa
2024.04.21
Byłam raz i raczej nie wrócę! Dobre jedzenie ale obsługa i bar kuleje. Na napoje i przystawki czekaliśmy baaardzo długo ponad normę. Pani kelnerka przeprosiła za długi czas oczekiwania (chociaż powód był nieznany) i doliczyła za serwis 10% 🤣 Sangria smakowała jak kompot babci Jadzi, z gruszką i mrożonymi truskawkami.
Atmosphere
Food
Service
Karolina J
Karolina J
2024.04.20
Odwiedzone w ramach Restaurant Week. Ładne wnętrza. Obsługa miła chociaż jakość obsługi pozostawia trochę do życzenia (rozlany trochę drink został tak jak stał, z oblanymi sztućcami i blatem). Pomiędzy daniami czekało się strasznie długo. Jedzenie poprawne, ale nie zachwyciło.
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
Olga W
Olga W
2024.04.17
wpadłyśmy na jednego, szybkiego drinka ale wrażenie było super! obsługa jest kompetentna i z uśmiechem znajduje rozwiązania dopasowane do klienta. z jednego drinka, który swoją drogą był przepyszny, zrobiły się dwa i każdy był genialny! wrócę na pewno! ❤️
Atmosphere
Service
Michał Marcinonis
Michał Marcinonis
2024.04.17
Atmosphere
Food
Service
Piotr Mlynski
Piotr Mlynski
2024.04.17
Restauracja bardzo klimatyczna, nowoczesna i czysta. Jedyny problem to nagłośnienie, bo w piątek wieczorem gra DJ, który ma swoje dwie kolumny wycelowane w najbliższe stoliki. Ja byłem jednym z nich. Na szczęście był tak miły, ze sam je odwrócił. Dziękuję. Byłem tu w ramach Restaurantweek. Obsługa miła i szybka. Co do jedzenia to smaczne, ale nie wyjątkowe. Tatar jako przystawka był mało doprawiony, dodatki do niego były smaczne, ale nie tak intensywne żeby zbudować ciekawy smak. Druga przystawka do smażone na głębokim tłuszczu kuleczki z rybą, smaczne, ale bez efektu WOW. Danie główne z owoców morza równie smaczne z małżami, bardzo! dobrymi kalmarami, ale krewetki były przeciągnięte. Sos bardzo smaczny na bazie wina i czosnku. Drugie danie z to Burrito z jelenia. Smaczne, ale zdecydowanie przeładowane mięsem, wolałbym więcej warzyw i innych dodatków w środku. Danie tak duże i sycące, że zostawiłem tylko 1/3, żeby szefowi kuchni nie było przykro :) Serio już w połowie dania byłem najedzony. Tu też smacznie, ale bez motyli w brzuchu. Najlepszy był deser. Pyszna mała kawa podana w wysokim kielichu z chrupiącym, ciepłych czurosem. To było pyszne i z efektem WoW!
Atmosphere
Food
Service
Reply from EL BOTELLÓN 2.0 Wilanów 2024.04.17
Hola! Dziękujemy za opinię. Każda recenzja jest dla nas niezwykle cenna. To dzięki nim możemy ulepszać naszą restaurację. Zapraszamy ponownie! 🧡
Monka
Monka
2024.04.16
Pyszne jedzenie i przemiła obsługa :)
Atmosphere
Food
Service
Reply from EL BOTELLÓN 2.0 Wilanów 2024.04.17
Hola! Dziękujemy za opinię. Zapraszamy ponownie! 🧡
Advertisement
Truskawka
Truskawka
2024.04.15
Rezerwacja zrobiona z wyprzedzeniem. Po przyjściu długie czekanie na obsługę. Pani trochę zdziwiona gdy mówimy o rezerwacji i idzie pytać kelnerki gdzie może nas posadzić... był ostatni stolik... bez oznaczenia rezerwacja, więc chyba mieliśmy szczęście, że udało nam się dostać miejsce... kelner neutralny, przyjął zamówienie, podał i tyle. Zero pytań czy wszystko ok, czy coś jeszcze podać. Jedzenie smaczne, ale cena maluteńskich porcji tapas nieadekwatna do ceny dania obiadowego...
Atmosphere
Food
Service
Reply from EL BOTELLÓN 2.0 Wilanów 2024.04.17
Dzień dobry, bardzo nam przykro, że wizyta w naszej restauracji nie spełniła Państwa oczekiwań. Nieustannie pracujemy nad podwyższaniem jakości naszej obsługi i naszych dań. Stolik czekał na państwa. Wszystkich gości sadza obsługa, więc nie ma mowy o tym, że zabrakłoby dla Państwa stolika. Dania obiadowe serwowane w weekend są w cenach promocyjnych, dlatego też przy tapas, są często bardziej atrakcyjnym wyborem :) Mamy nadzieję, że zobaczymy się jeszcze i będziemy mogli uczynić Wasz czas wyjątkowym!
Gabi
Gabi
2024.04.14
Miejsce warte odwiedzenia ze znajomymi. Znakomite tapas i drinki. Obsługa super, profesjonalna. Pysznie!
Atmosphere
Food
Service
Reply from EL BOTELLÓN 2.0 Wilanów 2024.04.17
Hola! Dziękujemy za opinię. Każda recenzja jest dla nas niezwykle cenna. To dzięki nim możemy ulepszać naszą restaurację. Zapraszamy ponownie! 🧡
Julia W
Julia W
2024.04.12
Zarezerwowaliśmy kolację w restauracji El Botellon 2.0 przez Restaurant week. Jedzenie było dobre, smaczne. Atmosfera w knajpie była przyjemna. Zamówiliśmy menu mięsne i wegetariańskie. Byliśmy zadowoleni, wszystkie dania wizualnie i smakowo bardzo przyjemne. Poza ofertą restaurant week zamówiliśmy drinka Buldog. Obsługa na dobrym poziomie. Myślę, ze tu wrócimy. Ogólnie polecam.
Atmosphere
Food
Service
Reply from EL BOTELLÓN 2.0 Wilanów 2024.04.17
Hola! Dziękujemy za opinię. Każda recenzja jest dla nas niezwykle cenna. To dzięki nim możemy ulepszać naszą restaurację. Czego nam zabrakło do 5 gwiazdki? Zapraszamy ponownie! 🧡