Go:Office Recruitment

Go:Office Recruitment Recensies

Uitstekend beoordeling
4.9
59 recensies Geverifieerd
%title%

%offer%

Recensies (59)
Inara Huseynova
Inara Huseynova
2024.04.04
Ik heb een hele fijne contact gehad met de recruiter Danique! Zeer snel, professioneel en fijn.
Jasper Munnichs
Jasper Munnichs
2024.02.29
Helpen erg goed bij het zoeken naar de juiste plek voor jou. Ik ben erg te spreken over de communicatie van go-office en ik zou ze bij iedereen aan raden 👍.
Antwoord van Go:Office Recruitment 2024.03.04
Beste Jasper, hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn blij dat je onze communicatie waardeert en wensen je veel plezier in je nieuwe functie! Met hartelijke groet.
Anita Stafleu
Anita Stafleu
2023.12.18
Office recruitment werkt snel en zij bieden precies de baan aan waar je naar op zoek bent. De meiden hebben prima kennis van de markt en daardoor vinden ze ook de perfect match. Bedankt voor jullie bemiddeling.
Antwoord van Go:Office Recruitment 2024.02.29
Beste Anita, hartelijk dank voor je positieve reactie. We zijn ontzettend blij dat je tevreden bent met onze diensten. We zien ernaar uit om je in de toekomst verder te helpen.
Guido Carbo
Guido Carbo
2023.12.04
Snelle communicatie en fijn om mee te werken!
Antwoord van Go:Office Recruitment 2023.12.05
Beste Guido, hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze communicatie.
Melody Schuring
Melody Schuring
2023.11.24
Heel erg tevreden! De communicatie is heel fijn, snel en persoonlijk
Antwoord van Go:Office Recruitment 2023.12.05
Beste Melody, bedankt voor je positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat je de tijd nam om ons te beoordelen. Fijn om te horen dat onze communicatie bevalt!
Maureen Ariaans
Maureen Ariaans
2023.11.16
Antwoord van Go:Office Recruitment 2023.12.11
Beste Maureen, Bedankt voor je positieve review! Succes in je nieuwe functie!
Erdi SAÇİ
Erdi SAÇİ
2023.09.13
Antwoord van Go:Office Recruitment 2024.02.29
Beste Erdi, bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze diensten. Aarzel niet om ons te contacteren bij vragen. Met vriendelijke groeten.
Sadhna Meijer-Gopalrai
Sadhna Meijer-Gopalrai
2023.09.13
Goede recruiters die met kennis van zaken en inzicht mij aan een uitdagende job hebben geholpen. Ervaring, zoektocht en aanbod kwamen op het juiste moment samen! Sadhna Meijer-Gopalrai
Antwoord van Go:Office Recruitment 2024.02.29
Beste Sadhna, we zijn blij te horen dat onze recruiters u hebben kunnen helpen met uw zoektocht. Bedankt voor de positieve feedback! Groeten, het team.
Nick Berg
Nick Berg
2023.09.06
Antwoord van Go:Office Recruitment 2024.02.29
Beste Nick, bedankt voor je 5-sterrenbeoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent over onze diensten. Als je nog vragen of opmerkingen hebt, laat het ons weten! Met vriendelijke groet.
Sharon Sievers
Sharon Sievers
2023.05.16
Je wordt ontzettend goed geholpen. Snel aan een nieuwe baan gekomen. Mocht ik ooit weer opzoek zijn dan kom ik weer terug bij Go:Office!!
Antwoord van Go:Office Recruitment 2023.05.16
Dankjewel voor deze positieve review Sharon. We zijn blij dat we je hebben kunnen helpen en fijn dat je ons weet te vinden!
Marcel van Cleef
Marcel van Cleef
2023.05.07
Het zijn toppers, doen wat ze beloven. Ga zo door
Antwoord van Go:Office Recruitment 2023.05.16
Bedankt voor je vriendelijke woorden en het leuke contact Marcel!
Diana Aguilar
Diana Aguilar
2023.01.25
Super helpful and accessible recruiters! Definitely would recommend them 💯👌🏼
Antwoord van Go:Office Recruitment 2023.02.17
Thank you for your kind words, Diana! We are glad to hear that you had a positive experience with our recruiters.
Luck
Luck
2022.12.12
Ze hebben me prima geholpen. Leuke baan met hun gevonden. Contact was snel en informeel wat ik erg prettig vond. Wel had ik graag een videocall of een fysiek gesprek handig gevonden om vragen sneller beantwoord te hebben.
Antwoord van Go:Office Recruitment 2023.02.17
Beste Luck, bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat we je hebben kunnen helpen met het vinden van een leuke baan.
Zoe Van Doorn
Zoe Van Doorn
2022.10.31
Bounty Leonie
Bounty Leonie
2022.10.28
Heel fijn contact met de medewerkers van Go Office. Heb je een vraag of loop je ergens tegenaan dan is er direct contact met begrip en een goede oplossing.
Antwoord van Go:Office Recruitment 2023.02.17
Beste Bounty, we zijn blij dat je zo tevreden bent over het contact met onze medewerkers. We staan altijd klaar om je te helpen met je vragen en problemen.
Cynthia Huynh
Cynthia Huynh
2022.10.04
Naomi Schut
Naomi Schut
2022.08.01
Ik mag via GoOffice werken en ben heel positief over het contact, het beantwoorden van vragen en de duidelijke en vriendelijke communicatie.
Antwoord van Go:Office Recruitment 2023.02.17
Hallo Naomi, bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service.
Jeroen van Zanten
Jeroen van Zanten
2022.03.10
Kevin van Otterlo
Kevin van Otterlo
2022.01.31
Per toeval bij Go:Office terecht gekomen. Dankzij hun ben ik bij mijn nieuwe baan begonnen! Zij boden aan om een profiel voor mij aan te maken die ze weer doorsturen naar verschillende bedrijven. Zo krijg je inzicht in bedrijven die interesse in jou hebben. Daarnaast houden ze je ook op de hoogte met nieuwe vacatures die ze bij jou profiel vinden passen. En sturen deze gelijk naar je door. Ik heb erg goed contact met ze gehad. Raad het iedereen aan!
Antwoord van Go:Office Recruitment 2022.02.01
Hi Kevin, Bedankt voor je positieve review! Mooi om te lezen dat je de communicatie met ons als goed ervaren hebt. Succes met je nieuwe baan!
Nienke van Velsen
Nienke van Velsen
2022.01.14
Positief
Professionaliteit
Hele fijne ervaring met Go Office! Zonder de goede hulp van Manon had ik nooit op de plek gezeten waar ik nu zit. Je voelt je serieus genomen en de "deze functie past zo goed bij je profiel" praatjes worden achterwegen gelaten.
Antwoord van Go:Office Recruitment 2023.02.17
Hoi Nienke, bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat Manon je zo goed heeft geholpen. We staan altijd klaar om je te helpen met je carrière.