Gladiola - Kwiaciarnia Suwałki Opinie

Gladiola - Kwiaciarnia Suwałki Opinie

5.0

Doskonały - na podstawie opinii 277

gladiola.pl
jest zweryfikowany przez Trustindex

Gwarantujemy, że wszystkie recenzje są w 100% prawdziwe.
Co to jest indeks zaufania?
%title%

%offer%

Opinie (277)
Daniel Wiedwald
Daniel Wiedwald
2024-02-29
Bardzo dobra kwiaciarnia, dobra obsługa klienta, kwiaty są bardzo piękne. Kwiaciarnia warta polecenia
Advertisement
Katarzyna Milewska
Katarzyna Milewska
2024-02-28
Zamówienie zrobione idealnie i na czas. Nie ma nigdy problemu z obsługą, bo jest miła i kompetentna. Bardzo polecam i kupie niejeden bukiet tam. ceny mają normalne i porównywalne do wszystkich.
renia__2000 osmanska
renia__2000 osmanska
2024-02-27
Bukieciki piękne i na każda okazje dziękuje
Patryk
Patryk
2024-02-26
Kwiaciarnia jak najbardziej godna polecenia obsługa sympatyczna i bardzo miła. Kwiaty zawsze były na czas i świeże, cieszyły oko przez długi czas bardzo polecam.
Patrycja Mikołajczyk
Patrycja Mikołajczyk
2024-02-24
Bardzo piękne wiązanki, a Pani sprzedawczyni bardzo miła i uprzejma.
Advertisement
Bartek Mikołajczyk
Bartek Mikołajczyk
2024-02-24
Profesjonalnie i szybka realizacja jestem bardzo zadowolony a kobieta szczęśliwa
Anna Winnik
Anna Winnik
2024-02-23
Piękne, świeże kwiaty i śliczne kompozycje. Polecam serdecznie.
Dominika Blanka
Dominika Blanka
2024-02-23
Dla każdego coś dobrego 🙂 Super wybór kwiatów
Oliwia Ś
Oliwia Ś
2024-02-21
Piękne i świeże kwiaty oraz super dekoracje na różne okazje, obsługa bardzo miła
Advertisement
Anastazja
Anastazja
2024-02-20
Super miejsce zadbane ładne kwiatki miła obsługa. Polecam
Ola Skurczyńska
Ola Skurczyńska
2024-02-19
super kwiaciarnia, bardzo estetyczne i dobrze wykonane bukiety, miła obsługa
Kacper Łobacz
Kacper Łobacz
2024-02-18
Każdy może wybrać coś dla siebie. No i oczywiście przemiła obsuga
Emilia Hejnowska
Emilia Hejnowska
2024-02-17
Rewelacyjna obsluga! Piekne kompozycje! A co najwazniejsze kwiaty bardzo “swieze” i dlugo cieszyly oko w wazonie! Bardzo polecam ✨ dziekuje za wszystko- macie kolejna stala klientke😁
Advertisement
imię nazwisko
imię nazwisko
2024-02-14
Zawsze na czas, zawsze ładne i zazwyczaj świeże kwiaty (na kilka zamówień tylko jedno nie było najwyższej jakości ale również było naprawdę ładne i na odpowiednim poziomie a zamawiam już od ponad 5-ciu lat), dobrze działająca strona internetowa. Polecam z czystym sumieniem! W załączeniu trzy przykładowe realizacje zamówień.
murder cookies
murder cookies
2024-02-06
Niesamowity wybór kwiatów. Przystępne ceny. Miła obsługa i pomoc przy wyborze. Bardzo polecam i zapraszam do odwiedzenia tego miejsca:)
Damian Pikuła
Damian Pikuła
2024-02-04
Polecam, szeroki asortyment, poczta kwiatowa jak najbardziej na plus, wszystko zgodnie i na czas
Daniel Mazur
Daniel Mazur
2024-02-04
duża ilość kwiatów i miła obsługa polecam.
Advertisement
Laura Wawrzyniak
Laura Wawrzyniak
2024-02-02
Bardzo duży wybór kwiatów, obsługa miła i bardzo pomocna. Pięknie skomponowane bukiety, ceny też nie są zbyt wysokie.
Anna Bajzert
Anna Bajzert
2024-01-30
Super kwiaciarnia umiarkowane ceny.Zawsze świeże kwiaty.
Katarzyna Cichońska
Katarzyna Cichońska
2024-01-27
Duża ilość pięknych kwiatów ,bardzo zadbana kwiaciarnia ,obsługa na poziomie szczerze polecam z całego serca jeżeli ktoś planuje kupić kwiaty okazyjnie lub zamówić bukiet. Obsługa doradzi jakie kwiaty najlepiej się komponują . :)