GIA Restaurant

giarestaurant.nl

GIA Restaurant Reviews

Good rating
3.9
121 reviews Verified
GIA Restaurant
%title%

%offer%

Reviews ( 121 ) 3.9

Bouchra Bo
Bouchra Bo
2024.07.20
Heerlijk gegeten en leuke sfeer! Top service.
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
Ionut Cristian Ploesteanu
Ionut Cristian Ploesteanu
2024.07.20
Atmosphere
Food
Service
Zeinab A
Zeinab A
2024.07.19
Lekker eten, lief personeel
Atmosphere
Food
Service
Bilal Ah
Bilal Ah
2024.07.18
Ik heb hier voor het eerst gegeten en alles was perfect. Het eten was super smaakvol en heerlijk. Ik kom hier zeker vaker terug. Het is ook echt een familie tent dus zeker leuk voor gezinnen.
Atmosphere
Food
Service
JaMoZi G
JaMoZi G
2024.07.18
Het eten was echt heerlijk, super lieve werknemers en zijn zeker meedenkend als je niet weet wat je moet nemen en het stelt zeker niet teleur. Veel keuze en zeker de prijs waard!! Kom hier zeker weer terug!!
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
Sami Taleb
Sami Taleb
2024.07.18
Het is een super restaurant leuke werknemers en top service eten is super lekker!
Atmosphere
Food
Service
Sahaab Hussin
Sahaab Hussin
2024.07.18
Atmosphere
Food
Service
Dina Mousa
Dina Mousa
2024.07.18
Ontzettend vriendelijke gastheer. Erg lekker en gevarieerd eten en een geweldige sfeer!
Atmosphere
Food
Service
mara balint
mara balint
2024.07.13
I went a few times to eat with my friends. We experienced phenomenal service by Rania and Mara. The food was amazing. I would certainly recommend this establishment to others living in the area and also tourists who may be visiting the osdorpplein area. 5 stars for all!!!
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
Rania
Rania
2024.07.13
Was echt heerlijk eten en goede service. De eigenaar doet er alles aan om de klanten tevreden te houden. En dat is ook zeker te merken aan de manier hoe de serveersters met de klanten omgaan. Ook is het eten van goeie kwaliteit en zeker de prijs waard.
Atmosphere
Food
Service
Yassir
Yassir
2024.07.08
Atmosphere
Food
Service
Reply from GIA Restaurant 2022.12.21
Thank you for your nice review and for your visit to our restaurant. Team GIA
S. D.
S. D.
2024.07.04
De service bij ons laatste bezoek aan GIA is zodanig bepalend geweest dat het betekent dat mijn naasten en ik in de toekomst geen bezoek meer zullen brengen aan het restaurant. De gastheer (kale man met de bril) gaf ons alles behalve een hartelijk welkom. Het restaurant was op een doordeweekse dag zo goed als leeg, toen wij langs kwamen om na te tafelen met zijn tweeën. Toen meneer de bestelling kwam opnemen en wij een nagerecht wilde bestellen, maakte hij graag duidelijk dat dit toch echt wel een restaurant is (?) en als hij wist dat wij alleen nagerecht wilden nemen wij niet welkom waren. Zonder blikken of blozen. Maaaaar, voor deze keer was het prima want we zaten al….. Bij ons vorige bezoek liet hij het ook meerdere keren gebeuren dat hij geen bordjes bracht, wanneer erom gevraagd werd zou hij het zo komen brengen, en deed dit dan weer niet. Je zou denken dat hij zijn benen uit zijn lijf liep en het daarom vergat, hij had het vooral gezellig achter de bar. Daarnaast is er een specifieke dame die helemaal niet communiceert als zij iets aan tafel brengt of als mensen afrekenen (benoemt enkel het bedrag, vraagt niet of het heeft gesmaakt, wenst ons geen fijne dag verder). Dit was helaas niet incidenteel (ik geloof graag dat mensen soms hun dag niet hebben), maar ook bij onze vorige bezoekjes het geval. Al met al, het restaurant wat er mooi uit ziet en waarvan de keuken prima is, is een dikke no go door de service die ontbreekt. Erg jammer.
Atmosphere
Food
Service
Chupacabra2800
Chupacabra2800
2024.06.24
GIA is één van mijn favoriete restaurants in Amsterdam West. Het eten is heerlijk, leuke sfeer, leuke muziek en de service is zeer goed. Vriendelijke mensen.
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
SalgadoRolando R
SalgadoRolando R
2024.06.14
Excelent service, excelent food, it was very nice, the staff were very kind, the owner was very friendly. The place was great, I had a good time, I recommend it.
Atmosphere
Food
Service
Yezri Redouane
Yezri Redouane
2024.06.11
We are here and we love you Chef pizza redouane here💪🔋
Atmosphere
Food
Service
Shannon M
Shannon M
2024.05.15
We chose GIA due to its proximity to the Meervaart theater. It’s quite decorative and open. It was quiet when we went, so for us the service was good. I ordered a mocktail, which was pleasantly tasty and very pretty. The music, to me, was too loud, and not at all related to the Italian style menu. It was a lot of r&b and rap. After a while it becomes grating. We ordered appetizers: bruschetta and calamari. The bruschetta was good but I felt it missed something, like the finishing touches. The Rucola was completely dry, and toppings were sparse so while the burrata was very nice, it felt more like a cheese toast than a bruschetta. The calamari was good. We also ordered the lasagne and tortellini with spinach. They were both nice dishes. Neither one was mind blowing, and perhaps the tortellini lacked in flavor. Overall, it wasn’t amazing but if you’re looking to have dinner before a show, it’s really a fine place. I would try it again, to see how the pizza and desserts are.
Atmosphere
Food
Service
Ikr Za
Ikr Za
2024.05.11
Mooi aangekleed restaurant met een uitgebreid menu. Aardappelfriet was lekker, asperges waren ook wel goed. Niet het beste ossenhaasje maar de pasta’s zijn volgens mij wel heel goed. De cocktails en de tiramisu alleen al is voor mij een reden om gauw weer terug te komen. Parkeren kan in de AH xl of met een beetje geluk op straat.
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
Ajda Kosorok
Ajda Kosorok
2024.04.30
Food is amazing, we had calamari and pizzas and were absolutely surprised how close they came to the ones you get in Italy and Croatia! Also the waiters were nice👌 Would recommend and go there again!
Atmosphere
Food
Service
Stijn Z
Stijn Z
2024.04.28
Atmosphere
Food
Service
Youtube Gratis
Youtube Gratis
2024.04.28
Super slecht service en eten
Atmosphere
Food
Service