BinnensteBuiten, praktijk voor orthomoleculaire therapie in Delft/ Francine Seijsener-Fortuin, Reviews

BinnensteBuiten, praktijk voor orthomoleculaire therapie in Delft/ Francine Seijsener-Fortuin, reviews

4.9

Excellent - based on 10 reviews

gezondvanbinnenstralendvanbuiten.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (10)
Lisa Leistra
Lisa Leistra
2021-11-27
Verified
Heel erg tevreden! Vriendelijk en doortastend, ik heb goed advies gekregen waar ik wat mee kan. Zeker aanraden.
Tirza Drisi
Tirza Drisi
2021-11-09
Verified
De uitslag van de testen zijn voor mij een verklaring waarom ik me niet fit voel. Daar kan ik nu zelf gericht wat aan gaan doen. In een prettig gesprek heb ik de nodige uitleg gekregen bij de uitslag van de testen. Het is fijn om een persoonlijk leefstijladvies te krijgen. Ook is het fijn dat ik alles nog kan nalezen in het rapport dat is nagezonden.
Tonnie van den Berg
Tonnie van den Berg
2021-10-27
Verified
Hoi Francine hier een berichtje van mij nadat ik een week geleden bij jou ben geweest voor een gezondheidstest. Eerst was het even schrikken. Best veel tekorten. Maar met de supplementen en met jouw uitgebreide plan van aanpak voel ik me een stuk beter, energieker en vrolijker. Meer zin om activiteiten te ondernemen. Veel meer energie. Verwondering ook dat dit zomaar zo kan in 1 week. De gedachte dat je je dus ook zo goed kunt voelen maakt ook emotioneel. Dankjewel. Dankbare groet Tonnie
Adriana Bolle
Adriana Bolle
2021-10-27
Verified
Geen wachtlijst; je kunt snel terecht. Goed inhoudelijk consult gehad met praktische tips en de nodige achtergrondinformatie. Ik ging gemotiveerd de deur uit en ben dat nog steeds; dankzij de tips en houding van Francine raakte ik gemotiveerd om aan de slag te gaan met een gezonde levensstijl.
Lisa Jansen
Lisa Jansen
2021-10-26
Verified
Mijn consult was boven verwachting. Ik weet nu zoveel meer wat er in mijn lichaam speelt, dit geeft mij echt weer hoop. Ik kan dus niet wachten om met haar persoonlijk advies aan de slag te gaan.
Jantine Bos
Jantine Bos
2021-07-09
Verified
Fijn gesprek gehad en goed advies gekregen over een gezondere levensstijl!
Ronald Wolvers
Ronald Wolvers
2021-05-06
Verified
Afgelopen november heb ik een consult gedaan bij BinnensteBuiten. De testuitslag bevat veel gezondheidsaspecten waar naar gekeken wordt. De testuitslagen zijn doorgenomen met mij en in de testuitslagen is duidelijk te zien waar de knelpunten liggen; waar de meeste verbetering gewenst is, wat betreft gezondheid. Behalve de testuitslag, is mij veel informatie gegeven over mogelijke verbetering en gezonder eten Blij verrast met de grote hoeveelheid informatie, die toegepast is op mijn persoonlijke uitslag Aan de andere kant waren het onderzoek en de uitslag vrijblijvend, geen verplichting tot aankoop van middelen, of strenge diëten, maar wel advies over de mogelijkheden.
Anneke Seijsener
Anneke Seijsener
2021-04-10
Verified
Niet kunnen slapen van de pijn in mijn heupen en benen bleek te wijten aan een ernstig vitaminetekort. Door het aanvullen hiervan met de juiste vitamines verdwenen de klachten. Toch wel fijn zo’n schoondochter te hebben met meetapparatuur en het juiste advies!
Kerensa De Vries
Kerensa De Vries
2021-03-16
Verified
Ik heb aan den lijve ondervonden hoe grotendeels de balans in je lichaam valt of staat door wat je eet en wanneer je eet. Niet geweten dat het zóveel uitmaakte. Ik kreeg een nieuwe ,logische, blik op voeding en mijn gezondheid. Betrokken, persoonlijk en professioneel BinnesteBuiten hielp mij opweg met een uitgebreid persoonlijk behandelplan vol tips en uitleg zodat ik,boven verwachting, lekkerder in mijn lijf kwam te zitten. Ik ben zo enthousiast omdat het voor mij echt een verschil heeft uitgemaakt. Ik gun dat iedereen en denk dat iedereen hier baat bij zou hebben.
Erwin Toonstra
Erwin Toonstra
2021-03-09
Verified
Ik dacht eigenlijk al best gezond bezig te zijn. Door het consult zijn mijn ogen geopend door een duidelijke en heldere uitleg wat er anders kan. Verder is er ook een persoonlijk plan aan verbonden dat je op details verder helpt. Ik vind het voor iedereen een aanrader om te doen. Al ging het alleen maar om te weten hoe "goed" je met je lichaam om gaat.