Get Senang

Get Senang Reviews

Excellent rating
5.0
5 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (5)
Rowenna
Netherlands | 2023.10.16
Bronwin is eem goede coach. Ze zegt waar het op staat en is motiverend tegelijkertijd! Ook is ze flexibel in meedenken qua aanpak en in het maken van afspraken. Bij app vragen reageert ze snel. Bedankt voor de begeleiding!
Maaike Moerkens
Maaike Moerkens
2023.09.18
Bronwin is een fijne coach, ze helpt je als het even niet lukt, biedt een luisterend oor tijdens het traject én geeft je onwijs veel motivatie om door te gaan. Is goed bereikbaar en reageert snel. Ik raad iedereen die op zoek is naar een fijne coach Bronwin aan! Dank voor de fijne begeleiding de afgelopen weken en de ondersteuning met het behalen van mijn doelen :).
José Van den Berg
José Van den Berg
2022.07.19
Ik ben heel professioneel maar tegelijkertijd ook erg persoonlijk geholpen. Streng wanneer nodig en opbeurend als het even niet lukte.
Reply from Get Senang 2022.07.20
Hi José, fijn dat je mijn coaching zo hebt ervaren. Ik ben blij dat je weer straalt en zo goed in je vel zit!
Kitty Mies
Kitty Mies
2022.07.19
Een hele goede professionele begeleiding inmiddels al heel wat kg. afgevallen. Het belangrijkste voor mij geen hoofdpijn meer door de goede voeding. Voel me veel fitter . Ik val nog wel gemakkelijk in mijn verkeerde patroon maar dankzij mijn coach Bronwin lukt het me al heel goed om de afgevallen kilo’s niet meer aan te komen. De producten bieden genoeg afwisseling en zijn heel lekker. Ook wanneer je weinig tijd heb om eten te maken . Nog een paar kilo en dan ben ik op streef gewicht. Maar het belangrijkste is voor mij dat ik geen paracetamol meer hoef te slikken vanwege de hoofdpijn!!
Reply from Get Senang 2022.07.20
Hi Kitty, ja dat was een mooi moment. Goed dat je met alle hectiek van je werk toch steeds weer kan bijsturen dus ga zo door. Je bent zo goed bezig!
Carla van Gastel
Carla van Gastel
2022.04.15
Hoi, mijn naam is Carla en ik ben 55 jaar oud, lengte 1.62m. in 2021 merkte ik dat ik steeds wat zwaarder werd. De weegschaal gaf bijna 70 kilo aan terwijl ik mezelf het prettigst voel als ik zo rond de 60 kilo weeg. Ik ben in juli 2021 in contact gekomen met Powerslim coach Bronwin Meesters. Powerslim heeft heerlijke producten welke veel eiwitten en weinig koolhydraten bevatten. Ik was zeer verrast over de enorme keuze, ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. 6 eetmomenten per dag. En, voor mij heel fijn, veel repen met chocolade! Ik kan wel zeggen dat chocola 1 van mijn eerste levensbehoeften was. Samen met Bronwin afgesproken om er aan te beginnen en een wekelijks weegmoment te plannen. Het afvallen ging vanaf de 1e week al goed en was ook niet echt moeilijk om vol te houden. Heerlijke recepten gekregen van Bronwin. En wat een enthousiaste, blije, lieve vrouw. Zij werd van ieder weegmoment minstens zo blij dan ik. Ik was al mijn overtollige kilo's binnen korte tijd kwijt en houdt het ook makkelijker vol nu. Dankzij de lekkere recepten van PS, het enthousiasme van mijn coach, pas ik weer lekker in mijn vel. Blij mee 😘
Reply from Get Senang 2022.04.15
Hi Carla, dank voor je lieve woorden! Je hebt het van het begin goed aangepakt en ook nu je al een tijdje in fase 3 zit blijf je netjes op gewicht. Heel af en toe sturen we een beetje bij dus je doet het erg goed! 😘