Bter Financieel Groningen

Bter Financieel Groningen Reviews

Excellent rating
4.9
14 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (14)
C T
C T
2024.04.14
Wat hebben wij veel aan arno gehad. Niet alleen kijkt hij met je mee wat je kan lenen, maar ook wat je verder nog zou kunnen doen om kosten lager te houden. Of bepaalde andere veranderingen toe te passen. Hij is eerlijk en oprecht qua kosten, maar ook wat je kan en mag verwachten. Is er iets onduidelijk of hulp tijdens of erna nodig. Ook dan helpt hij je gewoon nog verder.
Reply from Bter Financieel Groningen 2024.04.15
Bedankt voor de mooie woorden!
Ivo visser
Ivo visser
2024.03.28
Mijn vriendin en ik hebben recentelijk met hulp van BTER financieel ons eerste huis kunnen kopen. Als je voor het eerst een huis gaat kopen komt er veel op je af, maar door de persoonlijke en fijne begeleiding van BTER financieel hebben wij een goed beeld gekregen van onze mogelijkheden. Onze hypotheek adviseur (Arno) wist precies wat hij deed en heeft ons zogezegd veilig door het woud geleid. Zo goed zelfs dat we binnen 2 weken na onze eerste ontmoeting ons eerste huis hebben gekocht. Arno was altijd bereid om onze vragen te beantwoorden, zaken voor ons op een rij te zetten en ons door het gehele traject te begeleiden. Ook de persoonlijke benadering hebben wij als heel prettig ervaren. Wat ons betreft 5 sterren!
Reply from Bter Financieel Groningen 2024.03.28
Ivo, bedankt voor de mooie review! Ik vond het erg leuk om jullie in dit hele proces te begeleiden. Zo zie je maar dat het niet onmogelijk is om snel een huis te kopen. Heel veel plezier in jullie nieuwe woning.
Rianne Boven (Rianne)
Rianne Boven (Rianne)
2024.02.21
Bij Arno gekomen om meer inzicht te krijgen in mijn financiële situatie en de te nemen stappen in de toekomst. Ik ben supergoed geholpen om meer helderheid te krijgen over mijn financiële situatie en heb ook advies gekregen om financieel gezond te blijven in de toekomst. Alle vragen die ik had kon ik stellen en de antwoorden waren duidelijk en begrijpelijk. Het advies is erg toegankelijk. Arno kan ik van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar deskundig en betrouwbaar financieel advies.
Reply from Bter Financieel Groningen 2024.02.23
Rianne, bedankt voor de mooie review!
Martijn Runia
Martijn Runia
2024.02.21
Arno heeft fijn en kundig geadviseerd bij het uitzoeken van een geschikte hypotheek. Door naar de persoonlijke situatie te kijken is er een overwogen keuze gemaakt.
Reply from Bter Financieel Groningen 2024.02.23
Hoi Martijn, bedankt voor de review! Mooi dat ik heb kunnen helpen bij het maken van een weloverwogen keuze.
Maud Duijn
Maud Duijn
2024.02.11
Arno kijkt goed met je mee, is behulpzaam en heeft veel kennis
Reply from Bter Financieel Groningen 2024.02.12
Maud, bedankt voor de 5 sterren review! Fijn dat ik je inzicht heb mogen geven.
Chantal xo
Chantal xo
2024.01.27
Super geholpen door Arno. Hij is erg betrokken en hij nam alle tijd om ons uit te leggen en te adviseren met alles rondom het verkrijgen van onze hypotheek. Ook buiten kantoor uren stond hij voor ons klaar. Indien we weer financieel advies nodig hebben weten we waar we moeten zijn!
Reply from Bter Financieel Groningen 2024.01.29
Hoi Chantal, bedankt voor de mooie woorden! Leuk om voor jullie de hypotheek te regelen. Ik wens jullie heel veel woonplezier toe op jullie prachtige nieuwe plek.
Edgar Roemers
Edgar Roemers
2024.01.09
Reply from Bter Financieel Groningen 2024.01.09
Edgar, bedankt voor de review. Leuk om je te helpen bij de hypotheek voor je eerste koopwoning!
Annemieke Mendelts-Toet
Annemieke Mendelts-Toet
2023.12.18
We zijn heel goed geholpen door Arno. Hij neemt ruim de tijd om de (best ingewikkelde) materie rond hypotheken en de daarbij horende zaken begrijpelijk te maken. En we hebben er vertrouwen in dat we met zijn hulp de juiste keuzes hebben gemaakt.
Reply from Bter Financieel Groningen 2023.12.19
Bedankt Annemieke voor deze review. Ik heb jullie graag geholpen bij het gehele hypotheek traject. Veel plezier in jullie nieuwe woning.
Roderik Joren de Haan
Roderik Joren de Haan
2023.10.06
Arno is erg behulpzaam en neemt de tijd om al je vragen te beantwoorden.
Koen Smit
Koen Smit
2023.09.18
Marwin Iedema
Marwin Iedema
2023.08.17
Als je op zoek bent naar een financieel adviseur die je kan ondersteunen en begeleiden bij elke stap van het aankoopproces van een woning, die altijd bereikbaar is voor vragen, realistisch en betrouwbaar is, en net dat extra stapje zet om jou te helpen, dan ben je bij BTER Financieel Groningen aan het juiste adres. Ik heb de hulp van Arno ingeschakeld bij de aankoop van mijn eerste koopwoning. Omdat ik ondernemer ben, is dat allemaal net wat ingewikkelder. Dankzij Arno is het hele proces soepel verlopen, dus ik kan zijn expertise aan iedereen aanraden.
Harm Kamps
Harm Kamps
2023.08.09
Arno heeft mij geholpen met de hypotheek voor mijn woning, ook heeft hij meegedacht op het gebied van verduurzamen. Ik vond het erg fijn dat ik snel antwoord kreeg op mijn vragen en dat hij van begin tot eind heeft meegedacht in de mogelijkheden. Mijn verwachtingen zijn in positieve zin zeker overtroffen en ik heb Arno dan ook zeker aanbevolen bij mijn familie en vrienden.
Maria Izquierdo
Maria Izquierdo
2023.05.16
Ik heb contact gehad met verschillende banken en financiële instellingen bij het zoeken naar een hypotheek. In dat proces heb ik Arno leren kennen, en ik kan zien dat Arno verreweg de meest nauwkeurige, eerlijke en empathische hypotheekadviseur was. Hij plaatste mijn persoonlijke en financiële situatie in verschillende scenario's, hij was ook erg ijverig om de hypotheek op tijd af te handelen, en nog belangrijker, hij zorgde ervoor dat ik elke stap begreep. Hij was eigenlijk heel geduldig, rekening houdend met taal- en kennisdomein barrières. Daarom ben ik zeer tevreden over zijn diensten en raad ik hem van harte aan. Hij heeft 6 sterren voor mij :).
Thomas Klopstra
Thomas Klopstra
2023.05.11