Gardinova Reviews

Gardinova Reviews

5.0

Excellent - based on 23 reviews

gardinova.se
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (23)
Helena Abrahamsson
Helena Abrahamsson
2024-02-11
Tack för all hjälp, resultatet blev super vi är så nöjda o rekommenderar er varmt!
Karin Delin
Karin Delin
2024-01-08
Niklas Hansson
Niklas Hansson
2024-01-05
Super bra service och bra produkter.
Helen Persson
Helen Persson
2024-01-03
Bästa bästa! Så fina gardiner! Jag är så supernöjd. Gardinerna gjorde hela lägenheten✨ jag har vita skira och mörkläggningsgardin i havrefärg. Mycket Fin kvalitet. Fin service, proffsigt . Väldigt nöjd kund är jag✨
Katinka Partridge
Katinka Partridge
2023-12-18
Excellent customer service and superior quality of product! I could not be happier with both the curtains, the installation and the treatment.
Donna Sidera
Donna Sidera
2023-11-27
Supernöjd, fick precis så som jag ville, Gardinova är grymma! Rekommenderar dom verkligen! 🤩👌👍🙏
Fredrik Andersson
Fredrik Andersson
2023-11-11
Jag är helt övertygad om att jag har det mest fantastiska hemmet, och det är till stor del tack vare det fantastiska företaget Gardinova. Deras expertis och kreativitet när det gäller gardiner har förvandlat min lägenhet till en verklig dröm. Prisvärdheten och det personliga engagemanget har verkligen imponerat mig. Jag är inte bara nöjd, jag är överväldigad av resultatet! Tack Gardinova för att ni gjort mitt hem så magiskt.
Rosie Aljanabi
Rosie Aljanabi
2023-11-06
Världens bästa gardinföretag. De är så trevliga, kunniga och proffsiga! Vi är så nöjda med våra gardiner och bemötandet. Tack vare deras fantastiska gardiner så har hemmet fått ett rejält lyft. Jag rekommenderar alla att införskaffa gardiner från Gardinova :D
Sara Norman
Sara Norman
2023-11-02
Vi är så nöjda med våra nya gardiner med hög kvalitet till vardagsrum och sovrum. Gardinova gör ett utmärkt och professionellt jobb från början till färdigt resultat. Vi kan verkligen rekommendera Gardinova.
Henrik Welin
Henrik Welin
2023-10-28
Super proffsiga. Kan verkligen rekommendera denna firma 😁
Elliot Eslander
Elliot Eslander
2023-10-21
Grymt jobb Gardinova, är jättenöjd med gardinerna🤩💫
Felicia Arnsbjer
Felicia Arnsbjer
2023-10-07
Er service är något annat, ett så genuint team. Tack för de fina gardinerna!
Rebecca Savvidis
Rebecca Savvidis
2023-10-07
Letade länge efter de perfekt tunna linnegardiner. Fastnade för era direkt, jättenöjd!
Sofia E Larsen
Sofia E Larsen
2023-10-07
Så glad för mina gardiner! Tack vare eran färgmatchning under konsultation blev rummen magiska. Tack Gardinova!
Anders Hedlund
Anders Hedlund
2023-10-04
Gardinova rekommenderade val av gardiner, och monterade allt på plats i både sovrum och vardagsrum. Är supernöjd och har rekommenderat dem till flera vänner.
Dina Chehade
Dina Chehade
2023-10-01
Gardinova jobbar väldigt proffesionellt och gör ett utmärkt jobb. Är så nöjd med mina gardiner, det gav verkligen ett lyft i lägenheten. Super trevliga och vet vad dom gör! Rekommenderar starkt!!🌟🌟
Jenni T
Jenni T
2023-09-16
Tack så himla mycket! Vilket gäng, otroligt duktiga. Vill inte lämna hemmet, så vackert har ni gjort det!💫
Md. Didarul Alam
Md. Didarul Alam
2023-08-15
Should you be in search of custom-made curtains for your home, Gardinova is the company to turn to. They conduct their business with great enthusiasm, taking pleasure in every step of the process from start to finish. Gardinova supplied precisely what I needed, enhancing the beauty of our home. Thank you, Frida & Patrik!
m
m
2023-07-25
Behövde ett insynsskydd till mitt vardagsrum och Living Deco med deras expertis hjälpte mig med bravur. Stort tack för de vackra gardinerna!
Oscar Teilman (SE - ASR)
Oscar Teilman (SE - ASR)
2023-07-25
Otroligt nöjd med resultatet och eran grymma service!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️