Garden Box - gotowe projekty ogrodów, rabaty kwiatowe i projektowanie ogrodów. Reviews

Garden Box - gotowe projekty ogrodów, rabaty kwiatowe i projektowanie ogrodów. Reviews

5.0

Excellent - based on 58 reviews

gardenbx.pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (56)
Magdalena P
Magdalena P
2024-02-08
Witam serdecznie polecam garden box osoba takim jak ja ,które nie potrafią łączyć kompozycji kwiatowych i mało znają się na kwiatach.Garden Box ma super oferty i w bardzo łatwy sposób można samemu zrobić piękny ogród.Polecam każdy będzie zadowolony.
Advertisement
Elżbieta Fortuna
Elżbieta Fortuna
2024-02-07
Polecam! Wszystko dobrze wyjaśnione, idealne dla początkujących.
Bożena Greń
Bożena Greń
2024-02-06
Jeśli nie wiesz jak urządzić swój ogród, taras albo balkon skorzystaj z wielu wspaniałych rozwiązań proponowanych przez firmę GardenBox. Wszystkie propozycje opisane szczegółowo z planami nasadzeń i wymogami środowiska. Nawet niewielką wolną przestrzeń możesz zamienić w zieloną przestrzeń.
Wiesław Łuciów
Wiesław Łuciów
2024-02-06
Positive
Professionalism
Value
Polecam :-)
Karolina Bogumił-Łagowska
Karolina Bogumił-Łagowska
2024-02-05
Bardzo polecam ebooki z projektami rabat od Gardenbox:) Urządziłam z Gardenbox rabaty w poprzednim domu i teraz będę urządzać w nowym domu - tu mam wyzwanie bo zdecydowanie więcej terenu do popisu:) Wszystko jest super wyjaśnione, włącznie z odległością sadzenia oraz pielęgnacją roślin. Z tymi poradnikami, nie ma opcji, żeby się nie udało:)
Advertisement
Katarzyna Polak
Katarzyna Polak
2023-09-18
Super baza do ogarniania ogrodu, polecam każdemu a zwłaszcza początkującym. Samodzielnie można tworzyć takie aranżacje, które spokojnie mogą konkurować z takimi od specjalistów.
Biuro Otolaryngolodzy
Biuro Otolaryngolodzy
2023-07-24
Grzegorz Wideński
Grzegorz Wideński
2023-07-03
Bardzo przydatne informacje przedstawione w czytelny sposób! Polecam!
Ewelina Wojtczak
Ewelina Wojtczak
2023-06-27
Positive
Professionalism
Z całego serca polecam ebooki z Garden Box , zakupiłam cały pakiet i naprawdę jestem pod wrażeniem jak czytelnie są przekazywane informacje. Nie miałam wcześniej styczności z ogrodnictwem, zawsze marzył mi się piękny ogród a teraz mogę go stworzyć sama 😍😍 zaczynam już planować co gdzie i jak ,rysunki poszły w ruch problem w tym, że jest tyle pięknych projektów że ciężko się zdecydować, ale na pewno do wiosny zdążę 😊
Advertisement
Mariusz Lesiewicz
Mariusz Lesiewicz
2023-05-25
Dla początkujących ogrodników znalezienie odpowiednich gatunków roślin, które będą zarówno pięknie wyglądać jak i w ogóle rosnąć w zacienionym, gliniastym podłożu okazało się być nie lada wyzwaniem. Zakup gotowego planu projektu, który można dowolnie modyfikować dzięki modułom, okazał się być strzałem w dziesiątkę. Gorąco polecam!
Justyna Trzeciak
Justyna Trzeciak
2023-05-24
Positive
Professionalism
Piękne projekty, atrakcyjna cena i profesjonalizm.
Sylwia Wozniczak
Sylwia Wozniczak
2023-05-24
Positive
Quality
Bardzo ciekawe i przede wszystkim do samodzielnego wykonania projekty. Właśnie jesteśmy w trakcie zmian w ogrodzie właśnie z tymi projektami. Super zabawa i gwarantowany efekt. Polecam szczególnie takim jak ja co do tej pory nie mieli pojęcia o ogrodzie.
Jolka Jolka
Jolka Jolka
2023-05-24
Positive
Quality
zakup ebooka firmy Garden Box okazał się strzałem w 10! Jestem początkującym ogrodnikiem, a nie podobały mi się te wszystkie oklepane ogrody, w których rządzą thuje. Chciałam żeby mój ogród był kolorowy - kwitnący od wiosny do później jesieni - dzieki ebookowi mam teraz nieskończoną możliwość aranżacji swojego ogrodu!
Advertisement
Agnieszka Sołowiej
Agnieszka Sołowiej
2023-05-23
Positive
Professionalism
Zakupiłam Garden Box i mam problem,żeby zdecydować się na jeden projekt ;) Zestaw zawiera na tyle dużo projektów, że każdy może wybrać coś dla siebie. Polecam!
Anna Glabas
Anna Glabas
2023-05-23
Positive
Value
Polecam Garden Box. Zakupiłam 70 projektów rabat, wszystko czytelne, dokładna instrukcja sadzenia, pielęgnacji. Przepiękne aranżacje 😊
Aleksandra Hac
Aleksandra Hac
2023-05-23
Positive
Professionalism
Zakupiłam rok temu 53 rabat ogrodowych i donic tarasowych i jestem pod wrażeniem jak dzięki gardenbox mam piękny ogród bardzo polecam, wszystko jest łatwo wytłumaczone krok po kroku.
Agata Marszał
Agata Marszał
2023-05-23
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Polecam zestaw gotowych projektów. Superbaza dla początkującego ogrodnika, który nie wie co z czym łączyć, w jakiej odległości oraz na jakim stanowisku. Pierwszy raz skorzystałam w tamtym roku, a w tym zaktualizowałam bazę danych. Wartością dodaną jest wykaz szkółek, z którymi warto współpracować. Na zdjęciach rabaty niecały rok po sadzeniu.
Advertisement
Marta Durys
Marta Durys
2023-05-22
Positive
Professionalism
Quality
Value
Projekty rabat, które zamówiłam, są bardzo przejrzyscie opracowane, nawet osoba, która jest laikiem swobodnie sobie poradzi. Do tego maty, na pewno ułatwią sadzenie roślin i zapewnia 100% satysfakcji. Polecam
Marlena Nowicka
Marlena Nowicka
2023-05-22
Positive
Quality
Piękne projekty polecam
Justyna Wilczek
Justyna Wilczek
2023-05-21
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Jestem na etapie tworzenia ogrodu i by ułatwić sobie sprawę zakupiłam zestaw rabat. Fantastyczne narzędzie dla żółtodziobów, podane na talerzu co, gdzie i jak. Super jest też możliwość konsultacji projektu w dowolnym momencie. Polecam !