Willa Galeon

Willa Galeon Reviews

Good rating
4.2
66 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (66)
Jarek
Jarek
2023.12.08
7.0 Verified
Good
Advertisement
Monika
Monika
2023.10.28
7.0 Verified
Good
Daria
Daria
2023.09.27
10 Verified
Exceptional
Agnieszka
Agnieszka
2023.09.16
9.0 Verified
Świetna lokalizacja. Szum morza z okna sypialni :) ☺Fajne miejsce. Bardzo blisko do plaży i promenady. Z okna sypialni -widok na morze. Słychać jego szum jak otworzy się okno:) Do tego balkon-z drugiej strony. Spokojne otoczenie. W łazience duży, wygodny prysznic. Czysto. Wygodne łóżka, dużo miejsca do przechowywania. Chętnie tam wrócę. ☹Niedużo miejsca do parkowania, ale można znaleźć w okolicy.
Popielas
Popielas
2023.09.13
5.0 Verified
☺Pensjonat jest blisko morza. Widok z okna na morze jest spoko ☹Śniadania Płatny parking dla BOOKING
Reply from Willa Galeon
Bardzo mi przykro że śniadania Panu nie odpowiadały , w trakcie pobytu nic Pan nie mówił że coś jest nie tak. Jest to jedno z naszych udogodnień zarówno posiłki jak i parking. Śniadanie dla wszystkich jest płatne nikt za darmo ich nie dostaje. Jest w cenie albo za dodatkową doplata. Jako Gość bookingu mial Pan wybór zakupu posiłków przez booking albo przyjeżdżając na miejsce i dokupując w promocyjnej cenie co też Pan uczynił. Nie rozumiem tak niskiej oceny. Parking jest platny dla wszystkich Gości bez wyjątków zresztą jest ta informacja na wszystkich portalach gdzie się ogłaszamy nie wiem skąd ta błędna informacja.
Advertisement
Marcin
Marcin
2023.09.11
8.0 Verified
☺Idealna lokalizacja, dobry stosunek ceny do jakości. ☹Brak informacji przy rezerwacji, że zwierzęta mogą być, ale tylko pod pewnymi warunkami (włos, 6kg).
Krzysztof
Krzysztof
2023.08.31
10 Verified
Exceptional
Ewelina
Ewelina
2023.08.26
8.0 Verified
Very Good
Romy
Romy
2023.08.25
5.0 Verified
Unfreundlicher Inhaber, Toilette defekt... Nie wieder !! ☺Schönes Zimmer, nah zum Strand, Meerblick ☹Toilettenspülung defekt, Bad roch nach Gülle, Chef sehr unfreundlich und wir konnten erst fast zwei Stunden später abreisen, weil wir vom Inhaber eingesparkt wurden und dieser auch nach Anfrage unser Auto zu bekommen, lieber im Bett liegen blieb.
Advertisement
Lokomski
Lokomski
2023.08.24
8.0 Verified
Very Good
Karol
Karol
2023.08.15
5.0 Verified
Fair
Werner
Werner
2023.08.13
10 Verified
Polecam 😁 ☺Położenie i Widok z okna na ostatnim piętrze.Bajka wstawać z takim widokiem ☹Nic
Beata
Beata
2023.08.01
9.0 Verified
Wonderful
Advertisement
Eileen
Eileen
2023.07.31
7.0 Verified
Good
Aleksandra
Aleksandra
2023.07.29
7.0 Verified
Good
Krzysztof
Krzysztof
2023.07.27
10 Verified
Exceptional
Michał
Michał
2023.07.25
9.0 Verified
☺blisko plaży, na miejscu restauracja ze śniadaniami, bardzo miła i pomocna szefowa obiektu
Advertisement
Grzegorz
Grzegorz
2023.07.24
10 Verified
Exceptional
Rubusto
Rubusto
2023.07.24
10 Verified
☺Byliśmy tam kolejny rok z rzędu i jak zawsze nie zawiedliśmy się. Czysto, spokojnie, a posiłki - nie ma lepszych w Sarbinowie.
Maciej
Maciej
2023.07.21
9.0 Verified
Wonderful