Gabinet Terapii CBD Marzena Gabzdyl

Gabinet Terapii CBD Marzena Gabzdyl Reviews

Excellent rating
5.0
23 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (23)
Agata Kurnikowska
Agata Kurnikowska
2023.12.07
Bardzo profesjonalne a zarazem ciepłe podejście pani Marzeny. Polecam
Advertisement
Agnieszka Wolak
Agnieszka Wolak
2023.11.16
Polecam z całego serca , bardzo kompetentne doradztwo . Zamówienie zrealizowane bardzo sprawnie , konsultacje na bieżąco i stały kontakt . Jestem bardzo zadowolona .
Reply from Gabinet Terapii CBD Marzena Gabzdyl 2023.11.16
Dziękuję
Aleksandra Żak-Obidowska
Aleksandra Żak-Obidowska
2023.11.10
Mam zaufanie do Marzeny. Ma zmysł do pacjenta i potrafi wsłuchać się w jego potrzeby. Niczego nie narzuca i z pełną atencją poświęca swój czas. W trakcie terapii interesuje się samopoczuciem i efektami. Czuję, że jestem w dobrych rękach.
Reply from Gabinet Terapii CBD Marzena Gabzdyl 2023.11.12
Dziękuję
Justyna Zając
Justyna Zając
2023.11.10
Z całego serca polecam Panią Marzenę dzięki swojej rzetelnej pracy pomogła wyjść z AZS mojej córce która wcześniej przez trzy lata była na różnego rodzaju lekach. Serce i wsparcie jakie włożyła w pomóc nam była nieoceniona. Wspaniałą osoba która dokładnie wie po co i dlaczego to robi. :) :*
Aleksandra Parada-Różańska
Aleksandra Parada-Różańska
2023.11.09
Bardzo polecam Panią Marzenę. Jest to osoba, która naprawdę pomaga i robi to z sercem.
Advertisement
Aneta Kuszowska
Aneta Kuszowska
2023.11.09
Z całego serducha polecam P. Marzenkę. Profesjonalna pomoc i podejście do pacjenta. Dzięki P. Marzence obyło się bez sterydów i chemii. Wyleczylismy łuszczyce. Profesjonalny dobór olejków zadziałał cuda. Nam się udało.Wam też może się udać....
Małgorzata Gocal
Małgorzata Gocal
2023.11.09
Do Pani Marzenki trafiłam z bólami głowy, ogólnym złym samopoczuciem, nerwowością, bezsennością. Pani Marzenka po przeprowadzonym szczegółowym wywiadzie zdrowotnym , tak dobrała mi ilość kropelek olejku CBD i CBG, że bardzo szybko zauważyłam poprawę. Bóle głowy niemal zniknęły, zaczęłam lepiej sypiać. Stałam się spokojniejsza, nie denerwują mnie już drobiazgi. Kontakt z Panią Marzenką jest świetny, bardzo szybko odpowiada na zadawane pytania. Czasem potrzebuje modyfikacji ilości kropelek, zawsze otrzymuję fachowa pomoc i doradztwo. Każdemu kto się waha, polecam kontakt z Panią Marzenką. Ja korzystam już ponad rok i zdecydowanie jestem zadowolona z rezultatów. Pani Marzenko - bardzo dziękuję:)
Justyna Chyzinska
Justyna Chyzinska
2023.11.08
Z czystym sumieniem polecam Panią Marzenkę, miła, bardzo kontaktowa z profesjonalnym podejściem. Bóle migrenowe, które były moja zmora odeszły w zapomnienie😊
Paweł “Pawlina”
Paweł “Pawlina”
2023.11.08
Advertisement
Renata Jopek
Renata Jopek
2023.11.08
Pełen profesjonalizm w doborze olejków , przemiły kontakt . Z serca polecam !
Trudzia
Trudzia
2023.11.08
Polecam. Bardzo dokładnie przeprowadzony wywiad praz cala terapia! Jesli się zastanawiasz czy warto próbować, to zapytaj siebie najpierw ile rzeczy wcześniej Ci NIE pomogło..... No właśnie dlatego WARTOOOOOO
Tereska Kędzierska
Tereska Kędzierska
2023.11.08
Polecam Panią Marzenkę. Widoczne są efekty terapii.
Małgorzata Zaczyk
Małgorzata Zaczyk
2023.11.08
Advertisement
An Mat
An Mat
2023.11.08
Profesjonalna i życzliwa pomoc w doborze olejków. U dziecka po olejkach ogromna poprawa w funkcjonowaniu.
Marta Velev
Marta Velev
2023.11.08
Pełen profesjonalizm, podejście do klienta na najwyższym poziomie, wiedza rewelacyjna. Polecam każdemu kto szuka pomocy. A znajdzie ją na 100% w tym gabinecie.
Karolina P P
Karolina P P
2023.11.08
Pani Marzenka zawsze pomocna i w kontakcie . A olejki bardzo skuteczne .
Marianna Piskorek
Marianna Piskorek
2023.11.08
Advertisement
Gabriela Pogodzińska
Gabriela Pogodzińska
2023.11.08
Polecam Panią Marzenkę. Pani Marzenka jest osobą kompetentną, posiadającą dużą wiedzę o olejkach konopnych. Zawsze służy pomocą. Jestem bardzo zadowolona z kontaktu z Panią Marzenką i z terapii cbd, którą pod jej nadzorem zastosowałam.
Katarzyna Krzyzanowska
Katarzyna Krzyzanowska
2023.11.08
watermelon UwU
watermelon UwU
2023.11.08
Profesjonalizm i pomoc na każdym etapie leczenia.Produkty bardzo dobrej jakości.