MIRI Coaching & training

g.page/r/ccx3mjam564teb0/review

MIRI Coaching & training Reviews

Excellent rating
5.0
44 reviews Verified
MIRI Coaching & training
%title%

%offer%

Reviews ( 44 ) 5.0

Toby Cober
Toby Cober
2024.04.16
In januari begonnen met de 12 weken challenge bij MIRI Coaching. Ik wilde graag vetpercentage verliezen en spiermassa opbouwen, en dat is gelukt!! Rico heeft mij hierin super begeleid. Een fijn voedingsschema en sportschema waarin aanpassingen altijd mogelijk waren. Een echte aanrader!!
Advertisement
JB. MLCCN
JB. MLCCN
2024.01.11
Daan Kuupie
Daan Kuupie
2024.01.11
ik heb een traject gevolgd en ben super blij met het eind resultaat Heel erg bedankt voor de handvatten, ik weet nu hoe ik het in het vervolg zelf kan doen
Maarten van Amstel
Maarten van Amstel
2023.12.25
Super fijne begeleiding gehad en mede daardoor goede resultaten behaald😃
Meike Linders
Meike Linders
2023.12.14
In September begonnen bij MIRI-coaching, dit omdat ik heel graag wilde afvallen en meer bewuster met voeding en sport bezig wil zijn. Al eerder bij een diëtiste gezeten, maar dit werkte niet helemaal voor mij. Na lang nadenken toch de knoop doorgehakt waar ik nu echt heel erg blij mee ben. Ik heb Rico een berichtje gestuurd voor de 12 weken challenge. Hierbij heb ik een top begeleiding gehad, Rico neemt echt de tijd voor je. Ik ben ook heel tevreden met het gene wat ik heb behaald in die 12 weken. Heb nu de handvaten gekregen om dit zelf ook vol te houden en dit was mij zonder Rico lang niet gelukt.
Advertisement
Nadia Hoenselaar
Nadia Hoenselaar
2023.12.13
De 12-weken challenge gevolgd om af te vallen en meer spiermassa te creëren. Wat is dit goed gelukt m.b.v. de fijne coaching van Rico. De voedings- en trainingsschema’s zijn erg duidelijk en goed te volgen en Rico is altijd bereikbaar voor vragen, tips en/of motivatie. De personal training sessies zijn ook echt super waardevol om het maximale uit je trainingen te halen! Al met al een echte aanrader!!!
Katja van der Heijden
Katja van der Heijden
2023.11.29
Hele fijne en positieve coach die meedenkt in oplossingen en mogelijkheden! Fijne manier van communiceren en het traject zelf is ook met een drukke baan; heel erg goed te volgen! Ik kan dit absoluut iedereen aanraden!
Meini vd Oetelaar
Meini vd Oetelaar
2023.11.25
MIRI Coaching & training is een fijne coach. Je voelt je bij hem op je gemak en geeft je goede tips. Ik raad hem iedereen aan. Ik ben 8 kg en 14 cm buikomvang afgevallen.
M R
M R
2023.11.19
Top coaching! Heb veel geleerd over voeding en hoe ik ook na de begeleiding hier zelf mee verder kan gaan. Rico reageerd snel bij vragen en denkt altijd mee met oplossingen. Ik ben meer als tevreden!
Advertisement
Beau Lepoutre
Beau Lepoutre
2023.09.18
Eva Stapel
Eva Stapel
2023.09.10
Weekelijks goede begeleiding gehad en zeer handige tips en weetjes meegekregen. De nodige kilos ben ik kwijt. Ook voor vragen kan je altijd terecht.
Sjoerd Frederix
Sjoerd Frederix
2023.08.20
3 maanden geleden ben ik begonnen met online personal training via Rico. Rico heeft mij goed begeleid als ik ergens tegen aan liep wist hij wel een oplossing en hij wist mij altijd te weer te motiveren.
Jip Tip Top
Jip Tip Top
2023.08.13
Het doel was deze zomer één keer alles eruit halen. Daarvoor bij ik naar Rico toe gegaan om me net dat beetje extra hulp te geven om mijn doel te behalen. Rico heeft mij hierin super begeleid. Elke keer als ik net even dat extra zetje nodig had of als ik op vakantie net dat kleine beetje moest opletten wist hij daar op de juiste manier in te sturen. Uiteindelijk hebben we nog een laatste training gedaan en daarin heeft die mij helemaal tot het gaatje gepusht. Het eind resultaat was boven verwachting mede dankzij de top begeleiding ben ik meer dan tevreden!!
Advertisement
Javier De Jongh
Javier De Jongh
2023.07.15
Super coach!, geweldige resultaten gehaald bij rico. Heb verschillende coaches gehad maar bij rico merk je toch wat meer aandacht voor de klant. Voeding heel veel variatie dat is echt fijn. Dat heb je bij veel coaches niet altijd.
Sjors Sakellariou
Sjors Sakellariou
2023.06.17
Vanaf het eerste contact tot het einde van de begeleiding als heel prettig ervaren. Rico doet meer dan waar je voor betaald. Zelfs na het traject polst hij af en toe hoe het ermee gaat. Aanrader voor iedereen die even een duwtje in de rug nodig heeft om weer helemaal fit te zijn!
Tom Loeffen
Tom Loeffen
2023.05.31
Al langere tijd wilde ik een ‘fitter’ lichaam. Omdat het mij niet alleen lukte en ik een stok achter de deur nodig had, ben ik bij Miri coaching terecht gekomen. Vanaf het eerste moment gaf Rico mij een fijn en zeker gevoel tijdens de begeleiding. Hij nam mijn vragen serieus en gaf realistisch advies waar ik daadwerkelijk iets aan had binnen mijn manier van leven. In de tijd dat ik bij Rico coaching heb gekregen heb ik meer lol gekregen in het sporten en inzicht gekregen in het stellen van haalbare doelen op het gebied van fitness. Daarnaast gebruik ik de zin ‘meten is weten’ niet alleen bij het sporten, maar ook daarbuiten. Ondanks ik de lol in sporten heb gevonden en de begeleiding momenteel is gestopt, sta ik er voor open om in de toekomst weer gebruik te maken van zijn coaching. Of ik Miri-coaching dus zou aanraden? Zeer zeker!
Jaap Smits
Jaap Smits
2023.05.16
Dankzij MIRI Coaching handvaten gekregen om de gezonde levensstijl door te zetten. Een aanrader voor iedereen, Rico past zijn manier van handelen aan op de cliënt. Top!
Advertisement
Angelo Zeijpveld
Angelo Zeijpveld
2023.05.15
Goede begeleiding en wekelijks contact wat helpt om echt progressie te boeken en het uiteindelijk zelf te kunnen, aanrader!
tommas van rossum
tommas van rossum
2023.05.14
Rico heeft mij 6 maanden begeleid naar mijn doelstelling (afvallen) toe met zijn kennis en kunde. Rico heeft mij in laten zien dat alles mogelijk is als je weet waar je naar toe wilt werken. Rico was in deze periode de juiste stok achter de deur om progressie te behalen, dit doet hij op een ongedwongen manier. Maar door deze manier besef je elke week wat je gedaan hebt en waar jij jezelf nog kan verbeteren. Rico helpt ook om je valkuilen aan te pakken en hier de juiste oplossing voor te bieden. Ik heb Rico ervaren als een hele kundige en vriendelijke jonge man die mij heeft in laten zien dat je met de juiste begeleiding en kennis heel veel mogelijk is. Rico nogmaals dank voor alles.
Reply from MIRI Coaching & training 2023.05.16
Wat een progressie, hier mag je trots op zijn!! Succes met het volhouden van je nieuwe lifestyle. Je kan het.
Vanessa M
Vanessa M
2023.05.14
Top begeleiding. Vorig jaar na de zomer vakantie wist ik voor mezelf dat er iets moest veranderen.. Zelf vond ik het lastig om te eerste stappen te zetten en bleef ik maar uitstellen. Totdat ik bij Rico kwam, hij heeft mij vanaf oktober 22 tot mei 23 geholpen met het behalen van mijn doelen. Ik ben erg tevreden en ik raad het iedereen zeker aan!!
Reply from MIRI Coaching & training 2023.05.14
Trots. Nu deze nieuwe lifestyle volhouden met de handvaten die je hebt gekregen. Je kan het!!