FUE Perfect Reviews

FUE Perfect Reviews

4.3

Good - based on 25 reviews

fueperfect.com
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (25)
Ano Niem
Ano Niem
2023-07-28
Niet naar deze kliniek gaan aub. Het zijn oplichters eerste klas. 2x haar transplantatie gehad hier allebei de keren fout gegaan en veel schade aan mijn hoofd geleden en Hairshok. Bedankt cinges en arkan. Die gaan je bedreigen als je je review niet weghaalt. Ik heb jullie gewaarschuwd hele slechte ervaring hier
Stefano Petrazzoli
Stefano Petrazzoli
2023-05-10
In summary very recommended for the professionally, the positive attitude and the results. Location is modern and clean facility, the staff is extremely nice and professional. It's an important decision and never felt pressured or just trying to sell, but always very kind, consulting, open to answer any question and no pressure at all. The procedure itself was very smooth and appreciated the after care. The result is still unfolding, but so far it looks great, such an improvement and looking very natural.
Daniel Sanne
Daniel Sanne
2022-10-18
Ik ben voorheen 2x eerder behandeld bij Theo Zantmankliniek in Rotterdam; naar tevredenheid maar nog steeds niet het volle resultaat waar ik op gehoopt had. Maar na een aantal jaren, viel meer van mijn erfelijke haar uit en ik wilde nu toch graag de volle bos. Ik heb nu gekozen voor een laatste volste behandeling 3500-4000 grafts FUE-Perfect/Dutch Clinic in Nederland wat prijstechnisch ook zeer aantrekkelijk is. Ik kom er net vandaan en heb de gehele behandeling ondergaan. De eerste verdovingen voel je wel, maar dan valt het prima mee. Maar heel eerlijk wat een professionals, ze weten precies wat ze doen en doen veel meer dan wat ik gewend was en ook zeer snel, vriendelijk en vakkundig (Turkse hardwerkende werk mentaliteit). Na de behandeling kreeg ik een warme maaltijd naar eigen keuze. Ook heb ik pijnstillers meegekregen. Morgen nog de nacontrole en ik heb er het volste vertrouwen in dat het een prachtig resultaat wordt :-) na negatieve review wat ik las, wilde ik wel mijn ervaring delen.
Mustafa Avci
Mustafa Avci
2022-05-22
İletişimleri rezalet , yakında yaşamama rağmen , kesinlikle gitmeyeceğim, Almanya da araştırma yapıyorum ,
Reply from FUE Perfect 2022-05-23
Mustafa bey, yasamis oldugunuz tecrube bizi derinden uzmustur. Detaylari ogrenmek icin lutfen bizimle irtibata gecermisiniz? özelden telefon numarainizi iletirseniz doktorumuz tarafindan aranacaksiniz. Iyi gunler
William Wilffert
William Wilffert
2022-04-14
Erg blij met de operatie en het resultaat!
Rocco de Groot
Rocco de Groot
2022-03-09
Eind verleden jaar een haartransplantatie voor mijn inhammen ondergaan in Turkije. Begeleiding was super en de behandeling verliep uitstekend. Nu maanden later is het resultaat goed te zien. Nazorg as super ze nemen echt de tijd voor je. Ben super tevreden.. Ik beveel Fueperfect van harte aan
Nick de Bruin
Nick de Bruin
2022-02-04
Ik ben super goed geholpen bij Fue Perfect! Ze nemen de tijd voor je en stellen je gerust. De ingreep viel mij erg mee, alleen de eerste paar dagen is het even zoeken. Daarna voelde het meteen als een opluchting. Een paar dagen na ingreep heb ik een controle gehad en weer een week later mochten we het wassen in de kliniek. We zitten nu op 6 weken en over zo’n maand is er weer een controle en eventueel PRP-behandeling. Ik kan iedereen deze kliniek aanraden, want naar mijn weten kan het niet beter en soepeler gaan dan dit!! Op naar een mooi resultaat!
Berkay Şallı
Berkay Şallı
2022-02-01
Nick Hiemstra
Nick Hiemstra
2021-03-05
Inmiddels twee weken geleden dat de haartransplantatie heeft plaatsgevonden. Geen klachten, snel herstel. Op de behandeldag een fijne dokter die je begeleidt, en je afleidt op momenten wanneer het een beetje pijn kan doen. Service prima en een prettige locatie.
Jeffrey Bulkmans
Jeffrey Bulkmans
2021-03-02
10 dagen geleden heb ik een haartransplantatie ondergaan bij Dutch Clinic door Arkin. Na 10 dagen zijn alle korstjes verdwenen en kan er gesproken worden van een perfecte ingreep! Ik ben super blij met de voortgang tot nu toe en kan niet wachten tot over een jaar het eindresultaat zichtbaar is. Arkin én Dutch Clinic, bedankt voor de goede zorgen!
Redir Bamerny
Redir Bamerny
2021-02-18
Top kwaliteiten voor de juiste prijs. All inclusive. Consult wordt op de details besproken. Zeer tevreden over de behandelingen voelde mijn op gemak. Al met al perfect.
AHMET SARI
AHMET SARI
2020-10-30
Yarısı güzel yarisı hikaye
Cigdem Senkulak
Cigdem Senkulak
2020-09-26
Ahmet Orhan Salici
Ahmet Orhan Salici
2020-09-09
Enes Turgut
Enes Turgut
2020-07-25
Danny Reijs
Danny Reijs
2020-06-16
Ik heb deze behandeling gedaan en ik ben zeer tevreden over het resultaat en de werkwijze. Op het consult word je op je gemak gesteld en kijken we samen naar de best passende optie. Tijdens de operatie gaan de deskundigen zeer professioneel te werk. Ik heb de hele behandeling vrijwel zo goed als pijnloos ervaren. Na de operatie heeft de kliniek ook een 5-sterren hotel voor mij geregeld om een dag bij te komen. Dit allemaal voor een relatief goedkope prijs. Ik ben zeer blij met deze service en het resultaat van de haartransplantatie, daarom verdiend deze kliniek van mij een dikke 5 sterren!
Serkan Gecimli
Serkan Gecimli
2020-06-02
Erol Evren
Erol Evren
2020-03-15
Istanbul maltepenin komsuluk iliskilerinin bizulmdigi mahalle
Gökçe Demirci
Gökçe Demirci
2020-03-06
Cyka Blyat
Cyka Blyat
2020-01-19