Frik Timmerwerken

Frik Timmerwerken Reviews

Excellent rating
5.0
65 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (65)
Jelle Terwisscha
Jelle Terwisscha
2024.04.13
Voor een derde keer hebben we Robin laten komen voor een maatwerk project: het isoleren van de bijkeuken en de zolder dichtmaken + isoleren rondom de trap. Wederom is het resultaat weer 100% naar wens!
Advertisement
Jeroen Van Unen
Jeroen Van Unen
2024.04.09
Na contact met Robin te hebben gehad snel advies gekregen voor het vervangen van onze schuurdeur. En het resultaat mag er wezen, echt een vakman!
Lucas Meijer
Lucas Meijer
2024.03.31
Afgelopen weekend hebben wij gebruik mogen maken van de gouden handjes van Robin ( Frik Timmerwerken ). Al lange tijd waren wij opzoek naar iemand die betrouwbaar is en voor een juiste prijs onze raamkozijnen kon vervangen. Na een prettige kennismaking en bespreking van onze wensen hebben we een datum geprikt voor het inmeten. Robin heeft alles keurig ingemeten en liet ons tijdig weten wanneer de kozijnen binnen zouden komen. We konden al snel een afspraak plannen voor het plaatsen. Bij het plaatsen van de kozijnen verliep alles zeer professioneel. Wij zijn heel erg tevreden over Robin zijn vakwerk en zijn blij met onze prachtige nieuwe kozijnen.
Mart
Mart
2024.03.26
Zeker een aanrader om klussen door Robin te laten uitvoeren. Levert goed werk voor een nette prijs, komt afspraken na en communiceert goed! Heeft bij ons naar volle tevredenheid onze stalen kozijnen met opdekdeuren vervangen door houten kozijnen met binnendeuren. Robin werkt netjes, professioneel en nauwkeurig!
Edwin Schieveld
Edwin Schieveld
2024.03.25
Een vakkundig specialistisch bedrijf. Goede service en doet wat vooraf is besproken. Voor mij is een nieuwe voordeur geplaatst samen met 2 nieuwe ramen (dubbelglas). Er wordt vakkundig en professioneel gewerkt. De afwerking is perfect uitgevoerd. Ook SVR schilderwerken uit Dongen heeft bijgedragen aan perfecte afwerking van de ramen. Al met al een aanrader voor alle soorten timmerwerken. Ben zeer tevreden.
Advertisement
martenel de wit
martenel de wit
2024.03.22
Robin en zijn maat hebben goed werk geleverd met het vernieuwen van de overkapping van ons terras. het werk vlotte goed, en ze hebben het keurig opgeleverd.
Elly Van Gool
Elly Van Gool
2024.03.09
Robin heeft aan ons huis de boeiboorden vervangen. De offerte had een redelijke prijs. Goede uitleg over materiaal en garantie. Het ziet er weer netjes uit. We kunnen Robin zeker aanraden.
Illusionist Jochem Nooyen
Illusionist Jochem Nooyen
2024.02.26
Robin Frik heeft in onze tuin de pergola vervangen voor een prachtige robina palen constructie. Het is super mooi geworden maar door onvoorziene omstandigheden in de grond moest hij twee keer extra terug komen. Dit was geen probleem, hij nam de extra tijd voor zijn rekening want zo zei hij; “het moet wel goed en stevig staan, daar sta ik voor”. We moesten dus wat langer wachten maar hij maakt zijn klus goed en degelijk af. Communicatie is top, gezellige mannen die zich aan de afspraak houden. We zijn erg blij met de nieuwe constructie.
Wessel Wijtvliet
Wessel Wijtvliet
2024.02.20
Absolute aanrader! Robin is een ware vakman. Hij heeft onze zolder prachtig verbouwd met een vide en verschillende kasten op maat. Robin denkt niet alleen mee hoe onze wensen het beste in de praktijk gebracht konden worden, maar komt ook met eigen, goede en creatieve ideeën. Bijv. hoe je optimaal gebruik kunt maken van de ruimte. Verder is Robin erg vriendelijk en communiceert duidelijk. Je weet daardoor precies waar je aan toe bent, zowel qua werkzaamheden, prijs als timing. Kortom, de ideale timmerman!
Advertisement
Petra van Beekveld
Petra van Beekveld
2024.02.11
Fijne timmerman. Luistert naar je wensen en denkt met je mee. Kan Robin aan iedereen aanraden! Heeft bij ons zeer snel en goed een overkapping gemaakt. Heel tevreden!
ko vane
ko vane
2024.02.06
Robin heeft bij ons een mooie vliering geplaatst ver binnen de afgesproken tijd, voor een goede prijs en uitstekende kwaliteit
Rob Hopstaken
Rob Hopstaken
2024.01.31
Zeer vakkundig geholpen! Erg blij met het resultaat. Naast de binnendeur plaatsen heeft Robin ook nog een binnenwand gezet. Alles doet hij uiterst nauwkeurig en dat is terug te zien in het eindresultaat! Erg blij mee!
bonno666
bonno666
2024.01.18
Ik heb goede ervaring met Frik Timmerwerken. Werkt accuraat komt op tijd. Goede na service.
Advertisement
Marjolein Van Maldegem
Marjolein Van Maldegem
2024.01.18
Super dank voor het plaatsen van een nieuwe deur voor de meterkast en het passend maken van mijn deur van de schuur. Last but not least, het ophangen van de fotolijst 😀
Jacolinde de Visser
Jacolinde de Visser
2024.01.11
Reageert snel, komt zijn afspraken na, werkt hard en uiteraard het belangrijkste: hij levert mooi, kwalitatief goed werk af. Ik zou hem zeker aanraden.
Patricia Schievink
Patricia Schievink
2023.12.29
Gustaaf van Irsel
Gustaaf van Irsel
2023.12.27
We zijn zeer tevreden over de werkzaamheden van Frik Timmerwerken. Op advies van onze schilder hebben wij Frik Timmerwerken benaderd om een garagedeur te repareren en enkele luiken. Door Frik Timmerwerken werd snel gereageerd en een afspraak gemaakt. De werkzaamheden zijn uitstekend uitgevoerd. We zijn dik tevreden.
Advertisement
leonie van den berg
leonie van den berg
2023.12.14
Snelle reactie en heldere, realistische offerte. Eerst keurig komen kijken en de maten opgemeten en meegedacht met wat nodig was. Plaatsen van de nieuwe poort en deurpost ging snel en professioneel en alles is netjes achtergelaten. Zeer tevreden! 😃
John Elbers
John Elbers
2023.12.05
Robin Frik heeft bij ons alle binnendeuren op de begane grond vervangen. De oude opdekdeuren en metalen kozijnen zijn vervangen door prachtige houten deuren met bijpassende houten kozijnen. De hele klus is uitstekend verlopen en vakkundig uitgevoerd. Deze vakman is echt een aanrader !
Jan Heinen
Jan Heinen
2023.11.14
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Supergoede tuinkast gemaakt als ombouw voor een pomp. Goede communicatie en vakwerk!