Friendly Hairdesign - de Kapsalon voor hem en haar in Nijmegen - Karin Meijs

Friendly Hairdesign - de Kapsalon voor hem en haar in Nijmegen - Karin Meijs Reviews

Excellent rating
4.9
55 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (45)
Esther van den Dries-Kiers
Esther van den Dries-Kiers
2022.01.29
Wat een fijne en knusse salon voor een kappersbezoek! Karin heeft veel ervaring en straalt veel enthousiasme uit in haar vak. Ik kom hier graag weer terug!
Reply from Friendly Hairdesign - de Kapsalon voor hem en haar in Nijmegen - Karin Meijs 2021.03.24
Dankjewel voor je positieve beoordeling Esther, Ik zie je graag een volgende keer bij Friendly Hairdesign. Met vriendelijke groet, Karin Meijs Friendly Hairdesign
Advertisement
Jeroen van Oudvorst
Jeroen van Oudvorst
2022.01.26
Positive
Professionalism
Quality
Reply from Friendly Hairdesign - de Kapsalon voor hem en haar in Nijmegen - Karin Meijs 2022.01.26
Dankjewel voor je positieve beoordeling Jeroen. Ik hoop tot de volgende keer bij Friendly Hairdesign. Met vriendelijke groet, Karin Meijs Friendly Hairdesign
Wilma Linssen
Wilma Linssen
2021.12.19
Positive
Cleanliness
Punctuality
Quality
Dank je wel Karin dat ik op de valreep nog van je uitstekende kwaliteiten gebruik heb kunnen maken! Toi toi toi en hoop dat we in 2022 we elkaar weer snel mogen zien?
Reply from Friendly Hairdesign - de Kapsalon voor hem en haar in Nijmegen - Karin Meijs 2021.04.29
Dankjewel voor je positieve beoordeling en gezellige bezoek Wilma, tot de volgende keer bij Friendly Hairdesign. Met vriendelijke groet, Karin Meijs Friendly Hairdesign
Tea Tompoš
Tea Tompoš
2021.12.15
Positive
Cleanliness
Professionalism
Punctuality
Quality
Value
Reply from Friendly Hairdesign - de Kapsalon voor hem en haar in Nijmegen - Karin Meijs 2021.12.15
Thank You for your positive review Tea. I hope to see You again at Friendly Hairdesign Kind regards, Karin Meijs Friendly Hairdesign
Monique van den Heuvel
Monique van den Heuvel
2021.12.12
Positive
Quality
Dinsdag was ik voor het eerst bij Karin. Ik werd hartelijk ontvangen door haar, waardoor ik me super welkom voelde. Ze kijkt goed naar je haar en je gezicht met betrekking tot het kapsel wat bij je past. Geeft goede adviezen en houdt rekening met je wensen. Hiervoor neemt ze ook echt de tijd. Al met al een fijne ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.
Advertisement
Dieter Castelein
Dieter Castelein
2021.11.11
Positive
Professionalism
Quality
Reply from Friendly Hairdesign - de Kapsalon voor hem en haar in Nijmegen - Karin Meijs 2021.11.11
Dankjewel voor je positieve beoordeling, Dieter. Ik zie je graag een volgende keer bij Friendly Hairdesign. Fijne dag over twee weken! Met vriendelijke groet, Karin Meijs Friendly Hairdesign
Linda Reiniers
Linda Reiniers
2021.11.07
Positive
Cleanliness
Professionalism
Punctuality
Quality
Value
Gisteren ben ik voor het eerst deze fijne kapster ontdekt. Ik wilde rigoureus mijn haren kortwieken omdat ik dacht dat ik er niets meer mee kon. Na deskundig advies en een juist aangemeten kapsel, blijk ik te beschikbaar over een bos krullen!
Reply from Friendly Hairdesign - de Kapsalon voor hem en haar in Nijmegen - Karin Meijs 2021.11.07
Heel erg bedankt voor de positieve beoordeling Linda, ik ben blij dat ik jou van goed advies heb voorzien en dat je tevreden bent met het resultaat. Ik hoop tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Karin Meijs Friendly Hairdesign
Thomas Brugman (DJ BRIDGEMAN)
Thomas Brugman (DJ BRIDGEMAN)
2021.10.10
Positive
Cleanliness
Professionalism
Quality
Reply from Friendly Hairdesign - de Kapsalon voor hem en haar in Nijmegen - Karin Meijs 2021.10.10
Dankjewel voor je positieve beoordeling Thomas, Ik zie je graag een volgende keer bij Friendly Hairdesign. Met vriendelijke groet, Karin Meijs Friendly Hairdesign
Erny Meij
Erny Meij
2021.09.24
Erg blij met Karin, ze is vriendelijk, ervaringsdeskundig en neemt de tijd voor je. Fijn dat er gewerkt wordt met het afsprakensysteem.
Reply from Friendly Hairdesign - de Kapsalon voor hem en haar in Nijmegen - Karin Meijs 2021.09.24
Dankjewel voor je positieve beoordeling, Erny. Tot de volgende keer bij Friendly Hairdesign. Met vriendelijke groet, Karin Meijs Friendly Hairdesign
Advertisement
simone driessen
simone driessen
2021.09.19
Positive
Cleanliness
Professionalism
Quality
Karin weet precies hoe ze mijn krullenkapsel moet behandelen en kleuren en dat alles met de persoonlijke aandacht waardoor je blij en ontspannen de deur weer uitloopt. Echt een verwenmoment en aanrader! Tot de volgende keer.
Reply from Friendly Hairdesign - de Kapsalon voor hem en haar in Nijmegen - Karin Meijs 2021.09.19
Dankjewel voor je positieve beoordeling Simone, Ik zie je graag een volgende keer bij Friendly Hairdesign. Met vriendelijke groet Karin Meijs Friendly Hairdesign
Geeske ter Wal
Geeske ter Wal
2021.09.17
1 woord geweldig zijn weinig kappers die echt luisteren naar je wensen maar Karin is echt bijzonder goed er komt geen ander kapper meer aan ons haar dank dank je wel je maakt echt dromen waar zonder te overdrijven......
Reply from Friendly Hairdesign - de Kapsalon voor hem en haar in Nijmegen - Karin Meijs 2021.09.17
Dankjewel Geeske voor de positieve beoordeling. Erg lief! Tot Dinsdag! Met vriendelijke groet, Karin Meijs Friendly Hairdesign
Emine Cicek
Emine Cicek
2021.09.16
Positive
Cleanliness
Professionalism
Punctuality
Quality
Value
Reply from Friendly Hairdesign - de Kapsalon voor hem en haar in Nijmegen - Karin Meijs 2021.09.16
Dankjewel voor je positieve beoordeling, Emine. Ik zie je graag een volgende keer bij Friendly Hairdesign. Met vriendelijke groet, Karin Meijs Friendly Hairdesign
Inge Evers
Inge Evers
2021.09.05
Positive
Cleanliness
Professionalism
Punctuality
Quality
Value
Super goede kapsalon,zeer tevreden.
Reply from Friendly Hairdesign - de Kapsalon voor hem en haar in Nijmegen - Karin Meijs 2021.04.03
Dankjewel voor je positieve beoordeling Inge, Ik zie je graag een volgende keer bij Friendly Hairdesign. Met vriendelijke groet, Karin Meijs Friendly Hairdesign
Advertisement
Astrid van de Pol
Astrid van de Pol
2021.09.05
Positive
Professionalism
Als je haar maar goed zit zeggen ze wel eens….nou dat ben je hier aan het juiste adres!! Wil je goed advies over model, kleuring in combinatie met een te lieve kundige professionele kapster dan zit je bij Friendly Hairdesign helemaal goed. Dank je wel Karin??
Reply from Friendly Hairdesign - de Kapsalon voor hem en haar in Nijmegen - Karin Meijs 2021.08.07
Dankjewel voor je positieve beoordeling Astrid. Het was gezellig dat je er was. Ik hoop je snel weer terug te zien bij Friendly Hairdesign Met vriendelijke groet, Karin Meijs Friendly Hairdesign
Karin Jonker-Berendsen
Karin Jonker-Berendsen
2021.09.04
Positive
Cleanliness
Professionalism
Punctuality
Quality
Jan & Ursula Rewinkel
Jan & Ursula Rewinkel
2021.09.01
Positive
Professionalism
Mooie salon,leuke kapster, maar belangrijkste,goede geknipt! Ook goed advies gekregen mbt kleuring en krullen. Superblij met m'n kapsel!!
Reply from Friendly Hairdesign - de Kapsalon voor hem en haar in Nijmegen - Karin Meijs 2021.09.01
Dankjewel Ursula voor je positieve beoordeling, ik zie je graag een volgende keer bij Friendly Hairdesign. Met vriendelijke groet, Karin Meijs Friendly Hairdesign
william Nichols
william Nichols
2021.08.27
Positive
Professionalism
Quality
Value
Reply from Friendly Hairdesign - de Kapsalon voor hem en haar in Nijmegen - Karin Meijs 2021.08.27
Thank You for your positive review William. I hope to see You again at Friendly Hairdesign. Kind regards, Karin Meijs Friendly Hairdesign
Advertisement
Brigitte Willemsen
Brigitte Willemsen
2021.07.03
Fantastisch persoonlijk behandeling, super resultaat! Verwen-momentje! ☺️
Reply from Friendly Hairdesign - de Kapsalon voor hem en haar in Nijmegen - Karin Meijs 2021.07.03
Dankjewel voor je positieve beoordeling Brigitte. Ik zie je graag een volgende keer bij Friendly Hairdesign Met vriendelijke groet, Karin Meijs Friendly Hairdesign
Ingrid Kok
Ingrid Kok
2021.06.19
Positive
Cleanliness
Professionalism
Punctuality
Quality
Value
Reply from Friendly Hairdesign - de Kapsalon voor hem en haar in Nijmegen - Karin Meijs 2021.06.20
Dankjewel Ingrid voor jouw positieve beoordeling. Ik vind het altijd gezellig als je er bent. Tot de volgende keer bij Friendly Hairdesign. Met vriendelijke groet, Karin Meijs Friendly Hairdesign
Wiljan Wennekers
Wiljan Wennekers
2021.06.15
Positive
Cleanliness
Professionalism
Punctuality
Quality
Value
Reply from Friendly Hairdesign - de Kapsalon voor hem en haar in Nijmegen - Karin Meijs 2021.06.15
Dankjewel voor je positieve beoordeling, Wiljan. Ik zie je graag een volgende keer bij Friendly Hairdesign. Met vriendelijke groet, Karin Meijs Friendly Hairdesign