Ośrodek Hipoterapii i Dogoterapii Reviews

Ośrodek Hipoterapii i Dogoterapii Reviews

4.7

Excellent - based on 137 reviews

fpon.org
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (137)
Martyna
Martyna
2024-02-15
Super miejsce
Advertisement
Kamilla Synowiec
Kamilla Synowiec
2024-01-22
Rewelacja
Paweł Wojtas
Paweł Wojtas
2023-12-05
Łukasz Skaza
Łukasz Skaza
2023-08-27
Super miejsce, bardzo mili właściciele - warto odwiedzić to miejsce będąc w pobliżu
Stanislawa Wolińska
Stanislawa Wolińska
2023-08-14
Doskonałe miejsce na wypoczynek z dziećmi. Trzeba się tylko umówić telefonicznie na przejazd koniem żeby dzieci mogły pojeździć.
Advertisement
Michal RYBIŃSKI
Michal RYBIŃSKI
2023-06-27
Tomek Szeliga
Tomek Szeliga
2023-06-25
Fantastyczna atmosfera, super instruktorzy. Z roku na rok tylko lepiej :-) Polecamy!
Ewelina Jarosz
Ewelina Jarosz
2023-05-27
Fantastyczni ludzie i cudowne zwierzęta
Weronika Szewczyk
Weronika Szewczyk
2023-05-22
Advertisement
Marcin Bołoz
Marcin Bołoz
2023-05-21
Polecam fajne miejsce na wypad z dzieciakami
Daniel Bochenek
Daniel Bochenek
2023-05-20
Mariusz Mario
Mariusz Mario
2023-04-25
Stanislaw Kawa
Stanislaw Kawa
2023-02-10
Advertisement
Piotrek Bielecki
Piotrek Bielecki
2022-10-25
Polecam jest ok
Marta Chmura
Marta Chmura
2022-09-06
Wspaniałe miejsce! Cudowni ludzie. Mój synek i niepełnosprawna siostra korzystali z hipoterapii. Bardzo polecam.
Reply from Ośrodek Hipoterapii i Dogoterapii 2022-09-27
🥰
Krzysztof Zobek
Krzysztof Zobek
2022-08-19
Od roku jeżdżę z wnukiem na lekcje jazdy konnej. Wnuk jest bardzo zadowolony z lekcji, a ja widzę, że zajęcia są prowadzone przez instruktorów z dużym zaangażowaniem. Dla wnuka Pani Monika jest dużym autorytetem, i pod Jej opieką złapał tzw. bakcyla do jazdy konnej. Uważam, że lekcje które pobiera w Ośrodku są dla niego fajną przygodą. Polecam ten sposób spędzania czasu z dziećmi, a przy nich i opiekunowie mogą złapać tego samego bakcyla 🙂. Polecam ten Ośrodek i zachęcam do jego odwiedzenia. Ja rok temu pojechałem z wnukiem żeby się nie nudził w domu i tak jeździmy już ponad rok czasu. Przebywanie z końmi i praca przy koniach są naprawdę wychowawcze dla młodego człowieka, a i ja nauczyłem się przygotować konia do jazdy 🤣Kto wie może kiedyś któregoś dosiądę🤣😂🤣
Reply from Ośrodek Hipoterapii i Dogoterapii 2022-09-27
Dziękujemy 🥰
Karolina
Karolina
2022-08-17
Można tu spędzić miło czas z dziećmi. Plac zabaw jeden z fajniejszych w okolicy dodatkowa atrakcja to konie a także osiołki i inne małe zwierzątka.
Advertisement
Natalia Król
Natalia Król
2022-08-14
ADAM THE GREAT Adamek
ADAM THE GREAT Adamek
2022-07-11
Zawsze jak jestem na wycieczce motocyklowej zaglądam tam super obsługa, konie czyste zadbane łagodne spokojne Super klimat Polecam.
Reply from Ośrodek Hipoterapii i Dogoterapii 2022-07-11
Dziękujemy!
Tadeusz Gubala
Tadeusz Gubala
2022-07-06