Fotostudio Heerlen Reviews

Fotostudio Heerlen Reviews

4.9

Excellent - based on 35 reviews

fotostudio-heerlen.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (33)
Kelly
Kelly
2024-01-29
Super service, ze nemen de tijd voor je en zijn lief en leuk voor de kindjes. Aanrader!
Laura Tummers
Laura Tummers
2024-01-26
Fotoshoot gehad bij Demi en Richard. 2 superfijne fotografen die je echt op je gemak stellen met lekker veel humor. Zelfs mijn partner die niet graag op foto's gaat, voelt zich hier ontzettend prettig bij. Ook hebben Demi en Richard onze trouwdag mogen fotograferen. Een hele relaxte sfeer om met hun samen foto's te gaan maken. En ze maken foto's die echt bij je passen.
Laura Di falco
Laura Di falco
2023-10-27
Voor de eerste keer in de studio geweest bij demi en Richard, heel erg tevreden super leuke sfeer maar dat kon ook niet anders aangezien wij elkaar al vaker hebben mogen ontmoeten voor onze trouwfoto’s en andere shoots Ik raad hun daardoor ook heel erg aan Geweldige mensen en telkens weer prachtige foto’s ! Echt een aanrader !!
xMaudd95
xMaudd95
2023-09-20
Recent een Photoshoot gedaan met onze honden. Het contact was leuk en de shoot was leuk om te doen. De foto’s waren ook erg mooi! Dankjulliewel 😁
Noortje van Zeijl
Noortje van Zeijl
2023-09-06
Enkele weken geleden hebben wij een zwangerschapsfotoshoot gehad op locatie "Brunssummerheide", onze hond mocht ook mee op de foto. Onder een gezellige sfeer zijn er mooie foto's gemaakt. Demi en Richard stellen je op het gemak, wat heel fijn is! Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en gaan in de toekomst zeker nog eens gebruiken maken van hun diensten.
Floor Remmers
Floor Remmers
2023-09-06
Familiaire samenwerking, vriendelijk en nemen ook eventuele ideeën aan met een shoot. Mooie foto’s als resultaat! Super lief voor kinderen tijdens de shoot en ze nemen de tijd als het kind even geen zin meer heeft. Een dikke 10
Sander Wierikx
Sander Wierikx
2023-08-20
Een super leuke cakesmash shoot gehad bij Demi en Richard voor de eerste verjaardag van onze dochter. Ze nemen rustig de tijd om even te wennen en de wensen door te spreken en een plan te maken voor de shoot. Erg fijne sfeer en niet onbelangrijk, echt super leuke foto's
Senna
Senna
2023-08-02
24 juni onze mini fotoshoot gehad met Demi. We werden heel fijn ontvangen door Demi en Richard. De fotostudio was nog niet zo lang geopend maar Demi deed haar uiterste best om de foto's zo uniek mogelijk te maken. We zijn er heel blij mee vooral met de foto's van onze zoon. Binnen 5 dagen hadden we de foto's per e-mail ontvangen en konden we een keuze maken welke we graag zouden willen hebben. We kregen ook nog als verassing een mini fotoshoot cadeau. We gaan deze zeker gebruiken. Bedankt Demi en Richard voor de mooie foto's.
Brigitte Goemans
Brigitte Goemans
2023-08-02
GE-WEL-DIG fijne mensen. Wij rijden 3 uur heen en weer omdat de sfeer zo goed is voor de derde keer op rij! Enorm gastvrij en maken echt tijd voor je als klant, doen er ook alles aan om je op je gemak te stellen
N Vdw peters
N Vdw peters
2023-07-25
Leuke shoot gehad! Namen goed de tijd voor je ! We zijn benieuwd naar het resultaat.
Tim Reimersdal
Tim Reimersdal
2023-07-19
Zeer tevreden over Fotostudio Heerlen! Demi en Richard nemen alle tijd voor een goed resultaat. Zeker aan te bevelen!
Monique Bijsterveld
Monique Bijsterveld
2023-07-14
Super leuke fotograven die Demi en Richard altijd kan je er ook mee lachen. Dat is ook fijn en tijdens de shoot wordt je ook op je gemak gesteld en tips gegeven over hoe je je houding moet nemen. Ik raad jullie van harte aan want bij en met jullie is het een feestje🥳🥳. Tot snel🤗
Eefje Schoemakers
Eefje Schoemakers
2023-07-04
Onlangs hebben we met onze pasgeboren zoon een fotoshoot gedaan bij Fotostudio Heerlen. Bij binnenkomst werden we goed ontvangen met een drankje. We werden op ons gemak gesteld en er werd de tijd voor ons genomen. Demi was goed voorbereid en kwam met verschillende leuke en originele ideeën. Het eindresultaat is super! We zijn heel tevreden met de foto's die gemaakt zijn. We raden iedereen aan om hier foto's te laten maken.
lieke van dijck
lieke van dijck
2023-06-28
Wij hebben op onze bruiloft een super dag gehad met Richard en Demi als onze fotografen. We hebben mooie foto's, en ze waren erg gezellig en heel sociaal. We zijn erg persoonlijk behandeld, en hebben een super fotoshoot gehad en we zijn super blij met de samengestelde albums. Zeker een aanrader!!
Desirée Stok-van den Kerkhof
Desirée Stok-van den Kerkhof
2023-06-14
Leuke foto-shoot gehad. Men neemt zich alle tijd. Even wat gekletst bij een kopje koffie. Het is een ongedwongen sfeer. Vriendelijke mensen. Foto's binnen de afgesproken tijd gekregen
Želimir Podravec
Želimir Podravec
2023-06-13
Ok
Kayleigh De Groot
Kayleigh De Groot
2023-06-13
Dit weekend hebben wij een hele leuke fotoshoot gehad bij deze fotostudio. Ze nemen echt de tijd voor je, en er komen erg leuke foto’s uit de shoot! Indien je eigen ingevingen hebt, mag je deze ook doorgeven wat ook erg fijn is! Wij komen hier zeker terug voor een volgende shoot! Erg bedankt Demi & Richard!
Adam Snellen
Adam Snellen
2023-06-01
Leuk en goede fotografie, vriendelijk en heel vertrouwd, veel geduld zeker met de kids. Kortom top mensen met een top kwaliteit
Rebecca Habets
Rebecca Habets
2023-06-01
Richard en Demi, ontzettend bedankt voor de gezellige fotoshoot die we met jullie gehad hebben. Jullie laten de kinderen, kinderen zijn en spelen daar beide goed op in. Zo goed, dat ze zich beide als een echt modelletje gedroegen en ook voelde 🤭 bedankt voor de prachtige foto's! We zijn er mega blij mee. Liefs Rebecca
Evelien
Evelien
2023-05-24
We kennen Richard nu ruim 5 jaar. Hij heeft destijds onze trouwshoot gedaan, een zwangerschapsaankondiging, een zwangerschapshoot en nu weer een familie/zwangerschapsaankondiging. En dan heb ik enkele andere shoots nog niet genoemd! We zijn erg tevreden over hoe de foto's er telkens uit komen te zien; professioneel met een leuke twist, natuurlijk en spontaan! Ook word er rekening gehouden met het je op je gemak stellen tijdens de shoot. Niks moet en alles kan! We raden iedereen dan ook aan om van Fotoshoot Heerlen gebruik te maken! Liefst, Evelien en Robert