Fokker Totaalonderhoud Reviews

Fokker Totaalonderhoud Reviews

5.0

Excellent - based on 30 reviews

fokkertotaalonderhoud.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (30)
Marion Tiletzek
Marion Tiletzek
2023-10-07
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Advertisement
Cor Meyer
Cor Meyer
2023-09-22
Positive
Professionalism
Quality
Alles zit weer goed in de lak. Alles eerst schoongemaakt, geschuurd, weer schoongemaakt, gegrond en afgelakt en gekit. Top! Thanks Roy en compagnon. Over 2 jaar weer even inspecteren!👍🏻
Danique Meyer
Danique Meyer
2023-09-22
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Roy is een vakman die zijn werk en de klant serieus neemt. Geeft goede adviezen, levert vakwerk en werkt netjes. Onze vaste schilder!!
Lyonne Lanphen
Lyonne Lanphen
2023-09-15
Dit is een bedrijf waar je van op aan kunt. Levert mooi werk af en werkt heel netjes! Alles volgens afspraak. Meedenkend en eerlijk! Top bedrijf! Voor mij geen ander meer.
Remco van der Slot
Remco van der Slot
2023-09-12
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Niks anders dan lovende woorden voor Roy. Keurig het huis geschilderd zonder spetters. Op tijd en ontzettend vriendelijk. Zelfs zaken zoals deuren dubbel gedaan voor die extra laag. In 1 woord top!
Advertisement
Roy Wild
Roy Wild
2023-08-19
Lyonne Lanphen
Lyonne Lanphen
2023-07-30
Dit is een bedrijf waar je van op aan kunt. Levert mooi werk af en werkt heel netjes! Topbedrijf!
Jacqueline Lumkeman
Jacqueline Lumkeman
2023-06-04
Roy is een prettig en betrouwbaar en een vakman. Hij komt zijn woord na en houdt zich aan de offerte. Er zijn onaangename verrassingen. Als er extra reparaties nodig zijn, geeft hij dit vooraf aan plus wat het eventueel extra kosten. Ook is hij altijd op tijd en goed bereikbaar. Ik zal hem in de toekomst zeker vaker inhuren.
Brandon Neervoort
Brandon Neervoort
2023-05-04
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Roy Fokker is een echte vakman. Bij ons heeft hij meerdere klussen gedaan waaronder het schilderen van kozijnen/deuren buitenshuis, schilderen van de trap en het sauzen van alle muren binnen. Bij alle klussen heeft hij met ons meegedacht en kwalitatief goed werk afgeleverd. Een echte aanrader dus!
Advertisement
thijs smits
thijs smits
2023-05-02
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Ralf de Hamer
Ralf de Hamer
2023-05-01
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Hele fijne schilder! Maken al jaren naar volle tevredenheid gebruik van zijn diensten!
Martine de Vries
Martine de Vries
2023-05-01
Positive
Professionalism
Quality
Roy is vriendelijk, afspraak is afspraak, netjes resultaat! Erg blij met het resultaat!
Marleen Hof
Marleen Hof
2023-05-01
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Value
Goede vakman, betrouwbaar. Komt netjes op tijd en afspraken na. Meldt evt schade, zoals rotte glaslat en herstelt het in overleg
Advertisement
Alida T
Alida T
2023-05-01
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Value
Heel goed werk geleverd, betrouwbaar, vakman 👍🏻
Bigbro
Bigbro
2023-05-01
Roy en zijn collega zijn zeer prettig in omgang. Veel flexibiliteit, meedenken en relaxed. Roy is al denk ik 10 jaar of zo onze vaste schilder. Betrouwbaar en rustig.
Jan Stronkhorst
Jan Stronkhorst
2023-05-01
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
We hired Roy the exterior painting of our house. Cause of the height he also arranged for the scaffold. He's very accurate and responsive. Also the planning went as promised. We're still very satisfied and can recommend him to everybody who needs a reliable value-for-money craftsman.
Maarten Corpeleijn
Maarten Corpeleijn
2023-05-01
fijne communicatie, goed resultaat 👍
Advertisement
marie lies van steenderen
marie lies van steenderen
2023-05-01
Roy is een goede vakman. Hij heeft ons buitenwerk voortreffelijk geschilderd. Bovendien is hij goed bereikbaar, zeer betrokken en communiceert hij uitstekend met zijn klanten. Ik zou hem zeker aanraden.
Heleen Kranendonk
Heleen Kranendonk
2023-04-26
Roy geeft deskundig advies, komt de afspraken na en levert prima werk af. Wij vragen hem zeker weer bij het volgende project.
Antoinette
Antoinette
2023-04-26
Positive
Professionalism
Roy heeft bij mij de bovenverdieping, de trap en de woonkamer geschilderd. Hij geeft advies, gebruikt prima materiaal, komt zijn afspraken na en levert prima schilderwerk af. In deze tijd, waarin het moeilijk is vakmensen te vinden, is hij een topper.