Flyttfabriken

Flyttfabriken Recensioner

Utmärkt omdöme
4.7
180 recensioner Verifierad
%title%

%offer%

Recensioner (180)
Stefan P
Stefan P
2024.04.15
Lite problem med kommunikationen initialt så se till att du har fått allting verifierat med arbetsledaren, för städarna som dyker upp pratar varken Svenska eller Engelska. Men jävlar vad de städar, noll anmärkningar från hyresvärden, kan varmt rekommendera!
Filippa Isaksson
Filippa Isaksson
2024.04.10
Super nöjd ,trevliga,noggranna o packade in mina möbler och även sängarna.O prisvärda .Rekommenderas starkt 🥰
Svara från Flyttfabriken 2024.04.11
Tack för det Filippa, Ha en fortsatt fin vår & Välkommen Åter ! MVH Flyttfabriken
Антонина Зайцева
Антонина Зайцева
2024.04.10
Great service and excellent communication! And the price is really good! We ordered a moving service with a car and 1 man. The driver came even earlier than was expected. We could manage to finish in 1 hour (considering that we helped him, which we suggested ourselves beforehand). This was the fastest moving I experienced. Unfortunately, the fixed price is minumum for 2 hours, but we knew it, and it was okay. The total amount was more than satisfying anyways. Would like to thank our driver for his fast work and positive attitude! Highly recommend Flyttfabriken for moving!
Svara från Flyttfabriken 2024.04.10
Stort tack Antonina, Må bäst & Välkommen Åter ! MVH Flyttfabriken
Allis Jonsson
Allis Jonsson
2024.04.10
Svara från Flyttfabriken 2024.04.10
Tusen tack Allis, Ha en fortsatt fin vår & Välkommen Åter ! MVH Flyttfabriken
Zhuojun Li
Zhuojun Li
2024.04.05
Bra kommunikation och proffsigt! Flyttning gick snabbt och smidigt, flyttstädningen var helt otroligt!
Svara från Flyttfabriken 2024.04.08
Tusen tack Zhuojun ! Allt gott framöver & Välkommen Åter ! MVH Flyttfabriken
Fredrik Medin
Fredrik Medin
2024.04.02
Two russian guys came and got all our stuff moved in 3 hours. Including putting plastic on the sofa and bed for protection. Very good experience!
Svara från Flyttfabriken 2024.04.08
Stort tack Fredrik, Må bäst & Välkommen Åter ! MVH Flyttfabriken
Simon Abraha
Simon Abraha
2024.03.30
Svara från Flyttfabriken 2024.04.08
Tack för feedbacken Simon, Ha en fortsatt solig vår & Välkommen Åter ! MVH Flyttfabriken
Claes Gunnarsson
Claes Gunnarsson
2024.03.19
Svara från Flyttfabriken 2024.03.19
Stort tack Claes ! Må bäst & Välkommen Åter ! MVH Flyttfabriken
Martin Jonsson
Martin Jonsson
2024.03.13
Flyttfabriken var grymma. Alltid i tid, lyssnade på önskemål och var väldigt försiktig med våra saker.
Svara från Flyttfabriken 2024.03.14
Stort tack Martin, Må bäst & Välkommen Åter ! MVH Flyttfabriken
Staffan Eriksson
Staffan Eriksson
2024.03.13
Mycket nöjd. Snabba, trevliga killar och allt inom överkommet tidsspann. Kam väl rekommendera Flyttfabriken.
Svara från Flyttfabriken 2024.03.13
Tusen tack Staffan, Må bäst & Välkommen Åter ! MVH Flyttfabriken
lars jonzon
lars jonzon
2024.03.06
Super bra killar. Snabbt och bra gjort !!
Svara från Flyttfabriken 2024.03.07
Tack för det Lars ! Ha det bäst & Välkommen Åter ! MVH Flyttfabriken
frederick oscarsson
frederick oscarsson
2024.03.01
Snabb och effektiv hantering av bohagsflytt till ÅVC - högsta betyg!
Svara från Flyttfabriken 2024.03.04
Tack Fredrik, Ha en fortsatt fin vecka & Välkommen Åter ! MVH Flyttfabriken
Ksenia
Ksenia
2024.02.28
Jag är så glad att jag valde Flyttfabriken för min flytt. Allt gick jättebra och smidigt, från början till slut. Kommunikationen gick superbra, Flyttfabriken följde alla överenskommelser (ex. att ringa mig på morgonen på flyttdagen för att bekräfta tiden, antal timmar som flytten tog, hjälpte mig att skruva av mitt skåp från väggen osv.), och även överträffade mina förväntningar när jag fick veta att de kan komma tidigare än väntat. Jag hade många frågor i samband med min flytt och de besvarades på ett proffsigt sätt så att jag kunde känna mig tryggare och lugnare. Killarna var mycket trevliga och kunniga, jag blev mycket nöjd med deras arbete. De hanterade mitt bohag proffsigt och med mycket omsorg (ex. plastade in mina möbler och fäste dem i bilen så att de inte skadas på vägen, varit försiktiga med mina saker och gjorde grov möblering, frågade mig var jag vill att de ska ställa mina möbler/kartonger i den nya lägenheten). Jag vill ge dem mycket beröm. Jag är så otroligt tacksam för all er hjälp under flytten. Varmt rekommenderar Flyttfabriken till alla som behöver flyttjänster! :)
Svara från Flyttfabriken 2024.03.05
Tack så enormt mycket Ksenia, Det var ett stort nöje för oss att kunna hjälpa dig ! Vi önskar dig lycka till med ditt nya boende och välkomnar dig tillbaka ! MVH Flyttfabriken
Magnus Krantz
Magnus Krantz
2024.02.28
Anlitade Flyttfabriken för flyttstädning enbart genom recensioner och det var ett bra beslut. Fantastiskt resultat till ett väldigt bra pris. Solklart val om du vill ha ett professionellt resultat.
Svara från Flyttfabriken 2024.02.29
Tack för feedbacken Magnus, Allt gott framöver & Välkommen Åter ! MVH Flyttfabriken
Anna Nergårdh
Anna Nergårdh
2024.02.28
Jättenöjda med flytten häromdagen, i tid och väl utfört!
Svara från Flyttfabriken 2024.02.28
Stort tack Anna, Mä bäst & Välkommen Åter ! MVH Flyttfabriken AB
Moa Konow Hoffman
Moa Konow Hoffman
2024.02.24
Jag flyttade igår och är jättenöjd! Killarna som kom var snabba och effektiva, men samtidigt noggranna och respektfulla med mina saker. Supertrevliga också!
Svara från Flyttfabriken 2024.02.26
Godmorgon Moa och tack för feedbacken ! Det var ett sant nöje att hjälpa dig med flytten ! Må bäst & Välkommen Åter ! MVH Flyttfabriken
Clara Haglind
Clara Haglind
2024.02.23
Snabba, trevliga och effektiva, mycket bra och skulle anlita igen!
Svara från Flyttfabriken 2024.02.23
Stort tack Clara, Ha en fin helg & Välkommen Åter ! MVH Flyttfabriken
Irma Crespo
Irma Crespo
2024.02.14
I was recommended Flyttfabriken by a friend. I used their services for packing, moving, and cleaning, and I’m so happy I did! They were very efficient with both the packing and moving, and thorough with the cleaning of my old place. They also took good care of my belongings and I felt like everything was safe with them. They were also very friendly. I’d recommend them to anyone.
Svara från Flyttfabriken 2024.02.15
Hi Irma and thanx a lot for your feedback ! We wish you all the best and hope to see you soon again ! Best regards Flyttfabriken
josefin rhedin
josefin rhedin
2024.02.13
Proffsig och trevlig personal och väldigt prisvärt! Kan varmt rekommendera denna flyttfirma
Svara från Flyttfabriken 2024.02.14
Tack Josefin, Ha en fortsatt fin vecka & Välkommen Åter ! MVH Flyttfabriken
Appvvs AB
Appvvs AB
2024.02.12
Bästa i Stockholm rekommenderas starkt.
Svara från Flyttfabriken 2024.02.13
Tack Apostol ! Ha det bäst & Välkommen Åter ! MVH Flyttfabriken