Restaurant Bouillon

flyttetilbud.dk

Restaurant Bouillon Reviews

Good rating
4.4
484 reviews Verified
Restaurant Bouillon
%title%

%offer%

Reviews ( 484 ) 4.4

Rune Fallesen
Rune Fallesen
2024.05.17
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
Tommy Ch'ng Hjorth
Tommy Ch'ng Hjorth
2024.05.17
Atmosphere
Food
Service
Simon Lauridsen
Simon Lauridsen
2024.05.16
Kan klart anbefales! Vi bestilte rosé rejer m. aioli og tartar til forret, steak fries m. kartoffelgratin til hovedret, og creme brulee og chokoladefondant til dessert. Maden var fantastisk og kom på perfekte tidspunkter efter hinanden. Der var ikke lang ventetid og personalet var så søde! Vand og hvidvin til at skylle ned med. Alt dette til billige priser. Overordnet en fantastisk oplevelse! (Book bord i god tid)
Atmosphere
Food
Service
Ronny Frutiger
Ronny Frutiger
2024.05.16
Atmosphere
Food
Service
Morten Kargaard Thomsen
Morten Kargaard Thomsen
2024.05.15
Gode retter til små priser. Hurtig servering, små retter, virkeligt billigt, men rigtig god mad. Man sidder tæt og har kun bordet i typisk 1½ time. Det er en del af deres koncept.
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
Lars Beckman
Lars Beckman
2024.05.15
Atmosphere
Food
Service
Casper Collin Rekholt
Casper Collin Rekholt
2024.05.13
Super hyggeligt, lækkert og billigt!
Atmosphere
Food
Service
Christian Byg Rander
Christian Byg Rander
2024.05.13
Anders Nielsen
Anders Nielsen
2024.05.12
This is a great French bistro for the price-conscious. Between our party of two, we had 3 appetizers, 2 main courses, 3 desserts, two liters of sparkling water, and a bottle of white wine. It came to a grand total of 599 DKK, and we were stuffed. The tables are close, but I can easily recommend the place.
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
Kåre McAllister
Kåre McAllister
2024.05.11
Det er en travl restaurant der har mange gæster i gennem hver dag. Men det lykkedes tjenerne at få os til at føle os set
Atmosphere
Food
Service
Jesper Bertmann
Jesper Bertmann
2024.05.11
Lækker billig mad ! 😋👍🏻
Atmosphere
Food
Service
Chris Funch
Chris Funch
2024.05.10
Dejlig oplevelse, god simpel mad, hurtig servering, glade tjenere, priser for enhver.
Atmosphere
Food
Service
Anjana Shrestha
Anjana Shrestha
2024.05.09
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
Martin Raunsgaard Jensen
Martin Raunsgaard Jensen
2024.05.08
Atmosphere
Food
Service
Jakob Andre Ploug Rasmussen
Jakob Andre Ploug Rasmussen
2024.05.07
Det er en madfabrik, på den gode måde. Dog var min tatar til forret køleskabskold, hvilket ødelægger lidt oplevelsen.
Atmosphere
Food
Service
Chandan Kumar ojha
Chandan Kumar ojha
2024.05.07
I dag var det min første gang, og på det tidspunkt at indtaste tidspunktet starter med meget dårlig oplevelse, Vi venter ved døren til bordet, men damen genkendte hun slet ikke, selv efter at have spurgt, svarede hun meget groft, bogstaveligt talt de gamle kvinder føler, at vi er nogen, der står for noget gratis, det var meget forfærdeligt at tale med hende, vi forstår, at restauranten har meget travlt, jeg respekterer, men personalet, der arbejder på døren, synes hun ikke nogen respekt og høflighed om os, det er meget irriterende svar fra hende, generelt var maden osm, også servicen fra andre stabe på bordet var meget god (undtagen at stå ved døren), priserne er også fremragende, generelt godt sted at tilbringe nogle gange,,, vil gerne besøge igen,
Atmosphere
Food
Service
Martin Grenaa
Martin Grenaa
2024.05.06
Det var sjovt at prøve, vanvittigt billigt.
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
Justina Oksaite
Justina Oksaite
2024.05.05
Bente Molin
Bente Molin
2024.05.05
Atmosphere
Food
Service
Tommy Dörge
Tommy Dörge
2024.05.05
Super mad og vin til billige penge. Rigtig fransk bistro. Man sidder tæt ved bordene ligesom i Paris.
Atmosphere
Food
Service