Flow Wyjazdy Reviews

Flow Wyjazdy Reviews

5.0

Excellent - based on 55 reviews

flowwyjazdy.pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (55)
Anna Bochenek
Anna Bochenek
2024-02-13
Cudowne wyjazdy! Perfekcyjna organizacja i najważniejsze dzieci szczęśliwe 🙂 polecam !
Advertisement
Karol
Karol
2024-02-13
Great language learning experience! Every day was filled with well organizer activities.
Magdalena Herbeć
Magdalena Herbeć
2024-02-09
Polecam z całego serca wyjazdy z kadrą flow. Córka wyjechała nie znając nikogo, nie jesteśmy z Warszawy. Dzięki profesjonalnej grupie opiekunów została cudownie zaopiekowana i nie czuła się samotnie. Zadbali, by zapoznała się szybko z rówieśnikami i czuła się dobrze. Przyjazna atmosfera i cały program sprawił ze przyjechała bardzo zadowolona i szczęśliwa 😁 Flow to 100% profesjonalizm , otwarte serce na każdego dzieciaka i dbałość o najmniejszy szczegół. Dziękuje jeszcze raz za stworzenie tak cudownych wspomnień dla mojej córki ♥️
Sonia Jakubowska-Trawka
Sonia Jakubowska-Trawka
2024-02-08
Bardzo polecam. Dobre, mądre wyjazdy stworzone przez osobę, dla której praca z dziećmi to pasja.
Jagoda Szafarczyk
Jagoda Szafarczyk
2024-02-08
Pani Agnieszka to wspaniała, pełna energii i pomysłów osoba. Znamy się już parę lat i niezmiennie jestem pod wrażeniem tego, co robi. Polecam z całego serca.
Advertisement
Łukasz
Łukasz
2024-02-08
Bardzo dobrze zorganizowany wyjazd, dzieci bardzo zadowolone. Do zobaczenia za rok
Małgorzata Kiernicka
Małgorzata Kiernicka
2024-02-08
Wnuki bardzo zadowolone,wszystko im się podobało , nie mieli czasu nawet do babci dzwonić haha
Alicja Marianek
Alicja Marianek
2024-02-08
Gorąco polecam😊 Fantastyczna kadra, mnóstwo fajnych zajęć dla dzieci i zawsze super atmosfera na wyjazdach🩷
Jadwiga Kiernicka
Jadwiga Kiernicka
2024-02-07
Jestem pod wrażeniem ostatniego obozu, w którym wzięły udział moje wnuki. Wróciły bardzo zadowolone. Na pewno będziemy kontynuować te wyjazdy
Advertisement
Julia Khmilko
Julia Khmilko
2024-02-05
Obóz jest świetnie zorganizowany, dużo zajęć do wyboru, dzień jest wypełniony od świtu do nocy bardzo ciekawymi i różnorodnymi zajęciami.
Anton Shloma
Anton Shloma
2024-02-05
Super atmosfera, wspaniała kadra, różnorodny program. Dzieciaki wracają zadowolone. Polecam z całego serca!
Karolina
Karolina
2024-02-05
Wyjazdy są super zorganizowane, program różnorodny i oczywiście niezawodna kadra przy , której dzieci czują się bezpiecznie - a przecież to najważniejsze !☺️ Polecam !
Krystyna Antosik
Krystyna Antosik
2024-02-05
Bardzo polecam, kolonie także dla małych dzieci są rewelacyjne 👍 moje 6-letnie wnuczki wróciły bardzo zadowolone.
Advertisement
Joanna G
Joanna G
2024-01-03
Polecam obozy Flow Wyjazdy! Córka jeździ na nie od kilku lat i zawsze wraca zadowolona. Super kadra i bardzo dobra organizacja.👍🙂
Piotr W.
Piotr W.
2024-01-02
Świetna organizacja i super opiekunowie. Całe dnie wspaniale rozplanowane. Nie ma nudy!!! Gorąco polecam :)
Justyna D.
Justyna D.
2023-12-17
Z całego serca polecam Flow Wyjazdy! 🤩💥 Córka jest zawsze bardzo zadowolona. Miejsca wyjazdów wybierane są z ogromną starannością, doświadczona kadra zapewnia bezpieczeństwo. Każdy dzień wypełniony jest po brzegi aktywnościami, nie ma czasu na nudę. Co równie ważne - my, rodzice jesteśmy spokojni, dziecko jest pod doskonałą opieką, każdego dnia dostajemy relacje zdjęciowe i informacje o wydarzeniach czyli również psychicznie odpoczywamy 😊
Iwona Romańczuk
Iwona Romańczuk
2023-12-16
Bardzo polecam wyjazdy na obozy językowe z tej szkoły. Córka zawsze była zadowolona. Bardzo dobra organizacja, ciekawa oferta, przemiła obsługa. Gorąco polecam!
Advertisement
JACEK STASEK
JACEK STASEK
2023-12-15
Gorąco polecam! Syn wrócił zachwycony z obu wyjazdów. Bardzo bogata oferta edukacyjno-sportowa w postaci wielu aktywności do wyboru rozwijających umiejętności i tężyznę fizyczną. Spokojna i piękna okolica miejsc wypoczynku i pokoje dostosowane do potrzeb dzieci. Najważniejsza jest jednak niesamowita kadra i jej zaangażowanie z jakim podchodzą do dzieciaków.
Magda Szachowska
Magda Szachowska
2023-12-14
Córka wróciła zadowolona, dużo atrakcji, aktywności,super organizacja, pyszne jedzenie, nie może doczekać się kolejnego wyjazdu 😄Kadra cudowna 🙂 Polecamy!
Dorota
Dorota
2023-12-14
Wspaniała kadra.Moc atrakcji.Dzieci nie mają czasu na nudę.Rano i wieczorem sms co dzieci będą i co robiły.Również relacje na specjalnej grupie dla rodziców na FB.Córka była 4 razy i bardzo zadowolona.