Flowerbulbsamsterdam.nl Reviews

Flowerbulbsamsterdam.nl Reviews

5.0

Excellent - based on 17 reviews

flowerbulbsamsterdam.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (17)
Roan Van Maris
Roan Van Maris
2024-02-15
Goede kwaliteit bollen
L S
L S
2024-02-15
Leuk cadeau om te geven en een mooie verpakking. Mijn bestelling werd netjes afgeleverd met duidelijke instructie!
Guus Van Lieshout
Guus Van Lieshout
2024-01-26
Service en verzending snel. Verpakking ziet er verzorgd en goed uit. Leuk om iemand cadeau te geven!
Fleur de koning
Fleur de koning
2024-01-24
Super tevreden over Flowerbulbs Amsterdam! De doos ziet er erg mooi uit, een heel leuk cadeau voor jezelf of een ander. Alles is goed uitgelegd waardoor het makkelijk is in gebruik, ook zonder groene vingers!
Suzanne de Jong
Suzanne de Jong
2024-01-23
Heel blij met deze bollenbox. Je hoeft geen kennis van bollen te hebben, want er zit een duidelijke handleiding bij hoe je ze bijvoorbeeld moet planten. Het zit ook in een mooie box, waardoor het leuk is om als cadeau aan iemand te geven. Zeker de moeite waard!
Ilse Vrijbloed
Ilse Vrijbloed
2024-01-20
Super leuk cadeau om te geven en een mooie verpakking. Makkelijk om te planten!
Deena Van Lammeren
Deena Van Lammeren
2024-01-18
Leuk om cadeau te doen! Fijn dat er een beschrijving bij zit hoe je de bollen het beste kan planten 😊
Eveline Sikking
Eveline Sikking
2024-01-18
Wij hebben een mooie bollen box gekocht. We liepen er per toeval tegen aan en zijn heel benieuwd hoe de tuin er straks uit ziet. Als we de verpakking mogen geloven, moet dat goed komen!
Romena Daniels
Romena Daniels
2024-01-18
Super leuk en origineel cadeau voor een vriend/ vriendin. Of natuurlijk gewoon lekker zelf houden. Leuk verpakt en handige handleiding erbij.
Cathy Olsthoorn
Cathy Olsthoorn
2024-01-17
Laatst hele mooie bollen ontvangen en daarbij een super snelle service en duurzame verpakking! Ik ben blij met het resultaat en ga binnenkort nog eens een bestelling plaatsen :)
Tim Veldhuijzen
Tim Veldhuijzen
2023-12-29
Erg tevreden over Flowerbulbs Amsterdam! Kwalitatief erg goede bollen, een mooie verpakking, duidelijke uitleg over het planten etc. en ook nog is een heel leuk Instagram account waarin alles wordt uitgelegd! Daarnaast was de levering ook razendsnel, waardoor ik de bollen 1 dag na bestelling al kon planten. Al met al ben ik erg blij met Flowerbulbs Amsterdam en ik ga er zeker vaker wat voor mezelf of voor anderen als cadeautje bestellen. Het is ook erg leuk om als bedrijf een box aan klanten of medewerkers te geven als cadeautje!
Jonas Rozemeijer
Jonas Rozemeijer
2023-12-08
Dit is een top cadeautje voor jezelf of voor een vriend/vriendin. Ik ben er super blij mee. Mooi product!
Gitte Bakker
Gitte Bakker
2023-11-23
De 2 bollenboxen die ik had besteld waren snel in huis en zagen er super leuk uit! Ook zit er een handige bijsluiter bij zodat zelf iemand zonder groene vinger, zoals ikzelf, de bollen gemakkelijk zelf kan planten. Leuk om te geven en krijgen!
Marilou Binkhorst
Marilou Binkhorst
2023-11-15
Maandag een box met 40 tulpenbollen besteld en eind volgende dag was het al binnen! Leuke verpakking en ook een goede, duidelijke uitleg over het planten van de bollen voor iemand zonder groene vingers. Ik kan niet wachten om te zien hoe mijn tuin er straks bij staat!
Rowwdyy
Rowwdyy
2023-11-08
Snelle levering
Maureen Van vliet
Maureen Van vliet
2023-11-08
Hele mooie box mogen ontvangen. Heb deze als cadeau gegeven, maar ga zeker zelf ook nog een box bestellen!
Julie Notten
Julie Notten
2023-11-08
Flowerbulbs Amsterdam is een geweldig cadeautje voor jezelf, vriend of collega. De verpakking ziet er al super mooi uit, en mijn tuin straks ook 😍