Fjord RED Reviews

Fjord RED Reviews

5.0

Excellent - based on 34 reviews

fjordred.be
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (34)
Johan Van Dyck
Johan Van Dyck
2024-02-12
Michiel D heeft ons op een zeer professionele, rustige, maar constructief onderbouwde manier alles uitgelegd waardoor we geënthousiasmeerd werden. Een aangename afspraak op de werf bevestigde enkel de informatie en prikkelde onze nieuwsgierigheid naar het verdere verloop van het toch wel bijzondere project waardoor we aan boord stapten.
Advertisement
Matthijs Defour
Matthijs Defour
2023-12-15
Vertegenwoordiger Michiel D. neemt ruimschoots de tijd om alles te duiden. Indrukwekkend doch realistisch rendement in het vooruitzicht.
kwinten verstuyft
kwinten verstuyft
2023-12-14
reginald devlies
reginald devlies
2023-10-12
Lars Bartsoen
Lars Bartsoen
2023-09-29
Advertisement
Jetty Troch
Jetty Troch
2023-08-03
Patrick O'CONNOR
Patrick O'CONNOR
2023-02-22
luc matterne
luc matterne
2023-02-07
Marc Lenjou
Marc Lenjou
2023-01-26
To the point infromatie verstrekking , professioneel en op mensenmaat! Vriendelijk en getuigend van brede kennis binnen het toepasselijk domein .
Advertisement
Griet Daelemans
Griet Daelemans
2023-01-24
Duurzame projectontwikkeling met aandacht voor architecturale kwaliteit.
Armand Matthijs
Armand Matthijs
2023-01-07
Heldere en volledige informatie. Met dank voor de motivering van dossier bij vrederechter.
Callens Nelson
Callens Nelson
2022-07-07
Jenny Peeters
Jenny Peeters
2022-06-17
Advertisement
Chantal Leys
Chantal Leys
2022-05-27
Jean Loyens
Jean Loyens
2022-05-25
So far geweldige ervaring met deze mensen. Superstipt en 100% van hun woord. Ik kijk gewoon uit naar het vervolg, maar ik wil alvast zeker aanraden om met hen in zee te gaan, mocht je uitkijken naar het meedoen in een van hun projecten.
Charlotte
Charlotte
2022-03-27
Zeer goede communicatie met Michiel. Afspraken werden stipt nagekomen, wij kregen een uitgebreide uitleg over de investering. Wij hadden niet het gevoel dat er werd opgedrongen. Een positieve ervaring!
Bart Claeys
Bart Claeys
2022-02-23
Ik kreeg op een professionele en rustige manier uitleg van Michiel. Alles werd realistisch en aanschouwelijk voorgesteld. Ik ben heel tevreden met de samenwerking met Fjord.
Advertisement
Gaëtane van Huffelen
Gaëtane van Huffelen
2022-02-18
Pauline Vandenhaute
Pauline Vandenhaute
2021-05-26
Positive
Professionalism
We hadden informatie aangevraagd omtrent onze zoektocht naar een vastgoed investering. We kregen vlot een eerste afspraak waarin meteen alle nuttige informatie werd vermeld. Ons dossier werd goed opgevolgd met een persoonlijke en klantvriendelijke aanpak van Anais. We kijken uit naar de toekomst!
LEO BRODEAU
LEO BRODEAU
2021-03-05
ik kreeg al de gewenste informatie op een rustige manier. Alles wordt aanschouwelijk en realistisch voorgesteld. Aan elkeen om voor zichzelf te beslissen