FIT ELITE

fitelite.nl

FIT ELITE Reviews

Excellent rating
5.0
30 reviews Verified
FIT ELITE
%title%

%offer%

Reviews ( 30 ) 5.0

Emiel Kamerman
Emiel Kamerman
2024.05.22
Top trainers, kleine groepjes, laagdrempelig maar aan te passen op eigen niveau.
Advertisement
Vincent Scholten
Vincent Scholten
2024.05.14
Professionele trainingen van de trainers Marco en Robin. Veel variatie en aandacht voor trainingen van het gehele lijf. Gezellige sfeer en natuurlijk een bakkie koffie+nakletsen na de training. Top
Rikie Nass
Rikie Nass
2024.05.13
Als ruim 4 jaar met verl plezier trainen met gelijkgestemden! Veel lol met dank aan marco en robin.
Luna Kammelar
Luna Kammelar
2024.05.10
Altijd gezellig sfeer, professioneel, leuke omgang en communicatie is perfect & mooie sportschema’s.
Evert van den Enden
Evert van den Enden
2024.05.10
I love it
Advertisement
Leonie Klein
Leonie Klein
2024.05.08
Ik zit nu ruim 2 jaar bij Fitelite. Toen ik begon zat ik slecht in mijn vel, ik was ik niet, mijn lichaam was blehhh. Bij Fitelite is het fijn sporten, er is uitdaging en afwisselende trainingen. Kickboksen, kracht en conditie. Bootcamp binnen of lekker bij het strand. En met een leuke groep doen we ook mee met de 4mijl, de mudrun en vele andere leuke loopjes (nu hoor ik bij die hardloop "idioten" 😆) Bij Fitelite zijn we soms heel serieus, maar meestal is het gewoon lachen en elkaar uitdagen verder te gaan, het beste uit jezelf te halen. Na het sporten even een kopje koffie of thee. Mijn lichaam voelt weer als de mijne, en ik geniet iedere week van de mooie momenten met de Fitelite familie 🥰 Als je ook fijn wilt sporten, uitdagingen aan wil gaan en veel wil lachen, dan zeg ik tot snel!!👊💪
Pieter-Bas Rebers
Pieter-Bas Rebers
2024.05.08
Kleinschalig, vriendelijk en professioneel… en zelfs de ☕️ is oké (mits Marco ‘m zet…😁)!
Esther Kok
Esther Kok
2024.05.08
Tom Haanschoten
Tom Haanschoten
2024.05.08
De lessen worden met veel enthousiasme en kennis gegeven, iedereen is welkom ongeacht niveau en het is gewoon heel leuk om hier te sporten! Er wordt niet alleen gekickbokst, maar ook circuit trainingen en zelfs bootcamps als het weer het toelaat. Dikke aanrader als je wilt gaan sporten en je hebt afwisseling nodig.
Advertisement
Robin Overweg
Robin Overweg
2024.05.03
Super plek om lekker te sporten 💪
Patricia van Erven
Patricia van Erven
2024.05.01
Inmiddels kom ik al zo'n 4 jaar bij FitElite, met ups en downs. Maar: ik blijf iedere keer weer terug komen! Waarom? Omdat iedereen welkom is bij FitElite en iedereen in zijn waarde wordt gelaten. 18 jaar of 60 jaar, om af te vallen of fitter te worden: iedereen is er met een zelfde soort doel en er wordt echt sàmen gesport. Het kopje koffie ontbreekt zeker niet, het sociale aspect is minstens net zo belangrijk. En dat persoonlijke laat je terug komen. Je bent meer dan welkom, je wordt gezien, je wordt gemist; je bent onderdeel van de FitElite groep. En dat maakt de motivatie om te komen en te gaan des te groter. Marco en Robin hebben humor, kennis van zaken en laten je goed zweten. Das heus op het moment zelf niet altijd leuk 😉😜 Maar voldaan en met een goed gevoel naar huis ga ik altijd! En: kickboksen is voor iedereen! Nooit gedacht dat ik dat zó leuk zou vinden. Zowel in oefeningen met elkaar als op de bokszak. Conditioneel pittig, maar heerlijk om even alles van je af te 'rammen'! En in combinatie met uitdagende kracht-circuits, de perfecte workout!
Leonie Loode
Leonie Loode
2024.05.01
Fijne en vriendelijke kleinschalige sportschool. Zeer gastvrij en ontspannen sfeer! Afwisselend sport programma, combinatie van kickboksen en krachttraining. Heerlijke koffie als beloning en afsluiter!
Marcel Bosma
Marcel Bosma
2024.05.01
Fantastische sportschool! Hele goede begeleiding tijdens mijn personal trainingsperiode. Professioneel en zeer betrokken. Voor mij de ideale combi van krachttraining en kickboksen! Dikke aanrader!!
Advertisement
Karin Sedoc
Karin Sedoc
2024.05.01
Hele leuke sportschool!! Super enthousiaste trainers en goede begeleiding.
Wanda van der Wal
Wanda van der Wal
2024.05.01
Ik hield niet van sporten maar bij sport elite heb ik de liefde voor de sport eindelijk gevonden! Persoonlijk en kleinschalig. Top.
Caroline klunder
Caroline klunder
2024.04.30
Top sporten, goede begeleiding en flexibele tijden
Robin Wagenaar
Robin Wagenaar
2024.04.30
Advertisement
Maren Kragt
Maren Kragt
2024.04.30
Fijne kleinschalige sportschool met veel persoonlijke aandacht. Marco en Robin zijn professionele trainers, die je helpen je doelen te behalen op een leuke, gezellige en gedisciplineerde manier. Daarnaast ook altijd in voor een praatje met koffie!
Salomé
Salomé
2024.04.30
zeer tevreden, eigenaar geeft leuke bokslessen, ook voor jonge leeftijden. 👍🏼
Paul Vermeulen
Paul Vermeulen
2024.04.30
Fitelite is een top sportschool. Fanatiek trainen gaat hand in hand met gezelligheid in een familiaire sfeer